Yeni evliyim bana yardımcı olun lütfen..

Mine50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
33
3
32
3 aylık evliyim esim çok iyi biri 4 yıl unv de tanıyordum.. inanın bir daha gelsem yine o derdim.. çok şükür bir dediğimi iki etmedi nişanlılık dönemim boyunca.. kayinvalidem hep kızım diye severdi diğer gelini akrabası pek anlasamazdi felan ama nisanliyken 500 tl ye gelinlik alacaksin bilmem sunu yapamayiz bir gun giyeceksin diye kavga etti bu anlattigim kucuk mevzu ama bende bir kere evleniyorum.. esim annesiyle tartıştı benim sevdigime bunu yapamazsın dedi ben çalışıyorum ben alırım dedi kapıyı vurdu çıktı benim istediğim oldu şimdi evlendik yakın tuttu evi esim kilibik diye dalga geçiyorlar burda 1 sene duralım gidelim dedi ben eşime güvendiğim için sorun etmedim oturdum kaynanam GUNLUK evime gel komşular laf ediyor felan dedi ben de hala okula gidip geliyorum kpss icin gidemem anne kusura bakma yoruluyorum 3 saat günlük yol çekiyorum dedim bir de eve geliyorum ev işi felan dedim bu sefer her gün bize gelin bizde yiyin dedi onlara gitsek günlük BIZ AYRI EV OLDUK bunun farkına varamazlar hep beklerler diye düşündüm kendi evim olmuş yarın yemeğini önüne kadar koyuyorum diye laf eder felan ihtiyatla kaldım istemedim GUNLUK 1. 5 ay gidip gelmeeler oldu inan sinir bogdu eşime dedim YORGUNUM de gitmeyelim artik her gün bir bahane esim artık dedi ANNE AYRI EV OLDUK FARKINA VAR LUTFEN KIRMAKDA ISTEMIYORUM.. hali yikayalim dedi tmm dedim bana haber etmedi eşimi doldurmuş karın söz verdi gelmedi bende açıkladım aşkım inan bana gününü söylemedi dedim kaynanama mesaj attim anne haberim yoktu deseydin keşke dedim OZUR YEMEGINE cagirmani bekledim diyor OZUR dileyeceğim hiçbirşey yapmadım dedim. 1. 5 ay gitmiyorum mesafe koydum onlara gidince susup oturuyorum yemek yapacaksa yardım ediyorum çay felan ama samimi olmuyorum bir gün geldi OGLUM OLDU GULUM OLDU EVERDIM ELIN OLDU diyor ben 3 AYDIR 1 KERE babamin evine gittim herseyim iyi oldu eşya su bu ama borcunu ödüyoruz ailemle konuşacak kontor yukletmiyorum her hafta 2 kez gidiyoruz hala ve gittiğimde pogaca yaglama su bu elimden ne geliyorsa pasta yapıyorum giderken götürüyorum oturdum konustum anne bak anlayış bekliyorum dedim bana ne diyor sabrediyorum her cumartesi pazar gelip sabahat aksama kadar burda duracaksin diyor o kadar soğuttu ki beni BEN ANNE SEVGISI OLAMDAN BUYUDUM annem hasta kardeşlerim bakıyor bir kere kızım nasılsın demedi ne annem ne babam onu sevmek istedim elimden geleni yaptım ama o kadar iğneleyici ki mesela düğün videolarini alacaz GELINDEN DAHA GUZELDIM COK MERAK EDIYORUM AL DA IZLEYELIM diyor bunu kendi annenin yanında söyledi siz olsanız nasıl davranirdiniz?

Bi kere iyi davranmiycaksin, esin de kv de tepene cikiyo. Al ben de yaptim elimden geleni,ne guzel agirladim vs nisanlilik doneminde,pastalar borekler.. saygisizlik etmedim vs.. benmki de gelin ayakkabisi almamak.icin 40 takla atti.. Bosver canm diyorum. Esin de arkandaymis. Bana da gelinligimi esim aldi,evimi esim duzdu ailem ustune duseni,yatak odasi takimi vs aldi,ailesi biseye karismadi..Esim dugunu yapti.. krediyle.. hazir parasi da yoktu yani..
Daha degerli inan. Hepsinin cenesi kesildi. Ha sonra altinlara atlamaya calistilar oda ayri mesele ama bosverdim..
Bence sen de gorusme siklgini azalt. Hatta baktin igneleme,fesat sokma var,kes gorusmeyi....

Düşman başına kaynana modeli eşin annesinin huyunu biliyor ki çok müdahale ettirmiyor . Şuan için yapacak pek bir şeyin yok . Mesafeni koru. Dediklerine çok takılma kulak ardı et cahilliğine ver.

Evet esim annemi biliyorum bende asri bunaldim tasinalim diyor 45 yaşında canim kendi işini kendi yapıyor inan taş gibi neden böyle davranıyor ki bi de oturup ben iş gordurmuyorum bana şöyle davranıyorlar diye millete anlatıyor geçen misafir geldi duydum duramadim annem 70 yaşında inan kuzumbir gün gelini camini silmedi zavallimin işini hep ben yaptım şimdi gelini çorba yapip gidiyormuş usandım sehriye corbasindan abi ne desem eşiyle arası acilir diye korkuyorum diyor benim anneme bakiyorum bi de kaynanama inan CENESIYLE yordu beni Bir görsen kendi diliyle yemeğe davet ettirmeye çalışıyor bende bundan hoslanmiyorum BIRAK BIZ DUSUNELIM BIR NEFES ALDIR BIZE..

Kuzum inan esim bi tane laf ettirmez bana savunur ama abisi de annesi babasi da aşırı olumsuz insanlar bura bana sabırlı olmayı esimin hatri için susmayı ogretti

Sonuna kadar okudum ve sana tecribeli biri olarak en bas tavsiyem:
Basta nasil davranirsan tum omrun boyunca onu senden gorevinmis gibi beklerler 8 senedir ayni bizdede..
Yani basta aman uzulmesin ama ona da tamam aman ben susuyum aman nolcak huzurum kacmasin isinede kosuyum dedikce onlar sanki mecbur gorur
Cahil insana laf anlatamazsin ve bakis acisini degistiremezsin sen nezaketinden insanligindan yaparsin ama ise mecbur yapacak diye gorur veeeee basta mesafe koyamazsan tum evliligin onlara bagli can sıkıntilariyla gecer
Koy mesafeni ama esine sikayette etme esine onlari sevdigini artik hepinizin aile oldugunu ama bazi seylerin seni uzdugunu belir asla kotulemeden madur oldugunu aslinda kotu niyetin olmadigini belli ederek konus
Ne kadar az gorusup mesafeni korursan o kadar kafan ruhun rahat olur cunku anlattigin kadariyla kadin seni parmaginda oynatmaya meyilli hicc kendini ezdirme kullandirma
Saygili olursun o ayri ama kendinede laf soyletme bastan musade edersen onunu alamazsin isler kontrolden cikar
Cahil insanla gercekten omur gecirmek zor insallah esin degismez hep huzurlu mutlu kalin insallah..
Onun icinde cok sıkı fıkı olmamak em mantiklisi

Teşekkür ederim abla inan kimsem yok öğle Anlatabilecegim hiç tanimadigin halde derdime ortak oldun haklısın dediklerini yapacağım ozel den sana resmimizi atacaktım ama kapalı mesajlara çok cok teşekkür ederim

Canim sen cok guzel cevaplar veriyorsun. zaten esin de senin arkanda o da farkinda herseyin. sen mesafeni korumaya devam et. haftada 2 gun gidiyorsaniz artik bire dusur bahaneler bulup. yalniz sanki tepkini agirlastirirsan esin daha cok arada kalacagi icin sanki seni tersler gibime geldi. sabret dediklerini bosver ev tasinana kadar bu sekildr tepkiyle devam et. insallah bir vesile olur da erken tasinabilirsiniz

Amin kuzum her gün rabbime burdan rizkimizi kes Allahım uzak bir yerlere gidelim diyorum çok korkuyorum kuzum eşimi çok seviyorum o da beni ama bazen inan huzur bırakmıyorlar teşekkür ederim

Uzağa bir yere taşının . .
Bu evlenen çocuklarını neden rahat bırakmaz aileler anlamam ki . .
Mesafeli olun en güzeli mesafe . .

Bu kadınların evlendikten sonra kendi ailelerine karşı asıl 'el' olmalarını hiç doğru bulmuyorum. Kontör bile yüklemiyormuşsunuz ya aileniz için. Ne denir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…