Yeni evliyim ve kocam ilgisiz

nurbanuf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
6
2
29
Merhaba hanımlarrr. Bunu nasıl yazıcamı bilmiyorum çok utanıyorum ama tanımadığım birine daha rahat açılırım diye düşünüyorum ve sizden yardım bekliyorum :KK43:
Ben altı aylık evliyim ve dört senedir birlikteyiz kocamla. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var, çok iyidir çok merhametlidir ama ilgisizdir biraz. Aile bağları kopuk birisi zaten kendisi, sevgisini belli edememesinin sebebi bu sanıyordum ilk başta. Senelerce sabrettim savaştım kimi zamanda pes ettim. Sevgiliyken de evliyken de pes etmeme izin vermedi hep halledeceğim düzelecek işlerim yüzünden böyle deyip durdu. Biz evlendiğimizden beri sadece bir kez (çok çok özür dilerim ama) kızlığımı bozduğu gece ve sonrasında bir gece birlikte olduk. Yani aslında bir gece seviştik diyebilirim çünkü ilk gece pek bir şey yaşamadık sancılanırım diye. Ben artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum çok soğudum ondan. Bi ara öpmez oldu beni oysa böyle değildi ilk sevgili olduğumuz zamanlar. Bende dikkat eden biriyim kendime, bakımıma. Geçenlerde en sonunda patlak verdim ben bu kadar çirkin miyim bağrış çağrış koptu kıyamet evde. bana sarıldı beni teselli etti tabi güzelsin karımsın falan dedi adettim o sırada biliyor sancım olduğunda malesef çok ağır geçiririm adetin bitsin de bi dedi. Dün yaklaştı ama birden öptü beni birden yaklaştı. afedersiniz ama duygusuz gibi hissettim. yani ben soğudum diye mi bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. yakınlaşsın istemiyorum artık onu çok seviyorum ama bir sürü şeye vakit bulabilirken benimle ilgilenmemesi, beni görmemesini aklımdan silemiyorum. Ne ailemin derdini biliyor (gelip uyuyor ya da çalışıyor) nede benim derdimi sıkıntımı. Aynı evdeyiz ama farklı hayatlar resmen. Haftada iki üç gün birlikte yemek yiyebiliyoruz ona şükrediyorum siz düşünün. Hatayı kendimde aramaktan bıktım çok yoruldum çok yıprandım, annem uzakta oturuyor ve annemle konuşamam tek çocuğum kimsemde yok teyzem kızkardeşim. yakınlarımada ben çekiniyorum ne olur yardım edin

Bence siz kağıt üzerinde evlisiniz birbirini seven esler sürekli birbirini arzular eşiniz belliki sıkıntılı tek taraflı yasıyorsunuz bu evliliği iyki çocuk yok düşünmeyinde biran aldanıp eşinize.eşinizin aklında başkası mi var yada hayali mi başka bilemiyorum ama oturup konusun karşılıklı böyle olmasının nedenini dürüstçe söylesin yoksa bir ömür böyle bir adam eş olarak çekilmez sizde kalan hayatınızı mahvetmeyin onunla belirsizlikten kurtulun ya güzelce eş olsun kendine ceki duzen versin yoksa gidişat iyi görünmüyor maalesef.

Sadece cinsel yonden ilgisiz olsa paravan evlilik yapmis diycem ama anladigim kadariyla sohbet etme , sorunlarla ilgilenme de yok..
Evlilik bu degil ..
Sevdigi kisiyi merak eder insan. Bakisindan durususundan anlar derdinin oldugunu.
Seninki her yonden olumsuz.

6 ayda 2 kez birliktelik çok ciddi bi sorun. Eşinin bir rahatsızlığı olabilir mi

Hiç .mi hic normal degilll.
Ewliligin ilk aylari ilk senesi diyim hatta en güzel en cok kan kaynadigi zamandir.Cinsellikte cicim ayida herseyide o zaman daha heycanlidir.Zamanla olan bisey olsa diycem cocuktur gecimdir. Saglik problemi olmasini umuyorum. Yoksa başka turlu. bisey olmasin :KK43:

Yaslariniz kac ?
Cok genc evlendiyseniz evlilik hayati pylasmaya iliskin bilgi destek bir hayati paylasma dusunememe vs olabilir zamanla konusa konusa oturacak seylerde cinsellik cok normal degil alin konusun karsiniza bagirmadan aglamadan skince eger bir sikintin varsa soyle doktora gidelim ben her konuda destegim sana yok yoksada ben boyle soguyorum yipranir cok kotu oluruz cozumsuz bir sikintin varsa birbirimizi yipratmayalim diyin bunda birsey yok konusamayacaksaniz niye evlendiniz bunda utanacak sikilacak dert edicez birsey yokki konusmadan ogrenmeden cozemezsiniz benim zorumla soylememle yaklasinca istemiyorumda senden cok soguyorumuda ekleyin sizde en buyuk degersizlik yaratan takildiginiz bu olmus yaziminizdan anladigim bunu mutlaka soyleyin

bu sebepten tup bebek yapan arkadasim var. cift terapisi falan da aldilar adam yanasmiyor. 15 senelik evliler cocuk 4 yasinda cocuktan beri de 1 2 kez olmus. kadin cok da guzel. valla onlemini al simdiden.

bu sebepten tup bebek yapan arkadasim var. cift terapisi falan da aldilar adam yanasmiyor. 15 senelik evliler cocuk 4 yasinda cocuktan beri de 1 2 kez olmus. kadin cok da guzel. valla onlemini al simdiden.
Gercekten mi ya? 15 senelik evlilik cocuk 4 yasinda ve 1-2 kez birliktelik.
Ne kadar uzucu bir durumdur arkadasiniz icin((

Gercekten cok tuhaf
Bir erkek neden neden cinsel iliski istemesin ki
Ben her gun stress geciriyorum eşim gelipte biseyler yapalim diycek ))) Bir sey yapmadan uyudugumuzda da ohhh bu gun yirttim diyorum ))) 3 yillik evliyiz
Yeni evli erkek neden istemesin? İliskiyi de gectim de neden karisiyla muhabbet etmesin?
Cok tuhaf.
Aile baglari soguk olmasiyla gercekten alakasi yok, cunki benim esimde de aile baglari yok gibi.
Piskologa mi gitse, aile terapistine mi gitse acaba.
Konusmakla, kusmekle duzelecek birine benzemiyor.

Bir sorun olabilir.
Eşinizle oturup konuşun. Hiç normal değil.
Cinsel isteksizlik normal hauatına da yansıyordur muhtemelen.

X