Siz bunca yaşanmışlığın üstüne rahatsanız biz de rahatız şükürler olsun.Onlara da yapıyorum rahat olun .
Hadi senin aklın bir karış havadaydı da anan baban ne işe yarıyordu acaba?
merak ettiğim tek soruİnanmayacaksınız işte,hadi siz kucuksunuz aileniz nasıl inandı. Çok az insan vardır bir müddet aile yanında oturup sonrakendi evine çıkan. Genelde herkes totosunun üstüne oturduguyla kaliyor
Bir de hamileydiniz siz değil mi?
Çocuk için ne aceleniz vardı 4 ayda
Sen bunu başta bilmiyor muydun? Darp da var. Neyi bekliyorsun?
Ayrıca sen bu adamdan ayrılmazsın üstüne çocuk yaparsın. Bazı adamlar varya onlardaki şans bende olsa 33 yaşında kazık kadar adamı babası besler anası paşa yapar karısı evde hizmetçilik yapar birde döver gel keyfim gel adam niye ayrı eve çıksın ki ben olsam bende çıkmam.
Bosan.O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
Konu sahibinin koruyucu ailesiymis o yuzden başından sepetlemek istemişler biran once.merak ettiğim tek soru
Evet büyük hata yapmışsınız böyle bir insanla evlenip annesiyle birlikte yaşamayı kabul ederek.O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
Bu mesajınızı sonradan gördüm. Konuşma ve ayrı ev talebinine de hiç gerek yok. Avukat tutup konuşun hemen, dava ile birlikte uzaklaştırma talebinde de bulunur, yanınıza bile yaklaşamaz. İlgili programı da indirin telefonunuza. Gerektiğinde hiç çekinmeden hemen yardım isteyin. Bir iki defa yaka paça götürülünce kısar kuyruğunu, böyle pisliklerin tehditlerine karşı asla korktuğunuzu belli etmeyinBoşandıktan sonra eşimden nasıl kurtulurum diye düşünüyorum çünkü ailece sorunlular bana çok zorluk yaratacaklar şimdiden tehdit ediliyorum öldürürüz seni diyerek
İşe yaramaz insanlar için neden intihar edesiniz??? Dünyanın sonu değil daha çok gençsiniz çekmek zorunda hiç değilsiniz. Abla olarak yazıyorum, düzelir falan diye ömrünüzü heba etmeyin. Sakin bir şekilde toplayın eşyalarınızı onlara belli etmeden dönün ailenizin yanına.Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden
Kadın sığınma evine başvurun o zaman.Ailem öyle söyledi zaten ayrı ev yoksa kapı orda dediler onlarda köyde yanda bir boş evimiz var orda oturacaklar dediler ki o doğruydu boş ev var orda oturulacak diye anlaştık . Mesele şu ki gerçekten o yandaki ev de oturuyor olsam da sorunlar yaşarız ailesiyle bir arada olduktan sonra farkı olmazdı . Zaten şuan değil ayrı ev sarayda yasayacaz deseler gözümde olmaz bitirdim çünkü kafamda . Kaçıp gideyim gitmesine de şimdiden tehdit ediliyorum öldürürüz seni diyerek
öyle aptalmışım vs deme görecek günün çekecek çilen varmış. ama bizi yıkmayan her şey güçlendirir.O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
İntiharlık bir durum yok henüz çocuğun da yok..kısacası seni orda yaşamaya mahkum edecek hiçbirşey yok..kolay kolay boşan demem kimseye ama bence sen boşan..O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
Çocuk zaten var ki
Hamile. Konusu var.
Daha 4 aylık evlilik keşke biraz bekleseymişZaten bebek eksik kalsa olmazdi bu durumda
duygu sömürüsü yapmayınBoş evi göstermediler ev dayalı döşeli boş bir evdi kimse oturmuyo orda oturacaktik sözde . Bu yüzden de beklemedim hazır ev sonuçta . Araştırdım geliri var çiftçilikle hayvancılıkla uğraşıyor gelir düzeyi iyi biliyordum . Siz soru soruyosunuz cevap veriyoruz her lafa cevabın var oluyo evet var her soruya cevabım var . Korunma rağmen çocuk oldu bu benim elimdemi ? Kadın sığınma evine git demekle bitmiyo Benim gibi binlerce kadın ve genç kız var şuan bana benzer veya daha beter halde evlilik sürdüren onlara da kapı kapı gezip hesap soralım ee niye evlendin bide çocuk yapmışın diyerek sanki herkes evlenirken neler yaşıcanı biliyomus gibi . Evet bilerek de yaptığım bir çok hata var köyü kabul etmek gibi yanlış eş seçimi gibi ama tüm bu hatalar benim yaşadığım şeyleri hak ediyorum anlamına mı geliyor . Yarın öbür gün haberlerde bir kadın katliamında adım geçtiği zaman da iyi olmuş hata yapıp evlenmeseydi diyip diğer kanala geçin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?