Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sinirliyim cok, gittim saat 12:20 neymis efendim yemek saatine ayrilmislar 1 bucukta geri gelecekmisim, korumaci da da bir tavir sanki orasi babasinin sirketi.
Sinirlendim tekrar gitmedim saat 1 bucukta. Arkadasa gittim eve geldim ki kapida bir not diger kargom gelmis onun notu, yarin hem onu gidip alacagim hem diger kargo hakkinda firca cekecegim. Aynen boyle bir not birakmalari gerekiyordu nedemek kapinin onune birak ve git evde oldugum halde ustelik. Birde para istiyorlar kargomu almam icin, zaten gonderen kisi bir ton para oduyor gonderilmesi icin birde bu neyin nesi simdi, iyicene kazik olmus be bu sirket. klava:
sensi cim sıkma canını canım. en güzeli ptt kargo .. hem çok ucuz inanılamz hatta hemde hızlı. ben çarşamba akşamı saat 6 da verdim kargomu oyuncak koydum yiğenime yiyecek bişeyle bi kutu pişmaniye sadece 2.70 lira tuttu gerçektenm ya şaka gibi yol parası versen bu kadarı geçer yani. neyse sonra cuma öğlen ellerindeymiş.. ptt kargoda 1 kg si 500 bin lira.. insanın herşeyi gönderesi geliyo valla :) hatta dün ptt deydik adamın biri 4 tane sandalye kocaman demirleriyle oturaklarıyla kargoya verdi 18 kg geldi düşünün ve sadece 14 milyon ödedi şaştım kaldım :)
reklam yapmış gibi oldum ama denemek lazım kızlar fiyat fahiş değil ve hızlı çünkü..
benim çalışmam lazım kendimi photo shopta php de bide ingilizcede geliştirmem lazım. eşim sitenin birini inilizceye çevirecekmiş eğer tarzanca çevirmessen sana veriyim çevir dedi :) gözüm kesiyo aslında ama çalışmam lazım daha.. bi gayret lazım bana :sm_cool:
aa gerçekten ucuzmuş canım
ben istanbula bir zarf gönderdim
içindede bir mektup var sadece düşünün.
tam 8 ytl verdim.aras kargoydu.
kazıcı bunlarda ya.
ay negüzel anlıyorsun bu işlerden canım
eğitimi bunu üzerine aldın galiba.
ay ben hiç anlamam
tlf daha birçok özelliğini bilmem bile.
hiç anlamıyorum şu teknolojik aletlerden.
Canim zaten benim sorunum ptt kargo ile, devlet seyi oldugu icin birsey de yapamiyorsun ona sinir oluyorum.
Neyse kizlar benim esim geldi simdi cikiyorum ben yarin gorusuruz sabah giderim artik bakalim ne diyecekler.
Günaydın arkadaşlar,yeni bir gün daha gülerek başlayamıyorum ne yazıkki,çünki kocişle küsüz senağlama
yaralım gitmediysen peyniri eziyodun içine bir yumurta kırıyodun içine 2 kaşık sıvıyağ bir biber domates rendele istersen sucuk ve kaşarda ilave et diyodu..karabiber ve kekik ekleyip sürüyordun..
ay pardon tarifi eksik vermişim senağlama
ama olsun yaralım yaa sen yine de öp beni hem benim tarifimde güzel ne varmış kaydirigubbakcemile2
pamukşekercim teşekkürler düzeltmen için amma velakin sanırsam yaralım benim tarifi yapmaya gitti hehehe
Cok sinirliyim cok, gittim saat 12:20 neymis efendim yemek saatine ayrilmislar 1 bucukta geri gelecekmisim, korumaci da da bir tavir sanki orasi babasinin sirketi.
Sinirlendim tekrar gitmedim saat 1 bucukta. Arkadasa gittim eve geldim ki kapida bir not diger kargom gelmis onun notu, yarin hem onu gidip alacagim hem diger kargo hakkinda firca cekecegim. Aynen boyle bir not birakmalari gerekiyordu nedemek kapinin onune birak ve git evde oldugum halde ustelik. Birde para istiyorlar kargomu almam icin, zaten gonderen kisi bir ton para oduyor gonderilmesi icin birde bu neyin nesi simdi, iyicene kazik olmus be bu sirket. klava: