• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evliler Evlenicek Olanlar Toplaşın Bakalım:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heaaa sanki onlar hergün grantuvalet takım elbiseyle evde oturuyorlar dimi ama kaydirigubbakcemile3

Bi traşla işi oldu bitti yapıolar.
Ha birde diş fırcalama:delphin:

Biz bayanlar boya üstüne boya. yetmedi bide oramızı buramızı gösteren kıyafet yiyoz.
Erkekler nie giymio. :delphin:
Ah uleyn ah erkek olup bi traşla işi bitirmek vardılaelaelaelaelae

bakımlı olmak illa süslenmek püslenmek evde kotla oturmak diil ki.. mesela herkesin bi ev kıyafeti vardır.. ama sen çamaşırsuyu damlamış tişörtü sırf dışarda giyemediğin için ev kıyafeti yaparsan, pardon da ben buna rahatlık demem.. koca da hoşlanmazsa haklıdır.. derli toplu güzel spor bi kıyafet olmalı bana göre..

evdeyken bi parlatıcı veya nemlendirici sürüver, çoğu zaman hafif bi kalem çekiver gözüne yani ne var..bu makyaj sayılmaz ki.. hastayken yapılmaz tabii, zaten o sıra onu düşünemezsin.. ay ne bilim veya ben biraz kokoşum, o da olabilir :)

bakımlı olmak illa süslenmek püslenmek evde kotla oturmak diil ki.. mesela herkesin bi ev kıyafeti vardır.. ama sen çamaşırsuyu damlamış tişörtü sırf dışarda giyemediğin için ev kıyafeti yaparsan, pardon da ben buna rahatlık demem.. koca da hoşlanmazsa haklıdır.. derli toplu güzel spor bi kıyafet olmalı bana göre..

evdeyken bi parlatıcı veya nemlendirici sürüver, çoğu zaman hafif bi kalem çekiver gözüne yani ne var..bu makyaj sayılmaz ki.. hastayken yapılmaz tabii, zaten o sıra onu düşünemezsin.. ay ne bilim veya ben biraz kokoşum, o da olabilir :)

ee yaniii okadarda değil şekerimm​

kadının ev halı bıle cekıcı olmalı dısı olmalı...valla erkeklerın dusuncesının bu oldugunu da bı cok yerden okudum...inşallah bende hep dişi kalırım ...bı sure sonra esınle kardes gıbı olmak ne kotu...kendını umursamalı ınsan...

sabah kalkarkendemi dişi olucazzz gecelik ve dağıılmış saçlarla???

mervecim naber tatluum kıss senin düğün ne zaman ??

Back