Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

sen etiketledikçe bu konuya geliyorum daha kimse yazmasın cızzzz 😆😆
Zeynocum cisslik bir şey yok ki kuzum...spermin bilmediğimiz faydalarını duymuştum ama bilimsel bir makalede ben de ilk jez okudum. Yeme hususunda ben de iğrenç buluyorum ama krem gibi kullanılması bence mantıklı.

İnsanların cinsel fantezileri üzerinden yorum atan sizsiniz yalnız ben değilim.Hatta olayı abartıp ''off ne açlık ya'' gibi çirkin şeyler yazan da.
Kimin ne şekilde tatmin olduğu sizi hiç ilgilendirmiyor.Siz ilişkinizde yapmayın,bir başkası bundan keyif alıyorsa size ne,size mi kaldı ne kadar aç tok olduğunu sorgulamak,dalga geçmek ? Ne zaman insanların özelini yargılamanın haddiniz olmadığını anlayacaksınız acaba,çok merak ediyorum.

👏👏👏👏

Çocuk yapmaya çalışmaktan spermin faydalarını atlamışız biz .. yüzüne sürenmi dersin yiyen yutanmı dersin sürüp masaj yaptıranmı dersin .. 😂 benimki bi yumurtayla çarpışşsa diye bekliyorum millet nelere geçmiş 🙄😑
İnşallah en kısa sürede yumurtanızla sperleriniz çarpışır. Bilimsel yaklaştım.

İnşallah dualarınız kabul olur

İnşallah en kısa sürede yumurtanızla sperleriniz çarpışır. Bilimsel yaklaştım.

İnşallah dualarınız kabul olur
Onunda çağresini biz uğraşırken bulmuşlar 😂 bugünki amcabeyin konusunda geçen şey varya tüple ilgili şipşak yapıyolar (tüp bebek oluyo ) .. yok ya bizimki çok laylaylom milletinki koşar yumurtaya bizimkide sanırsın ejderhası var edasıyla yumurtaya bırak gitmeyi bence dışarı çıkmaya üşeniyor 😂😂🤣 🤣 ya tutarsa diye hiç etmemeye çalışıyoruz 🙈 umut fakirin ekmeği möge abla . 😂 biliminizle aydınlattınız beni teşekkür ederim.. inşalah bizimde temennimiz çarpışmaları yönünde 😂

Eveeeet geceyarısı kabusunuz geldi:KK14:
Konu sahibesi size bir sıkıntısını açmış sayfalarca geyik yapmışsınız, bu arada konu sahibesi banlı ama aklınıza sahte konu vb şeyler gelmesin, çok başka bir meseleden yalnızca banlı.
Keşke yapılan yorumlara odaklanıp geyik yapıp dalga geçeceğinize üyenin yazdığına odaklansaydınız.
Konu cinsellikte diye dalga geçmeniz gerekmiyor, cinsellikte olduğunu bile bile de hoşunuza gitmeyen konulara girmek zorunda da değilsiniz.

Üye ismi etiketleyip konulara çağırmanız bir gün başınızı fena ağrıtacak bilginiz olsun.

X