Yaslariniz kac ?
Cok genc evlendiyseniz evlilik hayati pylasmaya iliskin bilgi destek bir hayati paylasma dusunememe vs olabilir zamanla konusa konusa oturacak seylerde cinsellik cok normal degil alin konusun karsiniza bagirmadan aglamadan skince eger bir sikintin varsa soyle doktora gidelim ben her konuda destegim sana yok yoksada ben boyle soguyorum yipranir cok kotu oluruz cozumsuz bir sikintin varsa birbirimizi yipratmayalim diyin bunda birsey yok konusamayacaksaniz niye evlendiniz bunda utanacak sikilacak dert edicez birsey yokki konusmadan ogrenmeden cozemezsiniz benim zorumla soylememle yaklasinca istemiyorumda senden cok soguyorumuda ekleyin sizde en buyuk degersizlik yaratan takildiginiz bu olmus yaziminizdan anladigim bunu mutlaka soyleyin
Maşallah diyim sizeGercekten cok tuhaf
Bir erkek neden neden cinsel iliski istemesin ki
Ben her gun stress geciriyorum eşim gelipte biseyler yapalim diycek ))) Bir sey yapmadan uyudugumuzda da ohhh bu gun yirttim diyorum ))) 3 yillik evliyiz
Yeni evli erkek neden istemesin? İliskiyi de gectim de neden karisiyla muhabbet etmesin?
Cok tuhaf.
Aile baglari soguk olmasiyla gercekten alakasi yok, cunki benim esimde de aile baglari yok gibi.
Piskologa mi gitse, aile terapistine mi gitse acaba.
Konusmakla, kusmekle duzelecek birine benzemiyor.
Bugün konuşucam çok sağo lunBir sorun olabilir.
Eşinizle oturup konuşun. Hiç normal değil.
Cinsel isteksizlik normal hauatına da yansıyordur muhtemelen.
Hatta demişsin ki muhabbet sohbet dert dinleme yok. Birak sohbeti agzinin icini gözlemesi lazim dipdibe filmler izlemesi. Aksam ewe topuklari afedersin totosuna vura vura kosarak gelmesi lazim bu zamanlar. Sen kendini suclama al karsina konus arkadasim kolay bisey yasamiyosun.
Haklısınız hangi kadın olsa beğenilmiyor muyum güzel değil miyim diye düşünür. Ama bunun sizin güzelliğinizle alakası yok. Eminim çok güzel bir kadınsınızdır. Evliliğin ilk yılları hiç bir şeye gerek yok 1 bakış 1 söz 1 dokunuş bile cinsellik için yetiyor. Hatta düzene girerse (her çiftin kendi bir rutini vardır tabi) sık sık oluyor. Eşinizle dürüstçe konuşun. Belki bir problemi, rahatsızlığı vardır sizinle paylaşamamıştır çekinmiştir. Ama bu durum mutlaka halledilmeli, evliliğin temellerinden biridir birliktelik.Ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında canım. Çok teşekkür ederim bu kez konuşacağım ağlamadan umarım başarabilirim. Yani bunun ağırlığı çok büyük umarım beni yanlış anlamazsınız. İlk başlarda buna mı takılıyorsun deyip kendime kızdım ama mesele kendimi değersiz hissetmem, çok kötü hissediyorum yemin ederim
Emin ol sen çok guzel bir bayansin. Kimse kusura bakmasin hepimizin kusurlari war hele ki dogum yapyoruz yas gecyo derken cokuyoruz. Canim es dedigin kusurlariyla sewer insani arzular ister. Begenmese sewmese oda senle ewlenmezdi. Bence psikolojik bisey bu erkegi baglasan durmaz derler ya afedersin istese her turlu yaklasir. Ya bedenen ya ruhsal bi doktora gitmeli esinBugün konuşucam çok sağo lun
Yemin ederim içimde öyle büyüdü ki bu dert. Yorumlarınızı okuyup ağlıyorm şuan. Bir ara kendime cok yüklendim sen güzel değilsin sen şöylesin böylesin diye çıldırmak üzereydim. Bir evlilik uzmanına gitmeyi düşündüm hatta ‘bende ne eksik, bul’ diye sormaya. Desteğiniz öyle iyi geldi ki. Sorucam, bin sorun varsa bunu düzeltmeye çalışıcam onu cok seviyorum o kadar seviyorum ki
tesekkur ederim. Mutlaka konusunMaşallah diyim sizeAllah saklasın muhabbetiniz artsın. Konuşucam bunu kesinlikle
Ne gibi bir problemleri olabilir? Bizde şuan 8 aydır cinsel hayatımız yok , dr ilaç verdi eşim üstüne düşmedi. Alalım dedi geçti . Yanı benimle bu konuyu konuşmaz bile . Ve biz 1, buçuk senedir evliyiz siz düşünün? Nedir sebep ?6 ayda iki kere ilişki nedir ya?? İlgisizlikten daha büyük problemleriniz var ve olayların farkında değilsiniz bence.