3 aylık evliyim esim çok iyi biri 4 yıl unv de tanıyordum.. inanın bir daha gelsem yine o derdim.. çok şükür bir dediğimi iki etmedi nişanlılık dönemim boyunca.. kayinvalidem hep kızım diye severdi diğer gelini akrabası pek anlasamazdi felan ama nisanliyken 500 tl ye gelinlik alacaksin bilmem sunu yapamayiz bir gun giyeceksin diye kavga etti bu anlattigim kucuk mevzu ama bende bir kere evleniyorum.. esim annesiyle tartıştı benim sevdigime bunu yapamazsın dedi ben çalışıyorum ben alırım dedi kapıyı vurdu çıktı benim istediğim oldu şimdi evlendik yakın tuttu evi esim kilibik diye dalga geçiyorlar burda 1 sene duralım gidelim dedi ben eşime güvendiğim için sorun etmedim oturdum kaynanam GUNLUK evime gel komşular laf ediyor felan dedi ben de hala okula gidip geliyorum kpss icin gidemem anne kusura bakma yoruluyorum 3 saat günlük yol çekiyorum dedim bir de eve geliyorum ev işi felan dedim bu sefer her gün bize gelin bizde yiyin dedi onlara gitsek günlük BIZ AYRI EV OLDUK bunun farkına varamazlar hep beklerler diye düşündüm kendi evim olmuş yarın yemeğini önüne kadar koyuyorum diye laf eder felan ihtiyatla kaldım istemedim GUNLUK 1. 5 ay gidip gelmeeler oldu inan sinir bogdu eşime dedim YORGUNUM de gitmeyelim artik her gün bir bahane esim artık dedi ANNE AYRI EV OLDUK FARKINA VAR LUTFEN KIRMAKDA ISTEMIYORUM.. hali yikayalim dedi tmm dedim bana haber etmedi eşimi doldurmuş karın söz verdi gelmedi bende açıkladım aşkım inan bana gününü söylemedi dedim kaynanama mesaj attim anne haberim yoktu deseydin keşke dedim OZUR YEMEGINE cagirmani bekledim diyor OZUR dileyeceğim hiçbirşey yapmadım dedim. 1. 5 ay gitmiyorum mesafe koydum onlara gidince susup oturuyorum yemek yapacaksa yardım ediyorum çay felan ama samimi olmuyorum bir gün geldi OGLUM OLDU GULUM OLDU EVERDIM ELIN OLDU diyor ben 3 AYDIR 1 KERE babamin evine gittim herseyim iyi oldu eşya su bu ama borcunu ödüyoruz ailemle konuşacak kontor yukletmiyorum her hafta 2 kez gidiyoruz hala ve gittiğimde pogaca yaglama su bu elimden ne geliyorsa pasta yapıyorum giderken götürüyorum oturdum konustum anne bak anlayış bekliyorum dedim bana ne diyor sabrediyorum her cumartesi pazar gelip sabahat aksama kadar burda duracaksin diyor
o kadar soğuttu ki beni BEN ANNE SEVGISI OLAMDAN BUYUDUM annem hasta kardeşlerim bakıyor bir kere kızım nasılsın demedi ne annem ne babam onu sevmek istedim elimden geleni yaptım ama o kadar iğneleyici ki mesela düğün videolarini alacaz GELINDEN DAHA GUZELDIM COK MERAK EDIYORUM AL DA IZLEYELIM diyor bunu kendi annenin yanında söyledi siz olsanız nasıl davranirdiniz?