yeni evlilik ve kıskançlık

ben bunaldım burdan adam nasıl bunalmasın.adam seni istemiş evlenmiş zorla kulağına karpuz kabuğu sokmaya çalışma kendine de adama da biraz güven ve saygın olsun.

biz aynı ilçede yaşıyorduk,evlendikten sonra iş için şehire taşındık,eşim küçüklükten beri çalıştığı için bana göre 2 li ilişkilerde daha girişken,ben işim yoksa muhabbet etmem,

ama eşim illa bi laf buluyor.
markete gidiyoruz kasiyer kıza poşet durumu ne oldu siz nasıl satacaksınız diye soruyor.

kasaba gidiyoruz hemen kasapla muhabbete giriyor etin şurasından şu yemek olurmu,

yani sadece kadınlara karşı değil ilgisi çenesi çok düşük,manava gidiyor seçerken konuştuk bak turbu söyle kesip içine bal şerbeti koyunca öksürüğe iyi geliyormuş filan diye anlatıyor.allahtan her duyduğunu yapmıyorda başımıızı iş çıkarmıyor

evde de film izleyelim diyorum,3 dk susuyor başlıyor ondan sonra bişeyler anlatmaya ,bi olay oluyor flimde illa yorum yapacak.

eczane olayı içinde sonradan çok kızdım zaten,ama o ya nolcak ihtiyacımız değilmiydi hemde o soğukta başka eczanemi arasaydık diyor.haa bir daha gitmeyiz olur biter sanki kzıla kapı komşusu değiliz ya diyip çıkıyor işin içinden.hem ne olacak senin ihtiyacın olsa illa sen mi git al diyecem diyor (lafı ped almaya çekiyor sanki anlamadım)

Biz evlendik artık seni sevdiğim için hayatıma senle devam etmek istediğim için seninle evlendim,eczacı kızmış,kasiyer kızmış benim umrumda değil,evime gelince onlar dışarda kalıyor sen varsın onları ne yapayım .

bu konuşma olayını üstü kapalı görümceme sorayım dedim,o da daha beter korkuttu annem seni sevdiğini uyurken konuşuturunca öğrendi diye.

gerçektende bazı geceler kalkıp bişeyler anlatıp yarın şunu şöyle yapalım diyip geri yatıyordu,bunu iş yorgunluğuna yormuştum

birinde öyle bir salladı beni omzum çıktı sandım meğerse,rüyasında ilişkiye giriyomuşuz oda bana aşkım bu sefer nasıl diye soruyormuş, bunu ilişikimizin durumundan dolayı psikoljik baskılma diye düşünmüştüm.

ama psikoloğa gitmesini istiycem

Adamın karakteri bu işte konuşkan, girişken bir insan demek ki. Bir arkadaşım çocukluğundan beri çalışıyor kendi dükkanlarınla. Okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi sonra bunları insanlara zorla anlatmayı sever. Bazen adamın kafasına vurup “yeter be sus sohbet etmeye mi geldik ders dinlemeye mi” diye bağırasım geliyor

Eşinizin karakteri bu ve kötü bir niyeti de yok. Artık evlenmişiniz alışmaya çalışın

Valla bu anlattıklarınızın çoğunu ben de yapıyorum ,mesela Bugun markette kasiyer çocukla poşet olayını konuştum ,zira kasap reyonundaki adamla da yemek üzerine konuştum .ben bir gariplik göremiyorum .buradaki çoğu yorumun aksine ben eczaneyi de garip karşılamadım ,tanıdık daha iyi bir ürün önermiştir .onları hergun satıyorlar. Onlara göre normal bunlar .
Bence aşırı bunaltıyorsunuz eşinizi ,her insanın sabrı vardır ,sonra telafi edemeyeceğiniz duruma düşmeyin .

Bu market kasap örneklerini günlük sohbetler bir şey yok.
Yabani gibi mi yaşasın adam onu mu istiyorsunuz? Bence siz abartmışsınız.
Bu kıskançlıkla adamı itersiniz sadece.

Eşiniz çok sabırlıymış. Bana sevgilim/eşim sürekli "onunla niye konuştun, ona niye öyle dedin, telefonu niye açmadın ne haltlar karıştırıyorsun" vs dese kıskançlığından girer, terbiyesizliğinden çıkardım, sonu da ayrılık olurdu. Ne demek "sen ne işler çeviriyorsun", cinnet sebebi cümle resmen.

Biraz kendinize güveniniz olsun. Adamlar hasbelkader birini bulup evleniyor, evlendikten sonra bu kadar kıskançlıkla "vay be ben neymişim, demek ki istesem bundan iyisini bulurum" deyip dışarıya açılıyorlar.
Daha yeni evlisiniz, kimse adamı kapıp gitmez korkmayın. Böyle gereksiz kıskançlıkları bir yere kadar çekip alttan alır. Sonra gün gelip patladığında geri dönüşü zor olur.

Abartıosun.Tanıdık bi bayandan kondom almasının ve muhabbete devam etmesi dışında bir yanlis hareketi yok.Ben bekarken iş arkadaslarim da beni ewe birakirdi ne yani bise mi oldu? Esimde birakabilir yolda denk gelen bi bayan arkadasini.Ewlilikte saglam bir güven yoksa seks yoksa ileride bunalacak.Bence biraz guvenmeyi ve kendini relaks moduna al.iliskiye girememe konusunda da doktora gitmeni tavsiye ederim.

Cinsel sıkıntınız olduğu için kendinizi eksik görüyorsunuz o yüzden fazla kıskanıyorsunuz bence. Buradaki topiklerden ve doktor desteğiyle sorununuzu çözdükten sonra daha rahat olacaksınız.

Tam ciddi yorum yapacaktım bi gülme geldi :) adam rüyasında bile sizi görüyor. Evet bende çok kıskancım ve eczane muhabbetini burnundan getiririm. Ama demekki konuşmayı çok seven biri eşiniz. Uyurken bile konuşuyormuş

Çok kiskancsin dicem ama diyemiyorum kasiyer kızla konuşmak çok saçma ne alaka eczane olayı tümden saçma sizin istediginizi vermek yerine yeni evliyseniz şunu veriyim demek ne demek yeni evlilere ozelimi varmış varsa onun ne haddine. İş yerinde arkadaslariyla konuşabilir mesafesi olduğu sürece kızı evine bırakması tümden saçmalık sanane arkadaş nasıl gidiyosa öyle gider bence eşinde biraz var bişeyler. .hani deseydinki kızlar var onlardan kıskanıyorum kuzenin den kıskanıyorum veya markette sokakta kızlar bakıyo filan deseydin sen kiskancsin derdim ama bunları esin yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…