- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi birkedilianne
Neyse fazla takılmayın güme gitmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse fazla takılmayın güme gitmeyelim
sen etiketledikçe bu konuya geliyorum daha kimse yazmasın cızzzz
Gulumsede gelsin giderizsen etiketledikçe bu konuya geliyorum daha kimse yazmasın cızzzz
İroniler, ironiler.
Başkasına "beğenmiyorsan gidebilirsin," kendisine "size soracak değilim". Güzelmiş
Neyse siz başkalarının hayatları üzerinden kendinize eğlence yaratan goygoy ekibinizle güzel eğleniyorsunuz, neşeniz daim olsun.
Zeynocum cisslik bir şey yok ki kuzum...spermin bilmediğimiz faydalarını duymuştum ama bilimsel bir makalede ben de ilk jez okudum. Yeme hususunda ben de iğrenç buluyorum ama krem gibi kullanılması bence mantıklı.sen etiketledikçe bu konuya geliyorum daha kimse yazmasın cızzzz
İnsanların cinsel fantezileri üzerinden yorum atan sizsiniz yalnız ben değilim.Hatta olayı abartıp ''off ne açlık ya'' gibi çirkin şeyler yazan da.
Kimin ne şekilde tatmin olduğu sizi hiç ilgilendirmiyor.Siz ilişkinizde yapmayın,bir başkası bundan keyif alıyorsa size ne,size mi kaldı ne kadar aç tok olduğunu sorgulamak,dalga geçmek ? Ne zaman insanların özelini yargılamanın haddiniz olmadığını anlayacaksınız acaba,çok merak ediyorum.
vallahi ablacım ne bilim midesi tutan sürsünZeynocum cisslik bir şey yok ki kuzum...spermin bilmediğimiz faydalarını duymuştum ama bilimsel bir makalede ben de ilk jez okudum. Yeme hususunda ben de iğrenç buluyorum ama krem gibi kullanılması bence mantıklı.
sana diyorum akillisin yapma gelme buralara dön yuvana haydeeeevallahi ablacım ne bilim midesi tutan sürsün
diyene bak benden çok mesaj yazdın asıl sen dön yuvanı bir daha da görmeyim seni +18 lerdesana diyorum akillisin yapma gelme buralara dön yuvana haydeeee
Kocamı el üstünde tutayım bundan sonra artık nereme denk gelirse en son 6 ay önce denk getirdik
bu yorumlara haykirdim harikasiniz yaDoğal kolajen kaynağı iyi değerlendirmek lazım kuzum... erkekler bu mesajları okumasa bari altın rezervi gibi saklarlar.
İnşallah en kısa sürede yumurtanızla sperleriniz çarpışır. Bilimsel yaklaştım.Çocuk yapmaya çalışmaktan spermin faydalarını atlamışız biz .. yüzüne sürenmi dersin yiyen yutanmı dersin sürüp masaj yaptıranmı dersin .. benimki bi yumurtayla çarpışşsa diye bekliyorum millet nelere geçmiş
Ahahahaa cok iyi ya haykirdim gece geceŞişeye mi biriktirsek acaba. Tazeliğini kaç gün korur. Oda sıcaklığı mı dolap mı daha iyi olur
@Merve
Onunda çağresini biz uğraşırken bulmuşlar bugünki amcabeyin konusunda geçen şey varya tüple ilgili şipşak yapıyolar (tüp bebek oluyo ) .. yok ya bizimki çok laylaylom milletinki koşar yumurtaya bizimkide sanırsın ejderhası var edasıyla yumurtaya bırak gitmeyi bence dışarı çıkmaya üşeniyor ya tutarsa diye hiç etmemeye çalışıyoruz umut fakirin ekmeği möge abla . biliminizle aydınlattınız beni teşekkür ederim.. inşalah bizimde temennimiz çarpışmaları yönündeİnşallah en kısa sürede yumurtanızla sperleriniz çarpışır. Bilimsel yaklaştım.
İnşallah dualarınız kabul olur
Konu sahibesi size bir sıkıntısını açmış sayfalarca geyik yapmışsınız, bu arada konu sahibesi banlı ama aklınıza sahte konu vb şeyler gelmesin, çok başka bir meseleden yalnızca banlı.Eveeeet geceyarısı kabusunuz geldi
Kimse anlat dememiş galibaAçıkça anlatayım mı?
Özelden konuştuk biz o üyeyleKimse anlat dememiş galiba