Yeni evlilerin dikkatine Lütfen bakın!!!!!

tuliny canım gercektende cok önemli bir bilgi bu önemsenmiyor ama cok önemli ....
bende 8 ay korundum adet düzensizliğim oldu ve kontrole diye gittim eger oda olmasaydı bende 3-4 sene düşünmüyordum bebeği yada doktora gitmeyi kednımız korunuyorduk kist var diye korktum aslında ben kist içinde dogum kontrol hapı veriyor ya daha iyi korur dedim ama değilmiş meger ben pko ymuşum ve hemen korunmayı bıraktık ama nafile şimdi keşke hemen isteseydim diyorum belkide olurdu stressiz sakince ama allahın takdırı sonucta 3 yıldırda ugraşıyorum inşallah bir gün olucak ....
allah her isteyene anne olmayı nasip etsin inşallah ....

tuliny canım gercektende cok önemli bir bilgi bu önemsenmiyor ama cok önemli ....
bende 8 ay korundum adet düzensizliğim oldu ve kontrole diye gittim eger oda olmasaydı bende 3-4 sene düşünmüyordum bebeği yada doktora gitmeyi kednımız korunuyorduk kist var diye korktum aslında ben kist içinde dogum kontrol hapı veriyor ya daha iyi korur dedim ama değilmiş meger ben pko ymuşum ve hemen korunmayı bıraktık ama nafile şimdi keşke hemen isteseydim diyorum belkide olurdu stressiz sakince ama allahın takdırı sonucta 3 yıldırda ugraşıyorum inşallah bir gün olucak ....
allah her isteyene anne olmayı nasip etsin inşallah ....

Allah şifasını versin canım..
yumurtlaman oluyorsa yine olur..
sürekli takipte olman lazım işte..
iyi ki erken gitmişsin yine de..
eşinde gitti mi?
gitmediyse o da bi gitsin..
yeter ki kaderde yazılmış olsun canım..
er geç bizi bulacaktır..
bu yolda sana da kolaylıklar diliyorum..
tez vakitte istediğin olur inş..

tulıncım guzel bır konu olmus..evet yenı evlenenler ınsallah burayı gororler..
ben de 3 yıl olcak evlenelı..ama bız ılk gunden ıstedık...
2,5 yılda bır taane oldu onunda bılıyosun anlatmayayı gerek yok...
yenı evlı oolnalara hep dıyorum bız korunmadık olmadı..
bırde korunsak kac yıl beklerdım acaba dıyeee
yenı evllıller ılk once dr gıtsınler..sonra korunsunlar...
bebek yapmak cok zormuss:kedi::kedi:

teşekkür ederim rapunzelim..
biz bu tür zorluklarla karşılaştık..
karşılaşacak olanlarında en erken gidebilmesini diliyorum..
Allah sana tekrar yaşatsın o duyguyu sağlıkla kucağına versin inş bu kez canımm..

evet bizde ev alıcaz benim terfi m olacak falan diye hep bebeği erteledik sonra bir çiftle tanıştık ilk 3 yıl korunmuşlar sonraki 7 yıl çocuk için uğraştılar. kocası kaç defa ameliyat oldu. her ameliyat sağlam sperm sayısını azaltıyormuş. onları ve cevrede çocuk için uğraşan başka çiftleri görünce bizde bıraktık korunmayı. allaha şükür bizimki oldu sorun yaşamadık hatta bebek için hazırlıksız bile sayılırdık. kısmet o çocuğu olamayan arkadaşın hamile olduğunu öğrendik çok sevindik sonra baktım haftaya bende hamileyim :)) 2 gün ara ile doğdu evlatlarımız.
Allah herkese nasip etsin. istemekten vazgeçmeyin umutsuzluğa kapılmayon arkadaşlar allahın izni ile olur

Allah uzun ömürler versin canım ikinizin bebeğine de..
analı babalı büyüsünler inş..
doğru diyosun kaderde varsa oluyor ama o geçen zaman ölüm gibi geliyor kimi zaman insana..

canım arkadaşım benim çok üzüldün biliyorum kii bu konuyu açtık senin başına gelnelerin başkasına gelmesini istemiyorsun ne güzel. ben inanıyorumki bu üzüntülerinin sonunda bir an evvel gelecek bebeğin hiç merak etme. canım ben ilk gunden beridir korunmuyorum ama olmayınca vakti gelmeyince gelmiyo biliyosun neredeyse 8-9 aydırda tedavi görüyorum napalım nefer alıcakları dakika saniye belli vardır bi hayır bizim hayatımızdada

tulinim bu derdi yaşamayan bilemez inşallah yeni evli çiftlerimiz canı gönülden kulak verip söylediğine uyarlar inşallah çünkü infertilitede özellikle kadının yaşıda çok önemli iş işten geçmeden bişeyler için artık çok geç olmadan önce kontrolden geçsinler sonra korunurlarmı doğururlarmı kendileri bilirler..... rabbim kimselere bu derdi yaşatmasın..............

tülincim çok güzel olmuş konun yeni evli çiftler bize bakıp çok geciktirmesinler çocuğu2 sene bizde korunduk bidaha olmadı işte hayırlısı diyelim

çok güzel bir konuya değinmişsin cnm
bende hiç korunmadım ama 1-2 yıl hiç dr gitmedik desem yeri var
tamamen katılıyorum sana yeni evli çiftler bu işler ihmale gelmiyor görüyorsunuz
önleminizi alın..............yoksa sonra insan çok üzülüyor :KK43:

evet kızlar haklısınız..
artık günümüzde zaten geç yaşlarda evlenenler de az değil..
alın yazısı kiminin hemen oluyor..
ama her ne olursa olsun doktor kontrolü şart..
hatta tek doktorla yetinmeden farklı 2 doktora gitmekte fayda var..
doktorlarında yanlışları çok oluyor..

öncelikle geçmiş olsun diyim.söylediklerinin haklılık payı var amaaaaa şöyle anlatayım benimde eşimde varikosel var ve drlar sadece tüp bebek yapılır bu degerler dedi başka hiç sanşımız yokdu ve biz tüp bebek için randevumuzu aldık günümüzü beklerken ben adet olmadım meger hamileymişim umudunu yitirme umut olmayınca yarın olmuyo... aması şu ki ben evlenmeden öncede gitseydim dr a bu olayıda bilseydim gene bişey deyişmeyecekdi gene ben bu adamla evlenecekdim belki tüp bebek yapıcakdık o da tumayacakdı allah ol diince oluyor.tabiki en dogrusu birlikde dr a görünmek ama herşeyinde çözümü degil.biizde senelerce koronduk meger zaten olmuyomuş

tabi ki Allah ol demedikçe ne yapsak boş sehercim..
ama işte insanlar korunmadan önce durumlarını bilseler ona göre davranırlar..
artık her yediğimiz hormonlu ve bundan erkeklerin spermleri çok etkileniyor..
normal olanlar bile bozulabiliyor..
sadece çocuk istenildiğinde doktora gidilmemeli..
Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin..
hayırlı doğumlar dilerim canım..

cok guzel bı paylasım...
Allah ol demeden hıc bıse olmaz herseyın vaktı satı var buna kesınlıkle katılıyorum ama elımızden gelenı tedbırı almak lazım..
ınsallah allah en hayrlı tez vakıtte sanada bebegını nasıp etsın

cok guzel bı paylasım...
Allah ol demeden hıc bıse olmaz herseyın vaktı satı var buna kesınlıkle katılıyorum ama elımızden gelenı tedbırı almak lazım..
ınsallah allah en hayrlı tez vakıtte sanada bebegını nasıp etsın

amin canım Allah razı olsun..
isteyen herkese inş.. :Saruboceq:

Canım tülincim Allah gönlüne göre versin şekerm.....Boncuktan ve senden iyi haberler alırız inş..

allah isteyen herkese versn....:Saruboceq:

Allah şifasını versin canım..
yumurtlaman oluyorsa yine olur..
sürekli takipte olman lazım işte..
iyi ki erken gitmişsin yine de..
eşinde gitti mi?
gitmediyse o da bi gitsin..
yeter ki kaderde yazılmış olsun canım..
er geç bizi bulacaktır..
bu yolda sana da kolaylıklar diliyorum..
tez vakitte istediğin olur inş..
amin canım allah herkese şifa versin .....
yumurtlamam oluyor ama geç klomenle bile bır kac tane yumurtam oluyor ama allahın takdırı buna ragmen 3 yıldır ugraşıyoruz allah ne zman kısmet ederse o zman olucak artık ....
evet canım eşimde gitti nasıl oldu bende anlmadım ama başlarda cok ıyıydı fakat suanda bıraz hareketsizlik varmış hamile kalmaya engel değil ama benim sorunla bırleşince daha da zor oluyor ....
hatta hiç unutmam 4 aylık evliydim ve adetim 10 gün gecikmişti hamileyim diye cok üzülmüştüm düşünmüyordum çunku değildim ama keşke o zman kalmış olsaydım üzülmeseydimde belki o zaman kısmet olucaktı bana bılemem orasını ama bazen onun cezasını mı cekıyorum acaba dıye düşünüyorum ....
o yuzden kesınlıkle ve kesınlıkle evli çiftler ilk aylarda mutlaka bı jinekologa gıtsınler sen açmasaydın da ben bu konuyu açmayı düşünüyordum zaten canım inşallah burdan bır cok arkadaşın erken bı sekılde sorunu varsa da öğrenmesine vesile olmuş oluruz allah herkese anne olmayı nasıp etsin inşallah canım ...

tiramisu yumurtlamayı arttırıcı incir kürünü uygula..
sadece kuru incir de yesen faydası olur sanırım..
günde 2 tane ye yeter..
bu ay bende deniyecem..
şansımızı biraz daha yükseltelim bakalım nolacak..
keşkelerle ömrünü yıpratma..
öyle düşündün diye de Allah kapılarını kapatmaz..
şükret dua et canım..
Allah bu yolda kimseyi fazla bekletmesin inş..
hem jinekoloğa hem üroloğa gitsinler..
artık azalmıyor çoğalıyor bu kısırlık..

X