- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 28
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Evli değilim tavsiye veremeyeceğim ama bir arkadaşım seninle aynı sorundan muzdarıptı. Kocası çok dağınıktı. Su içiyor bardağı bulduğu yere bırakıyor, çoraplarını çıkarıp salona atıyordu. Öyle demişti arkadaşım. Bizimkinin de canına tak etmiş, uyardı mı uyarmadı mı bilmem ama evi toplamayı bırakmış bu da. Zaten titiz bir kız değildi okuldan tanırım. Valla sonrasında ne oldu bilmiyorum, karışmam ama çok titiz olmak iyi değil ya. Allah kolaylık versin sana da canım.merhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?
Halılara örtü ört canım bu gün süpür dün diyelim yarın örtüleri çırp ve yerleri sil gece den bulaşık bırakma mesela hafta sonu buzluğa yemek yap koy rahatlarsın birazmerhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?
Halılara örtü ört canım bu gün süpür dün diyelim yarın örtüleri çırp ve yerleri sil gece den bulaşık bırakma mesela hafta sonu buzluğa yemek yap koy rahatlarsın birazmerhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?
Asıl yeni eşyalat yeni halılar çok toz yapıyor hele o halılardan hergün etrafa pamuk gibi şeyler yayılıyorduev ve eşyalar yeniyse ne temizliği bu?
Sahsen ben haftada bir gun genel temizlik yapiorum tatil gununden bir gun once isten geldigim de temizligi yapiorum ertesi gun kendime ayirmis oluyorum. Yemek yapmak zaten 1 saati almaz (yapicamiz yemege gore de degisir) tabi ki de.. valla 7 de 8 de evde gelenler 5 te gelip isleri yetistirmek bence kolay arkadasim programli olmaya bak birazdamerhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?
Herşeye yetiseyim diye zorlamiyorum kendimimerhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?
merhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?
Şu meşhur incik boncukçu ıvır zıvırcı yeni gelinlerden değilsindir umarım
Eğer öyleyse geçmiş olsun, Güldür Güldür'deki temizlikçi bacı gibi yıka-sil-kurula
Onun dışında eşyalar yeni olduğu için ilk zamanlar tozu tüyü bol oluyor.
Zamanla geçiyor, sabret
Bi de kasma ya temizdir temiiz
kesinlikle şart ama yeni evli olunca bi süre alamam sanırıım borçlardan.Çalışıyorsan yardımcı şart. Ben öyle yetişiyorum herşeye yinede yoruluyorum..
kocanız hiçbir şeye elini sürmeyip bi taraflarını yayılıp oturan tiplerdense yetişemezsiniz tabi. muhtemelen öyle çünkü 5'te işten çıkmanıza rağmen kendinize hiç zaman kalmadığına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?