Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Canım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
Çinli misiniz nesiniz öyle her şeyi yemeyin kurban olayım

Madem yeni uyelik acacaktiniz neden digerinin kapatilmasini istediniz cok sacma degil mi bu durum
Hayır hanımefendi sebebini bilmediğim bir şekilde herhalde kural ihlali yapmışım hesap banlandı. Daha sonra da kapandı. Ben de yeni hesap açmak istedim. Buna neden takıldınız anlayamadım

Şuradaki yorumların neredeyse hepsini okudum ve hayretler içerisindeyim. Şimdi beni banlarlar belki ama yine de yazacağım.
Erkeğe yapılan oral seks sırasında sperm yutmak tamemen kaza sonucu ya da isteğe bağlıdır iğrençliği o kişinin kendi insiyatifindedir ama kadına yapılan oral sırasında gelen sıvı tamamen kontrol dışıdır ve erkek de bununla her seferinde muhataptır ve bu işin doğasında olduğu üzere bu aktiviteden sonra öpüşüldüğü de olur. Şimdi kim neyden iğreniyor, kim neyi eleştirip tiksiniyor, laf söyleyenler kendini bir sorgulasın.
Gerçekten bazı üyeler (ki isim takibi yapmadım kimseyi suçlamıyorum) bu tarz konuları sabote etmek için fırsat kolluyor.
Ben konunun erkek tarafımdan açıldığını da düşünmedim bence gayet olası bir durum. Yeni evli birinin o garip sıvı yüzünden midesinin bulanması gayet olağan, oral yapmaya da gerek yok görmek yetebiliyor.

sperm mucize bir sıvıdır ondan iğrenmek çok yanlış kokusu vs rahatsız edebilir anlarım ama iğrenmek hoş değil sevdiğiniz erkeğin mucize bir sıvısı o kabul etmek gereklidir. yoksa cinsel hayat ciddi derecede etkilenebilir.

X