- 23 Ağustos 2012
- 49.346
- 228.449
Konu açılalı epey olmuş ama yinede yazmak istedim.Ben 11yıllık evliyim be şu internet yüzünden benim eşimde başka kızlarla çok konuştu zamanında.kaçkere yakaladım her defasında bidaha yapmayacam dedi ve yine ay o şeyleri yaşadık.ekonomik özgürlüğüm olsaydı ve çocuğum olmasaydı belki bende boşanırdım.kadınlarla buluşup yaşadığı bir ilişki yok belki ama benim kocamın zaafı başka kadınlarla sohbet dostluğu kurmak.huylu huyundan vazgeçmiyor.evli barklı kadınlarla arkadaşlık kurdu sevgili gibi değil ama bununki farklı bir samimiyet.yaşadığımız çağda artık kadın erkek rahat arkadaş oluyor.ama benim fikirlerim bu arkadaşlığa izin vermez.başka kadınla kızla lavbali konuşmalar başka kadınlar buna nazlanacak benimki onlara iltifat edecek.ama evliliğimizin ilk zamanları bu internette tanıştığı kızlarla yazışarak sevişiyordu.canım gülüm tatlım herşey diyordu.iki kere beni başka kadın zannedip konuştu.her defasında yakalansa da vazgeçmedi.yine benden gizli hayatında kadınlar kızlar oldu.hiç güvenmiyordum ona güvenim kalmadı ama sabrediyordum.çocuğum için.beni aldatsada ben kocama aşıktım zaten vazgeçemiyordum.bana karşı başka kusuru yoktu.ama geçen yine bir mesajını yakaladım.kızla çok lavbali konuşuyor hatta watsaptan gül emojisi attı.bi adamın başka kıza Gül emojisi atması normal mi.eşi bunu kıskanmaz mı.bu kimseyle sevgili değilmiş kimseye o gözle bakmıyormuş ama herkese boncuk dağıtıyor.sevgili değil ama yazdığı mesajları her kadın kıskanır.ve yazdıklarını zaten ben görmeyim diye siliyor.benim gördüğümü bilmiyor geçenki mesajlarını çünkü sildi zaten ben okumayım diye.biliyorki o mesajlara kıskançlık yapacağım.bu adamdan ayrılmamda zor.sürekli şüpheyle yaşamamda zor.ama o beni suçluyor.sürekli onu takip ediyorum herseye kıskançlık yapıyorum diye.ama o da kızlara sürekli boncuk dağıtıyor ve vazgeçmeyecek biliyorum.bu yüzden biz tayin isteyip benim memlekete geldik.öbür kadınların kocasına haber verdim olay çıktı ben kriz geçirdim yaşadıklarım çok ağırdı.kendisi de çok korktu.öbür adam bunu tehdit etti.ama benim koca hala vazgeçmiyor yaşadıklarından ders almıyor.bir de bana kıskançlık yüzünden tedavi olmam gerektiğini söylüyor ben hastaymışım.kendisi bana sadık olamıyor başka kadınları hayatından çıkaramıyor.ve ben buyüzden hatalı olan ben oluyorum.bende başka kusur yok bulamıyor bulamazda.çünkü ona tüm sevgimi verdim.kendim tükendim yıllarca.karaktersiz bir eş gerçekten çok zor üstelik kendini mükemmel zanneden bir eş.
Şöyle iğrenç bir herifi nasıl sevebiliyorsunuz?!
Adamın size hiç saygısı yok, hiç. Yüzünüze baka baka saygısızlık ediyor ben olsam katlanamazdım