Yeni evliyim boşanmak istiyorum ?

Sen naptın lilly? Döndün mü
Yok canım ne döneceğim kapıma gelip it gibi yalvarması lazım o zaman dönmek değil de belki bi düşünürüm . Yine içim soğumaz da. Onu da yapmıyor haspam bulunmaz hint kumaşıyım kafasında hâlâ . bana da yolun sonu görünüyor da dur bakalım. Anasının babasının adam edemediğiyle ben mi uğraşacağım Hadi bakalım yallah açıyorum ben davamı dediğimde göreceğim onu da o ana babasını da .

Oda bi ilginçmiş, hiç mi merak etmiyor. Cocugun yok sal gitsin gt almanyada hayat kur arkana bile bakma

Oda bi ilginçmiş, hiç mi merak etmiyor. Cocugun yok sal gitsin gt almanyada hayat kur arkana bile bakma
Merak etmeye ediyor dün akşam saat 9 civarıydı benim annemin evi anayol üstünde . Sigara içmeye balkona çıktım oturuyorum beni görmüyor. Baktım yoldan usul usul geliyor eve yakınlaşınca yavaşladı bi baktı balkona doğru sonra hızlanarak gitti. Onu gördüğümü farkettiğini sanmıyorum. Geliyor bakıyor muhtemelen işte lily gitti mi, evin ışıkları yanıyor mu vs diye. O olduğundan nasıl emin oldun dersen arabasının arka camında yazılar var tanımamam imkansız yani. Merak etse de belli etmez kuyruğunu dik tutuyor aklınca.

Bu ulke kadına çocuğa sahip cıkmadıgı için rahatça tehdit edebiliyorlar. Cok acı bir durum

Korunmama rağmen oldu evet

Yalan söyleme gereği neden duyuyum açıklar mısınız ? Korunmasam isteyerek bilerek çocuk yaptım derim neyden cekincem evliyim sonuçta . İğneleri doktor ne dediyse nasıl dediyse öyle vurundum . Kimsede okuyarak endişe duymaz bundan koruyucu haplar iğneler çok düşük ihtimalle etkisiz oluyor . Makalelik bir durum yok binlerce korunduğu halde hamile olan insanlar var zaten araştırırsanız görürsünüz

Evlendirdiler mi demisim ? Zorla evlendim diye bişey mi yazmışım ???? İnsanlar onu çıkardı burda ben rizamla evlendim köprüyü geçene kadar kendilerini iyi pazarladıkları için gerçekleri evlendikten sonra görebildim

çekmek katlanmak zorunda değilsin konuş ailen ile yasininin verdiği cahillikle hata yapmış olabilirsin ama ömür boyu da bu hatanla yaşamak zorunda değilsin bosanmak senin için endogrusu böyle sorumsuz insanlarla ömür geçmez

4 ayda şiddet, hakaret, eşin sahip çıkmaması, hakaret....

Koşarak kaç hemen. Ne ayrı evi güzelim ya, kocan adam olsa başta anasının önünü keser seni de oradan alır çıkardı. Hayal kurma lütfen. Daha çok küçüksün, seni alan mı olmayacaktı da senden 10 yaş büyük herifle evlenip köye gittin? Allahım ya sabır

Aynen öyle oluyor benimde bir sene oldu bnde çok sorunlar atlattım ama eşim görevde olduğu için benm sorunlarım bu son görüyorum oncesinde 7 senem var yani ben bile 1 sene sonunda bebek sahibi oldum çünkü esim uzun sure gelemeyecek zaman geçecek diye bazen ben bile diyorum acaba diye hersey fena değilken yani Allah yardımcısı olsun

Boşanmak isteme, hemen boşan. Evlenmek için de çok acele etmişsin zaten. Kafadan siyirik kv.ye nasil iyi gelin olursan ol sevmez seni. Oğlu seçen hiçbir şeyi sevmez. Yalniz kendj hukmu olmalidir. Daha yeni ablamin arkadaşi sirf boyle evliligini bitirdi. 4 ayda bunlari yaşadiysan bundan sonra neler neler gorursun. Yol yakinken vazgeç. Bakalim bula bilecek mi akli başinda bir gelin

Bunları bende düşünüyorum zaten . Bu yüzden nasıl boşancam diye konu açtım .

Ben de 3 aylık evliyim. 1. Ay kaynanamı hayatımdan sildim , hayat varmış dünya varmış gözüm gönlüm açıldı değil bir de beraber yaşamak kabus gibi.
Ayrıl boşan ben 1 dk düşünmem boşarım adamı aynı eve gircez diye hele bi desin aha kapı orda

Yaşin kucuk cocuk yokken kurtul bunlardan.şuan yolun basindasin sakin duzelir deme duzelse coktan duzelirdi.hamile kalirsan yandin kurtul gitsin bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…