Yeni evlilerin dikkatine Lütfen bakın!!!!!

Kızlar Bencede önemseyin ben yaklaşık 3 senelik evliyim bende harç borç düzene girsin diye korunanlardanım..
Bence siz siz olun yarın hayatın size belireceği yolu bilmediğiniz için..Birkez daha düşünün ..
1 senedir kavruluyorum hasretle belki şuanda bu hasreti benimseyemiyorsunuz ama zamanla neler dediklerimizi anlarsınızmafoldumben

ceylancım Allah seninde yüzünü güldürsün kısa zamanda inş..

yenı evlı olan arkadslar uyarılarımızı dıkkate alın..korunmadan once muakkak dr kontrolunden gecın..esınızle bırlıkte...
gercekten ınfertılıte konusu cok uzun zamnlar alıyor..
umarım yenı evlı olan arkadaslar gelır okurlar burayı..
topıgı acan tulın arkadsmızza ayrıca tesk..ıyıkıde acmıs burayı..
tum anne olmak ısteyen herkes bu guzel duyguyu yasar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim bir evladım var Allahıma çok şükür ama abim teyzem amcam yakınımda evladı olmayan bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var böyle basit konuşmaları kınıyorum olmayanın neler yaşadığını ve hep bir umutla çabalar gösterdiğini biliyorum yazık ki bunları etrafında yaşayıp gelip burda kalp kıran insanlarla karşılaşıyorum evli bir insan için çocuk en değerli şeydir benim ailemde çocuğu olmayanlar arasında ikisi evlat edindi kendi evlatları yerine koydular canlarımı inşallah arkadaşım sen yaşamazsın bunları....

Topikteki sorunlu mesajlar temizlenmiştir...
Lütfen konuya kaldığı yerden devam edilsin,tartışmanın tekrarı halinde haklı haksız gözetmeksizin uyarı verilecektir...

Benim tavsiyem yeni evli çiftlere olacak..
Evliliğinizde korunmadan önce her ikinizinde doktor kontrolünden geçmesini şiddetle tavsiye ediyorum..

evet canim cok cok haklisin.ben ve esim evlilik oncesi muayene olduk.cok sukur Allahima her sey normal.ben de tavsiye ediyorum doktor kontrolunu.
sana da gecmis olsun bitanem.hayirlisi olsun herseyin...nasil derler sabreden dervis muradina ermis...sabretmek lazim.dua edicem senin icin...

teşekkür ederim leylacım..
istediğiniz zaman çok uğraşmadan bebeğiniz olur inş..

Şunuda hatırlatmadan edemeyeceğim ben evlenmeden önce 3 dr.a gittim yasmin verdi tahlillerim oldu herşey çok normal dediler..Taaki ne zaman bebek arzu ettiğimizde pko gerçeğiyle tanıştım ve kontrollerden geçmeniz eşinize önceden spermogram yaptırmanızda muhtemelen yoktur..

Oyüzden siz siz olun bir kere daha Düşünün

resmı nıkah yapıldg zaman zaten tahlıller yapılmıyomu onlarda da bellı oluyodur..

resmı nıkah yapıldg zaman zaten tahlıller yapılmıyomu onlarda da bellı oluyodur..

yok canım sadece o testlerle hiç birşey belli olmaz...
öncelikle usg yle bakmak,hormon testleri ve sperm testti yaptırmak gerekir...

Son düzenleme:
korktum şimdi yaa.bizde 3 yıl korunduk ev almıştık taksitleri bitsin diye bekledik sonra 1 yıl bebek denedik olmadı ettimi 4 yıl.sonra dr a gittik eşimde varikosel çıktı.haziran 12de ameliyat oldu.bizde 6 ay dolsun diye bekliyoz.tekrar test yaptrcaz.allahım kimsenin kucağını boş koymasın .bu yollarda oyalamasın kimseyi.beklemek çok zor.allah yardımcımız olsun.

yengec geçmiiş olsun canım..
ameliyatı yeni olmuş daha başındasınız..
bu bekleyiş zor ama sonu güzel olsun inş..
ameliyat etkisini 1 senede gösteriyor..
3 aylık periyodlarda testi tekrarlayın..
doktor ilaç verdi mi eşine..
keçi boynuzu kürü de yararlı oluyor..
bu konuda sıkıntılarını paylaşmak istersen bizim topiğe gelebilirsin canım..
kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim..

Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi - Sayfa 7215 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

yengec geçmiiş olsun canım..
ameliyatı yeni olmuş daha başındasınız..
bu bekleyiş zor ama sonu güzel olsun inş..
ameliyat etkisini 1 senede gösteriyor..
3 aylık periyodlarda testi tekrarlayın..
doktor ilaç verdi mi eşine..
keçi boynuzu kürü de yararlı oluyor..
bu konuda sıkıntılarını paylaşmak istersen bizim topiğe gelebilirsin canım..
kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim..

Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi - Sayfa 7215 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

güzel dileklerin için teşekkür ederim .dr 6 ay sonra test istedi bizden.beni endişelendirende şu.ilaç vermedi dr hiç bize.diğer arkadaşlara drları ilaç vermiş ama.keçi boynuuz kürünü denemedim.ama duydum.en kısa zamanda göbüşlerimiizn dolması dileğiyle.:)))

güzel dileklerin için teşekkür ederim .dr 6 ay sonra test istedi bizden.beni endişelendirende şu.ilaç vermedi dr hiç bize.diğer arkadaşlara drları ilaç vermiş ama.keçi boynuuz kürünü denemedim.ama duydum.en kısa zamanda göbüşlerimiizn dolması dileğiyle.:)))

bazı doktorlar ilaç vermiyor evet ama neden yapıyorlar bunu bilmiyorum..
hayırlısı olsun canım..
ilaç isimleri veririm ama doktora danışmanız lazım yine de..
kısa zamanda inş.. :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

tuliny in dedikleri gerçekten çok doğru bende eşimel değil ama kendim evlenmeden kadın doğumcuya gidip bir kontrolden geçmiştim ve bir problem olmadığını söylemişti zaten 2 senedirde düzenli olarak adet takvimi tutuyorum ve çok şükür bir problemimiz olmadı 6 hafta + 2 günlük hamileyim :CüvCüv: herhangi bir sorun olursa şu tarihte kontrolden geçtim herhangi bir problemim yoktu ne olduysa sonrasından olmuştur diyebilirim hiç yoktan ve takvimime bakarak kendimi kontrol edebilirim bu yüzden çok çok önemli bende evlenecekleri uyarıyorum muayene olun herhangi birşey varsa baştan bilin tedavi olun sağlıklıysanız bile ilerideki çıkabilecek hastalıkların ne zamandan sonra peyda oldyğunu bilirsiniz sağlık çok önemli....sağlıklı mutlu günler sağlıklı huzurlu uzun upuzun yuvalar ve tatlı bebişler dilerim hepinizeee :Saruboceq:

Son düzenleme:
ay-she Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım..

Benim tavsiyem yeni evli çiftlere olacak..
Evliliğinizde korunmadan önce her ikinizinde doktor kontrolünden geçmesini şiddetle tavsiye ediyorum..
Biz evleneli 6 yıl bitiyor bu ay..
4 yıl korunduk evimiz yoktu falan derken istemedik..
sonuç spermlerde sorun..
geçen sene nisanda ameliyat oldu eşim..
tam 1 sene geçti değerler aldığı ilaçlar kürler sayesinde düzeldi..
çok sevindik artık bebeğimiz olacak dedik..
yine 3 ay doldu ve bugün testimizi tekrarladık..
sonuç ameliyat öncesinden daha beter..
nerdeyse normal sperm yok..
yumurta sorunu yaşayan bayanlar da var..
bunun en belirgin özelliği adet düzensizliği..
Lütfen bu önerime kulak verin..
Sonradan keşke başından gitseydik demeyin..
acabalarınız keşkeleriniz olmasın hayatınızda..
Saygılarımla...

aynı sorun bizdede var ama biz evliliğimizin altıncı ayından beri dr kontrolundeyiz eşimin sperleri ne iyi ne kötü ilaç verdi dr bende rahim gilmi çekilcem bu reglimde bakalım hayırlısı ama söylediklerin çok sdoğru katılyıroum kesinlikle dikkat kızlar

X