Yeni evlilikte orgazm olamamak

nazengullll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
86
35
27
Yeni evliyim eşimle cinselliğe yeni yeni alışıyoruz 4 aylık bi süreç gün aşırı beraber oluyoruz ama ben el yardımıyla klitoral orgazm oluyorum.Biraz okudum araştırdım g noktası falan onun için bişeyler denedik vajinal orgazm olmak istiyorum.İlişkide ona odaklanınca stres oluyorum olacağım varsa da vajinal orgazm olamıyorum. Sorum şu ki ben vajinal orgazm yaşamak istiyorum eşimde sağolsun benim için çabalıyor elimizden gelen her pozisyonu deniyoruz.Daha ne yapabiliriz nasıl bir yol izlemem lazım ilişkiden daha çok zevk almak istiyorum…

İllaki tanıyacaksınız kendinizi daha çok yeni :)
Haklısınız ama burda olsun arkadaşlarımda olsun dehşet şeyler duyuyorum deneyip yaşamak istiyorum bide biraz kilom var bu orgazmı engeller mi her pozisyonu alıyoruz ama çok da rahat edemiyorum bazen ya bide imkansız gibi geliyor vajinal orgazm. Olmayacak bişey değil dimi yaşayabilirim bende

Haklısınız ama burda olsun arkadaşlarımda olsun dehşet şeyler duyuyorum deneyip yaşamak istiyorum bide biraz kilom var bu orgazmı engeller mi her pozisyonu alıyoruz ama çok da rahat edemiyorum bazen ya bide imkansız gibi geliyor vajinal orgazm. Olmayacak bişey değil dimi yaşayabilirim bende
Yok canım merak etme , kilo ile alakası yok biraz rahat ol stres yapma her şey rayına oturur

Ben doğum yaptıktan sonra olmuştum.Yani bir sene sonra.Ondan önce vajinal olarak olmuyordu.

Ama tavsiye edebileceğim,siz yukarıda olursanız daha iyi olur.Hem iyi hissedersiniz hem de misyoner pozisyonuna gore daha çok yakınlık oluyor eşle.

Orgazm orgazmdır. Yok vajinal yok klitoral diye ayrım yapmak, birini diğerinden üstün sanmak çok anlamsız bence. Okuduğunuz bu tarz yazıların çoğunu erkekler yazıyor dikkat ederseniz ve hep kadınları eksik hissettirme çabasıyla bir şeyler uyduruyorlar. Aslında mesele parmakların bile yapabildiğini çok kudretli sandıkları penislerinin yapamamış olmasıdır belki de :ıslık:
Kadınlarda orgazm erkeklere göre daha zihinsel bir süreç anladığım kadarıyla. Sonuca kafa yormak yerine kendi bedeninizin o an neler hissettiğine odaklanın. Nasıl ve nelerden keyif aldığınızı keşfetmeye çalışın. Diğerlerinin deneyimlerini boşverin, bu bir yarış falan değil sonuçta ve herkes birbirinden çok farklı siz kendinize odaklanın sadece. Keyif aldığınız sürece bunun hangi organdan dolayı olduğu pek önemli değil sanki. Ayrıca elle alışınca öyle devam eder falan bunlar cidden saçmalık herkesin orgazmına kimse karışamaz En Büyük KK

Orgazm orgazmdır. Yok vajinal yok klitoral diye ayrım yapmak, birini diğerinden üstün sanmak çok anlamsız bence. Okuduğunuz bu tarz yazıların çoğunu erkekler yazıyor dikkat ederseniz ve hep kadınları eksik hissettirme çabasıyla bir şeyler uyduruyorlar. Aslında mesele parmakların bile yapabildiğini çok kudretli sandıkları penislerinin yapamamış olmasıdır belki de :ıslık:
Kadınlarda orgazm erkeklere göre daha zihinsel bir süreç anladığım kadarıyla. Sonuca kafa yormak yerine kendi bedeninizin o an neler hissettiğine odaklanın. Nasıl ve nelerden keyif aldığınızı keşfetmeye çalışın. Diğerlerinin deneyimlerini boşverin, bu bir yarış falan değil sonuçta ve herkes birbirinden çok farklı siz kendinize odaklanın sadece. Keyif aldığınız sürece bunun hangi organdan dolayı olduğu pek önemli değil sanki. Ayrıca elle alışınca öyle devam eder falan bunlar cidden saçmalık herkesin orgazmına kimse karışamaz En Büyük KK
Tabii ki katılıyorum size ama insan eşiyle her hali her durumu her zevki yaşamak istiyor

Bence kilo engelliyo sanki.bende zayıflayınca biseyler hissetmeye başlamıştım😀

Özel olacak ama bütün pozisyonları severim fakat bir tek misyonerde orgazm olabiliyorum oda benim kontrolumde oluyor eşimi yönlendiriyorum bende biraz hareketli oluyorum g noktası uyarılmış oluyo bu şekilde. Zaten zamanla keşfedeceksiniz birlikte vücudunu iyi tanı noktalarını keşfet ona vücudunda gezintiye çıkmasını söyle 🙂

Özel olacak ama bütün pozisyonları severim fakat bir tek misyonerde orgazm olabiliyorum oda benim kontrolumde oluyor eşimi yönlendiriyorum bende biraz hareketli oluyorum g noktası uyarılmış oluyo bu şekilde. Zaten zamanla keşfedeceksiniz birlikte vücudunu iyi tanı noktalarını keşfet ona vücudunda gezintiye çıkmasını söyle 🙂
Eşim çok gezgindir MaşaAllah:) demek mi biraz daha zaman var:)

Valla ben 3 bucuk senelik evliyim daha g noktasını bulamadım 🤣 ilişki sırasında klitorise dokunmadan orgazm oluyorum ama hiç de anlatıldığı gibi yoğun Sıvı çıkışı veya yoğun kasılma hissetmediğim için hala vajinal orgazm olmadığımı düşünüyorum. Ben de bıraktım peşini, orgazm orgazmdır. Anın tadını çıkar sadece

X