- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- Konu Sahibi birkedilianne
Eşim kırılmasın diye belli etmemeye çalışıyorum ama lavaboda baya afedersiniz öğürüyorum.Midem çok bulanıyor. Bu durum zamanla geçer mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer elbette ilk günlerde ben de öyleydim ama şu an daha iyiyimEşim kırılmasın diye belli etmemeye çalışıyorum ama lavaboda baya afedersiniz öğürüyorum.Midem çok bulanıyor. Bu durum zamanla geçer mi
Yine bıyık kokusuCanım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
Canım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
Yedinmi ?Yine bıyık kokusu
Tadina mı baktın?Canım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
Tadını tanımlarsanız neye benziyor ?Canım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
What?Yedinmi ?
beğendiğine göre damak tadına uyuyor demekTadını tanımlarsanız neye benziyor ?
Tadina mı baktın?
Ajjajajja Allah beni kahretmesin yanlis yeri alintilamisim sana degildi yazdiklarim D Dertlidertli yeydi
Merak ettim şimdi tadını
Beni beni bihteriniAjjajajja Allah beni kahretmesin yanlis yeri alintilamisim sana degildi yazdiklarim D Dertlidertli yeydi
+18 bdv bizim işimizAhhaha ekip gelmisiz yine
Tövbe de kızMerak ettim şimdi tadını
Millet yüzüne falan sürüyormuş bu baya değerli bişeymiş tuhhh... Şimdi okadari boşuna mı gittiTövbe de kız