• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim.Ara kanamam var.

nlyceco

Kızım geliyorrr
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
8
Öncelikle herkese merhabalar.Aranıza yeni katıldım.2 aylık evliyim.Adetim düzenlidir 1 gün bile şaşmazdı.İlk kez böyle birşey yaşadım.Son adet tarihim 5 Eylül.Adetim 5-6 gün sürer.23 Eylül'de tekrar kanamam başladı jel kıvamlı pembe leke şeklinde.Hala devam ediyor günde 1 pedi doldurmayacak şekilde.Ultrason ile bakıldı kist, miyom, ur falan yok rahim duvarı kalınlığı normal.Bugün beta hcg testi yapıldı.Sonucum 1,20.Beklenen adet tarihime 10 gün var.İlaç kullanmıyorum ve korunmuyoruz.Bilgi verebilecek varsa lütfen yardımcı olsun Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba iki aylık evlisiniz ve korunmadığınıza göre çocuk istiyorsunuz demek ki

Evet kısmetse istiyoruz.Doktor kanama rahatsız ediyorsa ilaç vereyim dedi ama kanamayı kesmek için ilaç almadım.Beta hcg sonradan yükselirse diye beklemeyi tercih ettim.Adetim bittikten 13 gün sonra kanama başladı.Beklenen adet tarihine kadar dayanmaya çalışıyorum.Ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için korktum açıkcası

Öncelikle herkese merhabalar.Aranıza yeni katıldım.2 aylık evliyim.Adetim düzenlidir 1 gün bile şaşmazdı.İlk kez böyle birşey yaşadım.Son adet tarihim 5 Eylül.Adetim 5-6 gün sürer.23 Eylül'de tekrar kanamam başladı jel kıvamlı pembe leke şeklinde.Hala devam ediyor günde 1 pedi doldurmayacak şekilde.Ultrason ile bakıldı kist, miyom, ur falan yok rahim duvarı kalınlığı normal.Bugün beta hcg testi yapıldı.Sonucum 1,20.Beklenen adet tarihime 10 gün var.İlaç kullanmıyorum ve korunmuyoruz.Bilgi verebilecek varsa lütfen yardımcı olsun Şimdiden çok teşekkür ederim
ovülasyon döneminizde kanamanız başlamış gibi duruyor. folikül görülmüşmüydü ultrasonda , çatlama sırasında kanama olabiliyor ve birkaç gün sürebiliyor bazı bayanlarda , rahim kalınlığı normal dediğine göre gebelik için normal anlamına geliyordur. belkide kısmetiniz yola çıkmıştır . bu tür kanamaları kafaya takmamak gerekiyor ama tabi ihmalde edilmemeli doktor gözetiminde olmakta fayda var , korkulacakta hiçbirşey yok , başa gelen hep çekiliyor önemli olan herşeye iyi tarafından bakmaktır. geçmiş olsun

Kanamam hala devam ediyor.Folikül ile ilgili birşey söylemedi doktor.Bugün tekrar kan verdim beta hcg de yükselme var mı diye bakılacak.Sonucu 2 saat sonra alacağım.Olumlu ya da olumsuz yazarım.İlginize çok teşekkür ederim ☺️

Az önce aldım sonucumu.Beta hcg yerinde sayıyor. Yine <1,20 çıktı.

Merhabalar bende 3aylık evliyim çocuk istiyoruz kadın Doğuma gittim doktor ultrason la baktı bi problem yok dedi bana folidoce 400mcg 28tablet verdi 3haftadır içiyorum 3gündür kasıklarım agrıyor ve ara ara kan geliyor sizce neden bilen varmı korkuyorum biraz

Back