Evde düşük

Merhaba ablalar ben 20 yaşındayım ve 6 haftalık hamileydim ailem memlekette ve kürtaj param olmadığı için evde kendi yöntemleriyle düşük yaptım 5 gün oldu iki kere büyük parça geldi ve çok fazla kanamam oldu 5 gün olmasına rağmen kanamam devam ediyor ve adet sancisi şeklinde sancım gelip gidiyor bu normalmi lütfen hastaneye git demeyin ailem bilmiyor
Benim de düşük yapmam gerek ayni durumdayım ilaç falan bulamadım nasil yaptın ne kullandın yardım et nolur kafayı yiyeceğim kendimi öldürmeyi düşünüyorum

E nabızdan görünür saklayabilirsin. İlerde çocuk istediğinde eşinden saklayamazsın doktorlar dile getirir daha önce bir kürtaj geçmişiniz varmış diye. Yine de hala sorguluyor musun cidden ?
E nabizda kürtaj gorunmuyo kadın hastalıkları yaziyo sadece kalbi durduğu için bebeğimin daha önce kürtaj oldum sadece kadın doğum muayne yaziyo korkma git

E nabizda kürtaj gorunmuyo kadın hastalıkları yaziyo sadece kalbi durduğu için bebeğimin daha önce kürtaj oldum sadece kadın doğum muayne yaziyo korkma git
Görünüyor kuzum bende yazmış 17 martta oldum

Eklentiler

• 1000130725.webp
    1000130725.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 12
İlk gebeligim boyleydi ilaçla düşmedi kanama başladı 2.gun o da dusurmedi kürtaj olmustum
Ya bende hiç ağrı yok gayet iyiyim kalbimde ritim bozukluğu olduğu için ilaç dozunu az veriyoruz dediler ilaç az olduğu için mi dünden beri bişey yok bende acaba

Back
X