Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok sinir bozucusunuzBen onda ki sorunun gerçekten kişilik bozukluğuna yoruyorum.bi kadın İnan’ın sevilip sevilmediğini hisseder
Bu yoruma sadece gülerim.Ben onda ki sorunun gerçekten kişilik bozukluğuna yoruyorum.bi kadın İnan’ın sevilip sevilmediğini hisseder
Zeki ama çalışmıyor yüzyılın yalanıBenim çocuğum çok zeki ama çalışmıyor diye kendini kandıran başarısız ebeveynler geldi aklıma
Anneniz ne yaptı bu pişkinlik karşısında ?Hikaye çok tanıdık. Seviyor ama aldatıyor. Benimde babam da annemi aldattı hem de yıllarca. Hatta annemi ve sevgilisini bir araya getirip ikinizide seviyorum ikinizden de vazgecmem dedi.Ama kusura bakmayın eşiniz sizi sevmiyor bu gerçekle hızlıca yüzleşin. Ayrıca adamda kişilik bozukluğu falan yok. Direk olarak bir kişiliği olduğunu sanmıyorum.
İkinci de aldattı ama beni çok seviyoZeki ama çalışmıyor yüzyılın yalanı
Tabiki de boşandı. O zamanlar çocuklarım büyüsün mantığı vardı. Ben 10 yaşlarına geldiğimde ayrıldılar. Ama gururlu kadın annem 7-8 sene aldatılmasına ve babamın çok zengin olmasına rağmen bir kürdan bile almadan ayrıldı. Sonuç olarak babamın şuan hiçbir şeyi kalmadı. Annemde benimle yaşıyor evlenmedi. Gururlu kadın diyorum ama aslını istersen o kadar çekilen çileye varını yoğunu elinden alması lazımdı.Anneniz ne yaptı bu pişkinlik karşısında ?