Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaydirigubbakcemile3 hiç gülecek halim yoktu ya hamile değilim sanırım,şimdiden konuşuyoruz böyle şeyleri,dün sinirimden kendimi işe güce verdim zaten ütü,yemek,temizlik vs.çok kızdım
sensicim afiyet olsun canım,bizim yerimizede ye kaydirigubbakcemile3
mısarcım bende çok yoğunum ya,
mandilin,croiselle,ZkYsN,c*a*n*d*y canlarım bütün sülale aynı isim olacak onu istiyorlar.yaralımın dediği gibi soyadlarını sürdürüyoruz.
kızlar bugün akşama poğaça denicem Dr.Oetkerin mayasını aldım,ilk defa denicem,kaydirigubbakcemile3

cnmben hep onunla yapıorum poğaçayı çok güsel oluyo gerçekten.

kızlar selam, ben o keki 2 defa denedim, ikisinde de beceremedim... Keki pişti ama üzerindeki krem karamelli kısım kalıptan çıktığı gibi kalmadı, dağıldı gitti...

cnmben hep onunla yapıorum poğaçayı çok güsel oluyo gerçekten.
canım gerçekten mi?ben hiç denemedim kabarmaz diye korkuyordum,annem hep yaş maya ile yapardı,demek güzel oluyor ilk defa poğaça yapıcam akşama inşallah :utangac:
kekleri geçtim artık kaydirigubbakcemile3,iyi kötü yapıyorum ama,sıra poğaçada,kızlar ben fırında makarnalı böreğide denedim.yufkasız yaptım çok güzel oluyor,makarna sevenler için kaydirigubbakcemile3

ZkYsN canım geçmiş olsun,belimi ağrıyor eşinin,abiminde beli ağrıyor,kollarında uyuşma felan yapıyormuş.doktor hareket vermişti,yapması için.

geçmiş olsun zkysn çok üzüldümm :(((

teşekkürler kızlar inş çabuk geçer
genelde zorlayınca ağrısı oluyodu zaten ama dün maçtan geldiğinden beri iyice tutuldu
hareket edemiyo çok zorlanıyo benimde belim çok iyi olmadığı için bende pek yardmcı olamıyorum :delphin:
ilaçlar vermiş doktor şimdilik bide istirahat bol bol

kızlar selam, ben o keki 2 defa denedim, ikisinde de beceremedim... Keki pişti ama üzerindeki krem karamelli kısım kalıptan çıktığı gibi kalmadı, dağıldı gitti...

evet bende bazı yorumda okumuştum öyle bişiy bakalım benim başıma neler gelir görcez
tadı nasıl oluyo çok merak ediyorum cokacimcoook

canım gerçekten mi?ben hiç denemedim kabarmaz diye korkuyordum,annem hep yaş maya ile yapardı,demek güzel oluyor ilk defa poğaça yapıcam akşama inşallah :utangac:
kekleri geçtim artık kaydirigubbakcemile3,iyi kötü yapıyorum ama,sıra poğaçada,kızlar ben fırında makarnalı böreğide denedim.yufkasız yaptım çok güzel oluyor,makarna sevenler için kaydirigubbakcemile3

instant mayaysa eğer aldığın ben sürekli kullanıyorum çok güzel oluyo
ben onunla yapınca bi türlü tepsi mayasına gelmiyo ama fırına girince gayet güzel büyüyolar

ben geldim cicişler,
zekişçim çooook geçmiş olsun yaa, selam söyle enişteye geçmiş olsun dileklrimi ilet

bu isim meselesi de çok kötü hakkaten ya, hani rahmetli falan olsalar bi nebze anlarım anısına konulur falanda, ne bu gelenek olmuş canım yaaa... ama ben yırttım çok şükür o işten, bizde durum daha kötü eşimin ismi kaynıbabamla aynı, gerçi onların sülalede baba oğul dede torun -tatlicadiarzu- hep aynı koyamam o yüzden valla bi eve iki ism fazla, kocişimde istemiyor çok şükür

Lady yaz gelinleri de var aramizda, ama bildigim kadariyla hamile olanimiz yok. :delphin:

THY'nin ucagi dusmus Amsterdam'da uzuldum insAllah olen birisi yoktur.

Allah yardımcıları olsun,bende yeni okudum haberi :1no2:
evet hamiş yok bildiğim kadarıyla,kızlar acaba ilk kim hamiş kalacak kaydirigubbakcemile3,çok meak ettim ya kaydirigubbakcemile3
huuulya senin anlattığın daha komik ya düşenemiyorum.baba oğul kaydirigubbakcemile3,bıraksınlar rahat rahat koyalım dimi kaydirigubbakcemile3

Back