• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler için cinsellik

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.099
83
33
İstanbul
Öncelikle selam arkadaşlar. Yeni evli değilim 3 yıllık evliyim . Ama vajinismustum.. yaklaşık 1 ay oldu atlatttım . Yani demem o ki evlilik 3 yıl oldu ama cinsellikle alakalı bir bilgim yok. Yeni evli sayılırım..

Kimseye de soramıyorum merak ettiklerimi. Buraya yazmak istedim.yardimci olursanız çok cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sormak istediklerimi sıradan sorayım.

Ilişki hep planlı mı olur ben de esim de duşsuz iliski sevmiyoruz.duşsuz derken hemen Öncesinde yani duş sonrası anında. Illa ki uzun duş vs hazırlık yapiĺacak. Bu normal mi ? Yani habersiz daha güzel olur diye düşünüyorum ama onu da nasıl.yapacağimi.bilmiyorum.

Iliski esnasında romantik.seyler söylenir mi söylenmesi gerekir mi? Ben boyle şeyler beklemiştim sanırım. Ama o anki heyecanla olmaması normal mi.

Gerçekten cinsellik.tabu olunca insanda böyle.cahil.kalıyor sanırım bi de fazla duygusal bir insanım :(

Ayrıca iliski oldu olalı sanki eşime daha da çok bağlandım saçma şeylerden kıskanmayan ben saçma sapan şeyler kurup kafamda kıskanmaya başladım.bu normal mi ve nasıl aşabilirim. Mesela şu sekilde bi kiskanclik eşim.benim icin ilk her konuda ama o iliski esnasinda şunu şoyle yap bu boyle olur gibi pozisyon va ögretiyor . Onun icin özel olmadigimi düşünüp kahroluyorum. Saçma evet ama böyle oldu.

Ayrıca erkekler düşkün olur diye duymuştum hep. Eşim pek ısrarcı değil evet mutlu . Keyif te alıyor çok belli. Ama asla gece uykusundan feragat etmiyor illa saat 9 10 11 . Saatlerimiz de belli. Bu normal midir ? Yani eksik.bir şey var mı sizce .

Ya da önerebileceginiz bir şeyler var mı Ablalarım kardeşlerim bu kardeşinize :)

Ben havalara uçuyorum belki de bir hastalığı atlattım diye. Artık sağlıklı ve doğru kusursuz bir cinsel hayat istiyorum çünkü 3 yıl çektim.

Eksik olan şeyiniz gerçek duygu ve istek bence 🤷🏻‍♀️ Saatle seks yapıldığını hiç duymamıştım yapmadım da canım ne zaman isterse oldu yada eşimin canı ne zaman isterse anlık olması plansız olması daha iyi bence. Eşiniz sizin bilmediğinizin farkında olduğu için yönetiyor yada yönetmeyi seviyor olabilir biraz sahiplik duygusunu seviyorlar bence ayak uydurun her seks öncesi illa duş almak özel hazırlık yapmak zorunda değilsiniz tabi leş gibi kokarkende olmasın ama hafifse olabilir bence 🥰

Eksik olan şeyiniz gerçek duygu ve istek bence 🤷🏻‍♀️ Saatle seks yapıldığını hiç duymamıştım yapmadım da canım ne zaman isterse oldu yada eşimin canı ne zaman isterse anlık olması plansız olması daha iyi bence. Eşiniz sizin bilmediğinizin farkında olduğu için yönetiyor yada yönetmeyi seviyor olabilir biraz sahiplik duygusunu seviyorlar bence ayak uydurun her seks öncesi illa duş almak özel hazırlık yapmak zorunda değilsiniz tabi leş gibi kokarkende olmasın ama hafifse olabilir bence 🥰

Cok teşekkür ederim :) .Ne yapmam gerekir peki saatli olmamasi icin esim uyku alamıyorum diyor gece uykusu bölünüyormuş. Bu durumda bana yapacak bir şey düşmüyor gibi . Ama soğuyorum böyle de. Ilişkiden de cinsellikten de.

Cok teşekkür ederim :) .Ne yapmam gerekir peki saatli olmamasi icin esim uyku alamıyorum diyor gece uykusu bölünüyormuş. Bu durumda bana yapacak bir şey düşmüyor gibi . Ama soğuyorum böyle de. Ilişkiden de cinsellikten de.
Uyanık olduğu saatlerde yanaşın birden üzerine atlayıverin gerisi gelir özellikle çocuktan önce rahat rahat yapın sonrasında çok zor🤦🏻‍♀️

Planli olduğu zamanlarda zevkli olmuyor bence....aniden geliştiğinde daha heyecanlı oluyor.bu da sizin o anki ten uyumu ve cekiminize bağlı bizde saatin kaç olduğu fark etmiyor bazen sabah ,bazen gece yarışı yani kasmaya gerek yok

Başlarda hijyene daha çok önem veriliyor anlıyorum.
Bir zaman sonra duş şartı ortadan kalkar.
Kendinizi kirli hissederken bile yatakta bulabilirsiniz :)
Gündüz de olur. Sabah uyanır uyanmaz da..
Bu işin saati olmaz can çekmesine bağlı.

Söz sahibi olun sadece eşiniz karar vermesin zamana da.
Pozisyon konusunda yönlendirmesinde anormal bir durum yok.
Siz de hoşunuza giden her anı bildirip, yönlendireceksiniz.
Uyum böyle böyle yakalanır.

Planli olduğu zamanlarda zevkli olmuyor bence....aniden geliştiğinde daha heyecanlı oluyor.bu da sizin o anki ten uyumu ve cekiminize bağlı bizde saatin kaç olduğu fark etmiyor bazen sabah ,bazen gece yarışı yani kasmaya gerek yok

Çok tesekkür ederim:) boyle deneyecegim.ben de.

Zamanla kendiliğinden gelişir bence. İlk etapta duş alma, pozisyon hesaplama gibi konularda biraz daha dikkatli olmanız normal. Sonrasında bir bakmışınız uyku arası sevişip sabahına acaba rüya mı gördüm diye düşünmeye başlamışınız. :KK53:

Ay hadi inşallah :)) rahatlattınız beni. Sevindim.

Bu dediklerinizi uygulayacgim:) duş şartı kalkar mı bilmiyorum.biraz obsesiflik var bende de onda da :) doktorum öyle demişti yani. Bakalım:) çok cok teşekkur ederim ama cok rahatlattınız bilgilendirdiniz.

Zamanla kendiliğinden gelişir bence. İlk etapta duş alma, pozisyon hesaplama gibi konularda biraz daha dikkatli olmanız normal. Sonrasında bir bakmışınız uyku arası sevişip sabahına acaba rüya mı gördüm diye düşünmeye başlamışınız. :KK53:
Bir üye vardı ya konu açmıştı gece uyurken yapıyorlardı hatırlamıyorlardı falan :KK48:

duş şartının ortadan kalkması da ne demek =))

Eşinizin size öğrettiklerinden bişeyler alın kendinizi geliştirin ve siz yönetin ilişki sırasında eşinizin daha önce yaşadıklarını düşünürseniz zevk almazsınız... işe gitmeden önce sabah siz adım atabilirsiniz yada hafta sonu hiç beklemediği bi saate Sexi şeyler giyip yanına gidebilirsiniz... eşinize gün içinde ateşli msj lar atıp işten gelirgelmez yapabilirsiniz gibi gibi işte 🙈☺️

Canım bu gönül işi...herhangi bir tekniği yok ki.teknik oluşturup teoriye dökmeye kalkarsanız,teknik bir makineye dönüşürsünüz.bedenleri çiftleştirmek yerine,ruhlarınızı birleştirmeyi deneyin...içinizdeki "ben" sizi yönlendirir zaten...içinizdeki "ben"den ses gelmiyorsa..önce ondan ses çıkartmayı deneyin.

Doktorsuz olması mümlün degil mi..bir doktorla görüştüm sadece onada gitmeye korkuyorum param ya boşa giderse diye..

Back