Yeni evliyim abim bizde kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

user2304

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
5
-3
1
25
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun tek başıma halledemiyorum. Biz yeni evliyiz ve şehir değiştirmek durumunda kaldık değiştiğimiz şehirle aramızda 1 saat var. kardeşimin de üniversitesi burda yeni geldiğimiz şehirde ,ve kardeşim yola para vermemek için gelip bende kalıyor kış ayı bitene kadar kalacağını söylemişti. ama annem üniversitesi bitene kadar kalacağını söylüyor eşimde bu durumdan biraz rahatsız çünkü onun kardeşi de gelmek istedigi zaman iş amacıyla ben kabul etmemiştim ,ama ailem anlamıyor bende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum lutfen bana fikir olun

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun tek başıma halledemiyorum. Biz yeni evliyiz ve şehir değiştirmek durumunda kaldık değiştiğimiz şehirle aramızda 1 saat var. kardeşimin de üniversitesi burda yeni geldiğimiz şehirde ,ve kardeşim yola para vermemek için gelip bende kalıyor kış ayı bitene kadar kalacağını söylemişti. ama annem üniversitesi bitene kadar kalacağını söylüyor eşimde bu durumdan biraz rahatsız çünkü onun kardeşi de gelmek istedigi zaman iş amacıyla ben kabul etmemiştim ,ama ailem anlamıyor bende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum lutfen bana fikir olun
Annenizle aranız nasıl yani size destek olacaksa kardeşinize farklı yer bakmasını aşılayabilir mi yeni evli olduğunuzu vurgulasa falan

Siz onun kardeşini kabul etmemişsiniz haklı olarak, o da sizin kardeşini kabul etmez haklı olarak. Ha iş için, ha okul için fark etmez. Ve aileniz artık eşiniz. Yeni evlisiniz bide. Kardeşinizin düşünmesi lazım. Benim kardeşlerim asla gelip kalmazlar eşim ağzını açmamasına rağmen. Onunda kardeşleri gelmez. Bizde onlara kalmaya gitmeyiz. Herkesin evi ayrı. Özel denilen bir şey var.

Kardeşiniz düşüncesiz, anneniz daha da düşüncesiz kusura bakmayın. Bu şekilde evliliğiniz etkilenebilir. Kardeşinizle konuşun kendine bir yer ayarlasın. Üniversiteye başlarken siz orada değildiniz o zaman nerde kalıyordu?

Sen onun kardeşini kabul etmediysen kendi kardesini de aynı nedenle gönder. Ailene de aynısını söyle.

Annenize biz yeni evliyiz bu kadar uzun kalması doğru değil, eşimin kardeşi kalmak istedi ona da müsade etmedik böyle davranırsanız evliliğim zarar görür diye açıklayın. Ayrıca evime her zaman gelebilirsiniz ama bu kadar uzun süreli misafir etme olayını sağlık durumu olmadıkça kabul edemeyiz diye de ekleyin kalbi de kırılmamış olur

Evlisiniz,anneniz sizin hayatınızla ilgili kararları nasıl verebiliyor,bu cesareti nerden buluyor..eniştemin yeğeni de, ablamda yurt çıkana kadar kaldı,ablam kabul etti,yurt işi olunca çocuk gitti.Benim yeğenim de abimin olduğu ilde okuyor ama yurtta kalıyor..

He birde eşiniz kendi ailesine gayet söylemiş kardeşim bizde kalmasın diye. Adam kendi ailesiyle kötü olmamış mı oldu? Siz neden diyemiyorsunuz aynı cesareti gösterip. Kusura bakmayın da onun ailesine gelince istemem git söyle, kendi ailene gelince nasıl derim üzülürler falan. Adamın ailesi üzülmedi mi şimdi? Kocanız sorun çıkarsa sonuna kadar haklı.

Anne ben onun kardeşini kabul etmemiştim eşimle aramda sorun oluyor de ve gönder. Daha neler. Ya da onun kardeşi de gelsin koloni halinde yaşayın.

Bi de ayrıca bu abi evinize kalmaya sormadan mı geldi ki şimdi nası olacak ne dicem ben sıkıntısı cekıyorsunuz ?

Pat die gelip kışı burda geçiricem dememiştir önceden bi sizi arayıp nabız yoklamışlardır . Yoklamadılarsa çekinmeye gerek yok geldiği gibi pat die gönder gitsin .

Siz onun kardeşini kabul etmemişsiniz haklı olarak, o da sizin kardeşini kabul etmez haklı olarak. Ha iş için, ha okul için fark etmez. Ve aileniz artık eşiniz. Yeni evlisiniz bide. Kardeşinizin düşünmesi lazım. Benim kardeşlerim asla gelip kalmazlar eşim ağzını açmamasına rağmen. Onunda kardeşleri gelmez. Bizde onlara kalmaya gitmeyiz. Herkesin evi ayrı. Özel denilen bir şey var.
Ben de kabul etmiyorum eşimde . Yeni evliyiz ve kimseyi yatılı olarak istemiyoruz durumumuz o kadar iyi değil eşimin ailesi dugun sürecinde hic bir şeye yardım etmedi benim ailem yaptı ama onlara da karşılığını geri verdik zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back