- 26 Mayıs 2015
- 423
- 296
-
- Konu Sahibi adaderen33444
madem anneni dinlemiyo sen babanı al karşına açıkça söyle baba olmaz böyle eşimle aram bozulur diye korkuyorum falan de ayrıca borçluyuz de küsersede küssün zaten babalık yapamamışkievet bende bundan korkuyorum eşimin bana saygısı azalacak diyeözgüvenimi yerle bir etti inanın
cnm tam okuyamadın heralde..yıllarca çalışmadan annesini yemiş adam ve şimdi kız daha 3 aylık evli ayrıca babasının yüklüce borcunu kocası ödemiş ve harçlığını bile kocası veriyor..normal mi bu?Ne var kalsin o senin baban demekki zor durumda ..nasil bi dusunce bu ya
cnm evet dedğin çok doğru eşim surat assa döner annemi dinlemio çünkü eşim çok aşırı ii davranıor. eşimlede bu yönde sıkınılarım var maalesef mesela fazla romantik biri değildir biz yeni evliyiz başbaşa kalmanın öneminin bilincinde değil. çok düz insan yiyip içip tv izler hiç bana sarılıp tv izlemeyi sevmez hani romanik tarafları yoktur. beni sevmeiğinen değil yapısı böyle. çok düz biri o yüzden babam onu rahatsız etmiyor sanrım ama ben isterdim ki akşamları eşimle beraber tv izleyip muhabbet edelim bazı romantik anlarımız olsun ama o hiç öyle biri değil maaalesef
Wow kac senedir burdaymisin :)Annenizle konuşsanız. Bu durumun uygun olmadığını anlatın.
Eşiniz hayat arkadaşlığının gereğini yapıyor ancak nereye kadar sabır eder bilinmez.
Eski konu ama bir okuyan bulunur da bana akıl verir diye yazıyorum arkadaşlar.
8 senelik evliyim.esimin memleketinde yasiyorum.Kendi ailemle basim dertte.surekli ve bir sene gibi uzun süreli bende kaliyorlar.annemle babam beraber gelirse zaten hep kavga ederler.huzurymu kaciriyorlar.simdi annem yine benimle hamileyim. Ekimde doğum yapicam.cocuga ben bakarım krese gidene kadar üç yıl deyip yerleşti evime.huzursuzluk çıkaran,her seye karışan bir kadın.bu yüzden istemiyorum.esimde istemiyor.ama bunu bilmesine rağmen gitmiyor.napicam bilmiyorum.hep bende kalmak istiyor.babandan boşanıp seninle yasicam diyor.hic huzurum yok evde.inanin evi olduğu gibi ona bırakip başımı alıp gitmek istiyorum
Yeni konu açmalısın. Konuyu hortlatmışsın şimdi millet tarihine bakmadan ilk mesaja yorum yapacak. Sağda üstte yeni konu aç var, oraya tıkla.
Ayrıca gerekirse kavga et ama anlat annene durumunu. Ne demek yerleşmek yahu, kendi evi dururken, aç açıkta değilken olur mu öyle şey.[/QUOT
Yeni konu açamadım.sag üstte butonu bulamadim.
Anlattim denemediğim şey kaldı mı bilmiyorum.en son eşimin annesi 83 yasinda, kayınvalidem ve kayinbabam gelip benimle kalacak.sen kalamazsin dedim.neden geliyorlar.gelmesinler de eşine dedi.olur mu hiç siz gelip aylarca kaliyosunuz oyle diyemem onlara dedim.ben sana yardımcı oluyorum yük değilim.onlar yük dedi.simdi her gün başımın etini yiyor.soyle gelmesinler diyor.
Eşinize helal olsun yalnız, belki yapılması gereken bu ama herkes bu şekilde düşünmüyor müsemma göstermiyor.
Eşim mukemmel bir insan.hurmette kusur etmedi.bir gün suratini asmadi.bir sene kaldılar.elleri ceplerine gitmedi.hala kıymetini bilmezler.el diye bakarlar eşime.zaten en çok zoruma giden de bu.
Adam sıkılmış biraz da kız ile damat baksın bana demiş. Herşeye de sınav falan demeyin. Baban bencil bir insan.Annen nasıl gelmesine müsade etti.
Bence annenizle görüşün babanıza bu durumın hoş olmadığını izah etsin evine dönsün.
Bu sınav değil arkadaşım düpe düz yıllarca annene yaptığını birazda size yapmanın peşinde
Wow kac senedir burdaymisin :)
Eşini ayakta alkışlıyor ve onu dinlemeni öneriyorum en azından bir süreBenim de problemim babam ile ilgili kızlaryıllardır hiç calışmadı hep gezdi tozdu annem çalıştı hatta kadın kendisi yatırdı sigortasını bile hala daha emekli olmadı 2 senesi kaldı. bize hiç gün yüzü göstermedi evde hep kavga ve maddi sıkıntılar yaşattı. içki içer gezer bekar erkek gibi kolay yoldan para kazanmanın yollarını arardı hep... ben 27 yaşımda evlendim evliliğe geç kalmamın bile sebebi ailem yüzünden. şimi evliyim. .3 aylık ve 2 aydır kendi evimde yaşıyorum. Ve yaklaşık 1 aydır da babam bizmle kalıyo. evlenip evime geleli 1 ay olmadı. gelin olup geldiğim memlekete iş aramaya gelmiş. bu vakte kadar çalışmadı şimdi çalışacağı tutmuş. memlekette iş mi yok deseniz bizim memlekette de iş var tatil yöresi zaten ama maalesef tanıığı arkadaşları çalıştığını görürmüş utaınrmış o yüzden buraya gelmiş iş bakmaya. 3 sene sonra emekli oluyor onunn için çalışması lazmımış... 1200 tl telefon fatura borçu birikmiş eve haciz geliyormuş ödemezse dün gittik borcunuu kapattık eşim ile biz de yeni evliyiz bi sürü borcumuz var onun borcunu ödediğimiz için kendi borcumuzun bi tanesini bu ay ertelemek zoruda kaldık. eskiden adam gibi çalışıp bizi ele güne muhtaç etmemiş olsaydı ona saygım sonsuz başımın üstünde yeri var derdim ama zamanında aylak aylak gezip memlekette iş bulma imkanı varken buraya gelip iş araması ve 1 aydır iş bulamaması borçlarını bizim ödememiz ve cebinde 1 kuruşu dahi yok ve cebine de biz para koyuyoruz daha yeni evliyim eşimle şöyle evde bi vaki geçirmeden evliliğe alışmadan gelmesi gerçeken sinirlerimi hoplatıyor kızlar. Allahtan eşim iyi birisi. "bu bizim sınavımız ilerde çocuklarımızda bize karşı hayırlı olması için bababna saygısızlık yapma" diyor yüzüne bende saygılı davranıyorum Allah korkum olduğu için ama onun da anlayışlı olması gerekli değil mi kızlar... hiç düşünce yok mu yeni evli insanın evine gelinip yerleşilir mi? Çok mu mecburdu buna 52 yaşına gelmiş nasıl iş bulacak 1 aydır bizde hala bulamadı
Eski konu ama bir okuyan bulunur da bana akıl verir diye yazıyorum arkadaşlar.
8 senelik evliyim.esimin memleketinde yasiyorum.Kendi ailemle basim dertte.surekli ve bir sene gibi uzun süreli bende kaliyorlar.annemle babam beraber gelirse zaten hep kavga ederler.huzurymu kaciriyorlar.simdi annem yine benimle hamileyim. Ekimde doğum yapicam.cocuga ben bakarım krese gidene kadar üç yıl deyip yerleşti evime.huzursuzluk çıkaran,her seye karışan bir kadın.bu yüzden istemiyorum.esimde istemiyor.ama bunu bilmesine rağmen gitmiyor.napicam bilmiyorum.hep bende kalmak istiyor.babandan boşanıp seninle yasicam diyor.hic huzurum yok evde.inanin evi olduğu gibi ona bırakip başımı alıp gitmek istiyorum