• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliye bi yardım eder misiniz?

Ben çalismadigim halde ayni durumdayim. Ben hic temizlik bilmeden evlendim. Ama artik duzene koydum isleri. Su sekilde yapabilirsiniz.

Dip köşe toz alin
Dip köse supurun
Dip köse silin
Bunlardan hergun bitanesini yapin bugun toz aldiysaniz yarin supurun ertesi gun silin kendinizi bu sekilde ayarlayin Ben bu sekilde isleri yoluna koydum diyebilirim. 3unu bir yapinca o iş bitmiyo ev malesef cok cabuk kirleniyor.

P.tesi toz aliyorum
Sali supuruyorum
Carsamba siliyorum
Persembe toz alip balkon yikiyorum
Cuma evi supurup camasir yikiyorum
Cumartesi toz alip carsaflari degistirip supuruyorum. Pazarda dinleniyorum...
evet bende hergün bu sekildeyim işte.hergün bişey yapıyorum arkadaş bi btimiyor ya.o sırada bide kendine bakmaya çalış vs.çok zor:( çocuklular napıyor diyorum ya

Ev islerine alisip temizligi kabullenmem 2 yilimi aldi. Sonunda anladim ki mutfakta biriken bulasiklar yerde ucusan toz ve saçlar ben düzenli, dagittigini toplayan, temiz biri olmadan bitmeyecek. Temizlikten nefret ederdim, simdi kanka olduk çünkü artik evde bir bebek var. Haftalik temizlige güvenilir bir yardimci bulmak imkansizafra tafralari bir yana aninda senli benli laubali kanala gecmelerine bitiyorum. Temizlik firmalarinda calisanlar bir nebze daha saygililar ama onlarinda ücreti fazla. Velhasil kendi isini kendin gorecen calisacan yemek yapican evi toplayip cocuga bakican esini yardimci olmasi konusunda yontmaya calisican... kadin icin hayat zor

Aslında yetisemiyorsun sen ne kadar cabalasanda . O yüzden kendini fazla yıpratma , haftasonu elinden geldiği kadar yaparsın. Hafta içi de şöyle üstünden sarzli süpürgeyle aliver. Üzme kendini. Temizlik çok nankör :)

Hadi ya bunu deneyeceğim sagol bi de halıları alırken ılık su ve beyaz sabundan baska biley sürmeyin dediler beyaz sabunla yapsam olur mu ki

Ben de yeni halilarimin tüylerinden bikmistim, her gün kapı arkasına toplanıyordu bir sürü, sonra tencere kapağıyla surttum baya tüy çıktı, kirlrnince de yikattim . Şimdi o kadar tüy çıkmıyor şükür.

Ev islerine alisip temizligi kabullenmem 2 yilimi aldi. Sonunda anladim ki mutfakta biriken bulasiklar yerde ucusan toz ve saçlar ben düzenli, dagittigini toplayan, temiz biri olmadan bitmeyecek. Temizlikten nefret ederdim, simdi kanka olduk çünkü artik evde bir bebek var. Haftalik temizlige güvenilir bir yardimci bulmak imkansizafra tafralari bir yana aninda senli benli laubali kanala gecmelerine bitiyorum. Temizlik firmalarinda calisanlar bir nebze daha saygililar ama onlarinda ücreti fazla. Velhasil kendi isini kendin gorecen calisacan yemek yapican evi toplayip cocuga bakican esini yardimci olmasi konusunda yontmaya calisican... kadin icin hayat zor
hemde ne zor.hele çocuklu olamyı düşünemiyorum bile.ben kendime zor bakıyorum suan.çocuk olsa kafayı yerdim sanırm.
evet her zamanda alınamıyor temzlkçi malesef.ilerde belki düzene griince herşey olur da şuan imkansız
Aslında yetisemiyorsun sen ne kadar cabalasanda . O yüzden kendini fazla yıpratma , haftasonu elinden geldiği kadar yaparsın. Hafta içi de şöyle üstünden sarzli süpürgeyle aliver. Üzme kendini. Temizlik çok nankör :)
evet sürekli temiz kalsın aman modundayım.anneme döndüm iyice.bilmiyorum alışacağım zamanl sanırım

merhabalar, yeni evliyim. Evin işlerine yetişemiyorum. Nasıl yapıyorsunuz nasıl yetiştiriyorsunuz anlatır mısınız? 10 sene tek kaldım ama hiç bi evi çekip çevirmemiştim. Çalışıyorum 5 te işten geliyorum. Dün süpürsem silsem ev ertesi gün pis gibi oluyor. Ev işlerini yapsam kendime bakacak vakit kalmıyor. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?

Nasıl oluyor ya bu? Valla özeniyorum tembel kızlara :) ben 7 de işten çıkıp eve gelip 3 çeşit yemek yapıyorum, evi toparlıyorum, üstüne bide dinlenebiliyorum. 5 de çıkıp bunlara yetişememek bence tembellik.

Back
X