- Konu Sahibi ccerence
-
evin kredisi: 2300
yazın elektrik-su-doğalgaz toplam 35-40 kışın :150
evde telefonum yok, cep telefonu şirketlere ait onları kullanıyoruz kontör 3 ayda bir alıyorum hattım kapanmasın diye.
temizlik için yardımcı ablaya ayda 120 tl
kardeşimin okul taksiti ayda 325 tl
araba şirkete ait benzin masrafları yok (allaha şükür)
yeme -içme-giyinme-kredi kartından alınıyor içinde elektronik taksitler dahil her ay istisnasız 1500-2000 den aşağıya gelmez. geriye 50-100 lira kalıyorsa cep harçlığı
ve mutlaka her ay bir ekstra çıkar, hastalık, düğün doğum günü vs..
evet be canim anam agliyo vallah
Allah esimi basimdan eksik etmesin, gecinip gidiyoruz
Allahim binlerce kez razi olsun ondan SIKISACAK olsak bile bulasik makineme kadar aldi ellerin acimasin diye (alerji varda zaman zaman kaniyo aciyor)
Nasilsa odicez bunuda oderiz dedi aldi sagolsun.. Ama iste gel gorki beller bukuk
Siz kendiniz almadiniz dimi esyanizi?
Hayır canım.Bizim evimizde dahil olmak üzere tüm eşyamızı aileler aldı.Tabii ki bizde az çok birşeyler aldık.Ama ıvır zıvır şeyleri..
oh ne guzel vallah bak icim gitti
senin adina sevindim canim zaten almasalardi sekil a'dan gorundugu gibi ben ve diger cok borcun altina girmis arkadaslar gibi olurdun kaydirigubbakcemile3
Evet canım.Allah razı olsun ailelerimizden.Olmasalardı batardık çoktan:bbo:
canım2,5 sene gibi bir süre kaldı bitsede bankayla irtibatımı kessemsaol canim benim
Amin Rabbimiz cumlemize yardimci olsun
ya kendimi sakip sabanci sandim bi an ammada oduyormusuz su sekilde hesap yapinca
Allahim seninde yardimcin olsun gulum ne kadar kaldiki ?
Abow canim beniim seninkide cokmus
Allah yardimcimiz olsun
canım2,5 sene gibi bir süre kaldı bitsede bankayla irtibatımı kessem
çok vallahi. allah ev alanla evlenene yardım edermiş biz ikisinide aynı anda yaptık, ilk evlendiğimizde maaşımızın toplamı 2900 dü ev kredisi 2300 dü çok sıkıntı çektik 6 ay, ama 6 ay sonra eşimde bende aynı gün iş değiştirdik, rahatladık allahıma çok şükür düzelttik paçayı. ondan sonrada nasıl olsa kazanıyoruz diye dağıttık yine. şimdi belli bir düzende gidiyoruz. ama şunu anladım. 1000 lirada alsan borcun var. 5000 de alsan borcun var. borç değişmiyor. ne kadar kazansan o kadar yiyorsun.
kira : yok
pazar- mutfak : ailesi herşeyimizi karşılıyor
elektrik- su : ikisi toplam 20 ytl
çocuk : yok
doğalgaz : 40 ytl (sadece bazı akşamları yanar)
telefon : ikimizin toplam 30 ytl
toplam aylık masrafımız 100 ytl yi geçmez. ikimizde çalışıyoruz ama nedense bizdede para yok:uhm:
kira:900 senağlama
aidat:50
elektrık 50
su 58 cıvarı ne hıketse çok gelıo
int 29
mutfak 200
kızım 150 şimdilk
telefon 60
pazar 80
kredı kartı ve kredımız yok şükür ben çalışmıom ama kocam 2 iş yapıo senağlama ve yetmioooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?