Yeni evliyim acil yardım plis :(

25 yaşım. Evet görmedim ergenlikten sonra hep yatılı kurslarda kaldığım için sanırım ve telefonum da geç yaşlarda oldu.

Demiyor da iş oraya gider mi bilmiyorum. Ona göre herkes yapıyor bunu nerden biliyor

Bilmiyorum günahı boynuna artık. Ben onun ilki olduğumu biliyorum .
Herkesin yaptığını nereden biliyor???

İşinin ehli prof hayat kadınları gidip herkese yapar demesi size blöf…

Kaburgalarını aldırıp kendine s…. çekebilir. Bu seçeneği sunun kocanıza…

İstemeyerek elinize almakta bir tuhaf. Yatakta özgür hissetmelisiniz, elime almak istemiyorum, onu istemiyorum, bunu istemiyorum e nasıl olcak?
Aynı onun gibi konuştunuz. Elime alıyorum ama işte oral meselesini aşamiyorum

Tabi ki aldatmak. Îmâsı bile hoş değil. Yakınd başka türlü de aldatır size utanmadan bunj söyleyen adam

Nasıl oldu ilk, gerçekten soruyorum yani kim talep etti nasıl gelişti, anlamaya çalışıyorum

Herkes konuşmuyor ki…
Ee nişanlılk neden var ki bunları konuşmak tanımak için değil mi ?. Ya da ne konuşulur ki hadi konuşmadnz yanyana iken de mi birşeyler hissedilmiyor mu bi çekim olmuyor mu nişanlın sonuçta kendini düğüne kadar frenleyen var mı yani.

Elinize bile almak istemiyorsanız keşke evlenmeseydiniz evlilik ele almaktır shshsjsj
Ben sizi haksız buldum nişanlıykn nasıldiniz
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Arkadaş oralsız sex olur mu sex yapmak istemiyorsanız neden evleniyorsunuz adamlarıda buna mecbur bırakıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…