Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende denedim onu hatta 2 günden beri
sabah kahvaltıda peynirli ekmek yapıyoruz
yiyoruz valla.
çokda karın doyuruyor
ama ben rejimde olduğum için
kepekli ekmegimin üzerine yapıyorum
genede tadı oluyor ama
kilo sorunu olmasa keşke.

sensi cim sıkma canını canım. en güzeli ptt kargo .. hem çok ucuz inanılamz hatta hemde hızlı. ben çarşamba akşamı saat 6 da verdim kargomu oyuncak koydum yiğenime yiyecek bişeyle bi kutu pişmaniye sadece 2.70 lira tuttu gerçektenm ya şaka gibi yol parası versen bu kadarı geçer yani. neyse sonra cuma öğlen ellerindeymiş.. ptt kargoda 1 kg si 500 bin lira.. insanın herşeyi gönderesi geliyo valla :) hatta dün ptt deydik adamın biri 4 tane sandalye kocaman demirleriyle oturaklarıyla kargoya verdi 18 kg geldi düşünün ve sadece 14 milyon ödedi şaştım kaldım :)

reklam yapmış gibi oldum ama denemek lazım kızlar fiyat fahiş değil ve hızlı çünkü..

Cok sinirliyim cok, gittim saat 12:20 neymis efendim yemek saatine ayrilmislar 1 bucukta geri gelecekmisim, korumaci da da bir tavir sanki orasi babasinin sirketi.
Sinirlendim tekrar gitmedim saat 1 bucukta. Arkadasa gittim eve geldim ki kapida bir not diger kargom gelmis onun notu, yarin hem onu gidip alacagim hem diger kargo hakkinda firca cekecegim. Aynen boyle bir not birakmalari gerekiyordu nedemek kapinin onune birak ve git evde oldugum halde ustelik. Birde para istiyorlar kargomu almam icin, zaten gonderen kisi bir ton para oduyor gonderilmesi icin birde bu neyin nesi simdi, iyicene kazik olmus be bu sirket. :oklava:

canım ailene söyle başka bir kargoyla göndersinler
ama fırçanda çek yarın sen.

günün nasıl geçti canım

benim çalışmam lazım kendimi photo shopta php de bide ingilizcede geliştirmem lazım. eşim sitenin birini inilizceye çevirecekmiş eğer tarzanca çevirmessen sana veriyim çevir dedi :) gözüm kesiyo aslında ama çalışmam lazım daha.. bi gayret lazım bana :sm_cool:

sensi cim sıkma canını canım. en güzeli ptt kargo .. hem çok ucuz inanılamz hatta hemde hızlı. ben çarşamba akşamı saat 6 da verdim kargomu oyuncak koydum yiğenime yiyecek bişeyle bi kutu pişmaniye sadece 2.70 lira tuttu gerçektenm ya şaka gibi yol parası versen bu kadarı geçer yani. neyse sonra cuma öğlen ellerindeymiş.. ptt kargoda 1 kg si 500 bin lira.. insanın herşeyi gönderesi geliyo valla :) hatta dün ptt deydik adamın biri 4 tane sandalye kocaman demirleriyle oturaklarıyla kargoya verdi 18 kg geldi düşünün ve sadece 14 milyon ödedi şaştım kaldım :)

reklam yapmış gibi oldum ama denemek lazım kızlar fiyat fahiş değil ve hızlı çünkü..

aa gerçekten ucuzmuş canım
ben istanbula bir zarf gönderdim
içindede bir mektup var sadece düşünün.
tam 8 ytl verdim.aras kargoydu.
kazıcı bunlarda ya.

benim çalışmam lazım kendimi photo shopta php de bide ingilizcede geliştirmem lazım. eşim sitenin birini inilizceye çevirecekmiş eğer tarzanca çevirmessen sana veriyim çevir dedi :) gözüm kesiyo aslında ama çalışmam lazım daha.. bi gayret lazım bana :sm_cool:

ay negüzel anlıyorsun bu işlerden canım
eğitimi bunu üzerine aldın galiba.

ay ben hiç anlamam
tlf daha birçok özelliğini bilmem bile.
hiç anlamıyorum şu teknolojik aletlerden.

aa gerçekten ucuzmuş canım
ben istanbula bir zarf gönderdim
içindede bir mektup var sadece düşünün.
tam 8 ytl verdim.aras kargoydu.
kazıcı bunlarda ya.

evet canım ya ucuzu dururken pahalısına ne gerek var. ilk başta ptt kargo hizmetinde başarılı değildir gibi bi fikir geliyor akla ama deneyince insan yanıldığını görüyor.. fiyat çok cazip durmadan bişeyler gönderipp alası geliyor insanın :)

ay negüzel anlıyorsun bu işlerden canım
eğitimi bunu üzerine aldın galiba.

ay ben hiç anlamam
tlf daha birçok özelliğini bilmem bile.
hiç anlamıyorum şu teknolojik aletlerden.

yok canım eğitimi bunun üzerine almadım iktisat fakültesi mezunuyum ben.. ama zamanla pc yle uğraşa uğraşa az çok gelişti. biraz daha uğraşırsam olucak ama motive olmam alzım. ingilziceyide dış ticaret şirketinde çalışmıştım 5 yıl kurslara gittim güya takır tukur konuşabiliyodum ama bi süredir evde otura otura pratik yapmayınca geriledim. aslıdna eşimin istediği benim bişeylere yaradığımı hissetmem çabalamam. kendisi sürekli bişeyler öğreniyor uğraşıyor benimd eöyle olammı istiyor ama malesef benimkide anlık oluyor. o an heves ediyorum bi kaç gün sonra geçiyor.. bi yapabilsem heralde daha verimli hissedicem kendimi :)

Neyse kizlar benim esim geldi simdi cikiyorum ben yarin gorusuruz sabah giderim artik bakalim ne diyecekler.

Son düzenleme:
Canim zaten benim sorunum ptt kargo ile, devlet seyi oldugu icin birsey de yapamiyorsun ona sinir oluyorum.
Neyse kizlar benim esim geldi simdi cikiyorum ben yarin gorusuruz sabah giderim artik bakalim ne diyecekler.

öylemi canım
hadi inş. birdaha böyle bir sorun yaşamazsın.
yarın görüşürüz canım.

kek.jpg
[/IMG]

KUDRETULLAH KEK DİĞER İSMİYLEDE
Krem Karamelli Kek

Malzemeler:

Yarıdan fazla su bardağı şeker (yakmak için)
Krem karamel için:
500 gr süt
3 yemek kaşığı şeker
4 yumurta
vanilya
limon kabuğu rendesi
Kek için:
3 yumurta
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
vanilya
limon kabuğu rendesi
*Kesinlikle kelepçeli kalıp kullanılmaz!

Hazırlanması:

Yarım su bardağı şekeri teflon tavada yakın ve ortası delik veya düz bir kek kalıbının tabanına yayın. (Kalıp yağlanmayacak)
Krem karamel için süte tüm malzemeleri katın ve mikserle güzelce çırpın. Bu karışımı da kek kalıbına boşaltın. (Ben önceden krem karamelle ilgili okuduklarıma dayanarak sütü fazla köpürtmemeye çalıştım)
Keki hazırlayın. Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Vanilya ve limon kabuğu rendesini katıp çırpmaya devam edin. Süt ve sıvıyağı katın. En son birlikte elediğiniz un+kakao+kabartma tozu karışımını da ekleyin ve keki de kalıba boşaltın. (Bu tuhaf görüntü sakın gözünüzü korkutmasın.)
Pastayı benmari usulü yani içi sıcak su dolu bir tepsinin içine oturtarak önceden ısıtılmış fırında 175C'de pişirin. (Ben kalıbı bir rosto kabının içine oturttum ve rosto kabının 3/4'ünü kaplayacak kadar kaynar su koydum.) Fırına göre pişme süresi kekten daha uzun sürebilir bir kürdanla kontrol edin.
Pişen pastayı dışarıda soğuttuktan sonra mutlaka bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün KENARLI bir tabağa ters çevirin. (bir bıçakla kenarları ayırın ve gerekirse kalıbın altını çok hafif ateşe tutun veya 10sn. kadar sıcak suya batırın)

Yok cnm bir arkadaşımız bugün ben yokken yazmış yapacağım resim koyacağım diye,bende merak etmeyin diye buldum koydum :)

Günaydın arkadaşlar,yeni bir gün daha gülerek başlayamıyorum ne yazıkki,çünki kocişle küsüz senağlama

Günaydınlar herkese mirmirmirmir
yapmaya niyet ettiğim kek tam olarak o işte
mısraaa teşekkürler canım resim için bakalım ne zaman yaparım
ay eşim dün maçtan geldiğinden beri doğru dürüst hareket edemiyo
zaten beli rahatsız ama çocuk gibi illa maç yapacak her hafta :oklava:
tamam spor ama bekle biraz düzel dimi ama
şimdi hastanede inş önemli bişiy deildir :Saruboceq:

yaralım gitmediysen peyniri eziyodun içine bir yumurta kırıyodun içine 2 kaşık sıvıyağ bir biber domates rendele istersen sucuk ve kaşarda ilave et diyodu..karabiber ve kekik ekleyip sürüyordun..

Gitmistim bebem ama simdi not ettim haftasonu yaparim insallah
yazdigin için tesekkurler, operim seni pamugum :1hug:

ay pardon tarifi eksik vermişim senağlama

ama olsun yaralım yaa sen yine de öp beni hem benim tarifimde güzel ne varmış kaydirigubbakcemile2

pamukşekercim teşekkürler düzeltmen için amma velakin sanırsam yaralım benim tarifi yapmaya gitti hehehe

Dostum uzulme, yapmadim zaten aksam, nedeni ise tam eve geldik alisverisden sonra ki misafirim iptal etti gelmelerini :mymeka:
o yuzden aksam manti yaptim onu yedik sonrada vurduk kafayi yattik :1closedeyes:
ama yinede operim seni :1hug:

Cok sinirliyim cok, gittim saat 12:20 neymis efendim yemek saatine ayrilmislar 1 bucukta geri gelecekmisim, korumaci da da bir tavir sanki orasi babasinin sirketi.
Sinirlendim tekrar gitmedim saat 1 bucukta. Arkadasa gittim eve geldim ki kapida bir not diger kargom gelmis onun notu, yarin hem onu gidip alacagim hem diger kargo hakkinda firca cekecegim. Aynen boyle bir not birakmalari gerekiyordu nedemek kapinin onune birak ve git evde oldugum halde ustelik. Birde para istiyorlar kargomu almam icin, zaten gonderen kisi bir ton para oduyor gonderilmesi icin birde bu neyin nesi simdi, iyicene kazik olmus be bu sirket. :oklava:

Canim boyle saçma is mi olur ?
Sen ne diye para odeyeceksin ki ? Allah Allah :sm_confused:
Zaten kargo, hediye, ne ise artik, sana geliyor, gonderen kisi dunyanin parasini oduyor birde alici mi odeyecek ??
:1shok:
Bu bir kazik canim, sakin hiç birsey odeme, git oraya agizlarindan gir burunlarindan çik
Sunlara ya Allah Allah :mymeka:

Back