Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

sen etiketledikçe bu konuya geliyorum daha kimse yazmasın cızzzz
Zeynocum cisslik bir şey yok ki kuzum...spermin bilmediğimiz faydalarını duymuştum ama bilimsel bir makalede ben de ilk jez okudum. Yeme hususunda ben de iğrenç buluyorum ama krem gibi kullanılması bence mantıklı.

İnşallah en kısa sürede yumurtanızla sperleriniz çarpışır. Bilimsel yaklaştım.

İnşallah dualarınız kabul olur

İnşallah en kısa sürede yumurtanızla sperleriniz çarpışır. Bilimsel yaklaştım.

İnşallah dualarınız kabul olur
Onunda çağresini biz uğraşırken bulmuşlar bugünki amcabeyin konusunda geçen şey varya tüple ilgili şipşak yapıyolar (tüp bebek oluyo ) .. yok ya bizimki çok laylaylom milletinki koşar yumurtaya bizimkide sanırsın ejderhası var edasıyla yumurtaya bırak gitmeyi bence dışarı çıkmaya üşeniyor ya tutarsa diye hiç etmemeye çalışıyoruz umut fakirin ekmeği möge abla . biliminizle aydınlattınız beni teşekkür ederim.. inşalah bizimde temennimiz çarpışmaları yönünde

Eveeeet geceyarısı kabusunuz geldi
Konu sahibesi size bir sıkıntısını açmış sayfalarca geyik yapmışsınız, bu arada konu sahibesi banlı ama aklınıza sahte konu vb şeyler gelmesin, çok başka bir meseleden yalnızca banlı.
Keşke yapılan yorumlara odaklanıp geyik yapıp dalga geçeceğinize üyenin yazdığına odaklansaydınız.
Konu cinsellikte diye dalga geçmeniz gerekmiyor, cinsellikte olduğunu bile bile de hoşunuza gitmeyen konulara girmek zorunda da değilsiniz.

Üye ismi etiketleyip konulara çağırmanız bir gün başınızı fena ağrıtacak bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…