Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ne zaman açtın bu konuyu kanka be :mymeka: bi haber verseydin katılırdım aranıza :1rolleyes:
hayırlı olsun geç oldu ama a.s.

mısaracım günlük kısmınada yazdım,eşim yine dün erkek olursa ismi belli zaten dedi (çocuk için babasının ismi olacak),niye hiç benim fikrimi sormuyosun hiç dedim.annesigilde erkek olursa xxx olur diyor,belki benim içimden gelecek koymak isteyeceğim.böyle yaptıklarında inadına yapmak istemiyorum.biz hiç abimgile karışmadık.herkes kendi koydu.böyle söylediklerinde cinlerim tepeme geliyor

ne zaman açtın bu konuyu kanka be :mymeka: bi haber verseydin katılırdım aranıza :1rolleyes:
hayırlı olsun geç oldu ama a.s.

Ohoooooo gunaydin bebem yanii
açali ne kadar oldu bee :mymeka:
Herkesler geldi bana hayirli ugurlusuna bi sen gelmedin :çok üzgünüm:
acaba dedim farkedecekmi :bbo:
Amma velakin geldin iste hosgeldinnnnnnnnnnnnn :lepi:
Iste kuzum burada paylasiyoruz, burdaki kizlarin çogu benle beraber evlendileer
sonbahar gelinleriyiz aramiza da tecrubeli kadinlar katildi
evlenecekler gelip bizden akil danisiyorlar
çok eglenceli, çok bilgili, çok cici bir topic
sen geldin daha bi guzellesti canim benim :1hug: a.s.

Dirim'cim...yerinde olsam, hiç de koymam...
Allah Allah, niye koyacakmisim ? hem koysan ellerine ne geçiyor ben onu anlamiyorum
soyadlarini suruyoruz birde isimlerini mi surdurecegiz ??
hem herkese ozel bir ismi olmali bence
Allah'tan ki kaynananin ismi guzel degil onuda kiza koyacaklardi herhalde
Hayret birsey vallahi billahi

canım doğru bildin kendi ağzıyla dedi kayınvalidem benim ismim güzel değil benimkini koyma diye(kayınvalidemin ismi erkek ismi :kızgın:)
anlamadığım ben kimseye söz vermedim.onlar kendi çocuklarına dilediği gibi isim koymuşlar ben neden koymayım,bide öyle bir beklentileri var.eşimin sülalesi hep öyle.zoraki olan şeyleri hiç sevmiyorum

Ohoooooo gunaydin bebem yanii
açali ne kadar oldu bee :mymeka:
Herkesler geldi bana hayirli ugurlusuna bi sen gelmedin :çok üzgünüm:
acaba dedim farkedecekmi :bbo:
Amma velakin geldin iste hosgeldinnnnnnnnnnnnn :lepi:
Iste kuzum burada paylasiyoruz, burdaki kizlarin çogu benle beraber evlendileer
sonbahar gelinleriyiz aramiza da tecrubeli kadinlar katildi
evlenecekler gelip bizden akil danisiyorlar
çok eglenceli, çok bilgili, çok cici bir topic
sen geldin daha bi guzellesti canim benim :1hug: a.s.

alla alla ben senin profiline bakmıştım actığın konulara filan demekki ilgimi çekmemiş o zaman -tatlicadiarzu-:roflol: şaka şaka Şeniz
topiğin için hayırlı olsun çiçeğini de getirdim

http://www.ukimagehost.com/uploads/463ba086bb.jpg

hosgeldin gulummm a.s.

canım doğru bildin kendi ağzıyla dedi kayınvalidem benim ismim güzel değil benimkini koyma diye(kayınvalidemin ismi erkek ismi :kızgın:)
anlamadığım ben kimseye söz vermedim.onlar kendi çocuklarına dilediği gibi isim koymuşlar ben neden koymayım,bide öyle bir beklentileri var.eşimin sülalesi hep öyle.zoraki olan şeyleri hiç sevmiyorum

Mecbur degilsin dirim'im...Mecbur degilsin
Sende esine, hayir babanin degil ama kendi babamin ismini koyacagim de bakalim ne oluyor :mymeka:
sunlara bak...Cok heves ediyorsa kadin, bi tane dogursun ve esinin ismini koysun o zaman ne diyim
Allah Allah yaa sinir oldum ya sabah sabah Çok üzgünüm çoook
Beklentileri olmaya bile haklari yok yani ne biliyim
Bayramda once erkek evine gidilir,
Seyranda once erkek evine gidilir,
Bebe olunca erkek tarafinin ismi koyulur
Yok yaaaaaaaaaaaaaaa :dilcikar:

alla alla ben senin profiline bakmıştım actığın konulara filan demekki ilgimi çekmemiş o zaman -tatlicadiarzu-:roflol: şaka şaka Şeniz
topiğin için hayırlı olsun çiçeğini de getirdim

http://www.ukimagehost.com/uploads/463ba086bb.jpg

Allahim Allahim bu ne incelik efendimm bu ne zariflikkkkk
Canim benim yaaa
Cok seviyorum seni çok
Iyiki varsin bebem beee
Aglatma beni lan senağlama

hosgeldin gulummm a.s.

Mecbur degilsin dirim'im...Mecbur degilsin
Sende esine, hayir babanin degil ama kendi babamin ismini koyacagim de bakalim ne oluyor :mymeka:
sunlara bak...Cok heves ediyorsa kadin, bi tane dogursun ve esinin ismini koysun o zaman ne diyim
Allah Allah yaa sinir oldum ya sabah sabah Çok üzgünüm çoook
Beklentileri olmaya bile haklari yok yani ne biliyim
Bayramda once erkek evine gidilir,
Seyranda once erkek evine gidilir,
Bebe olunca erkek tarafinin ismi koyulur
Yok yaaaaaaaaaaaaaaa :dilcikar:

[COLOR="[FONT="Century Gothic"]Indigo"]hoşbuldum şekerim.tamamen katılıyorum dediklerine.ne kadar bencil düşünüolar.herkesin kendi hayatı sonuçta kendi istekleri hevesleri oluyo bunu gözardı etmiyolarmı deliriorum.:oklava:[/COLOR][/FONT]

Son düzenleme:
ayy daha geçmedi mi bu bebğe kayınvalide kayınpederin isminin koyulduğu zamanlar
illa tüm sülale aynı isimde olmak zorunda mı ya ne o öyle :mymeka:
çok sinir bi durum kayınvaliden çok istiyosa kocasının adını yürütmeyi kendi doğursun bi tane daha
biz daha çıkarken bir kız bir erkek çocuk için isim hazırlamıştık
sonradan sıkıntı olmasın diye sırnaşık şey

Allahim Allahim bu ne incelik efendimm bu ne zariflikkkkk
Canim benim yaaa
Cok seviyorum seni çok
Iyiki varsin bebem beee
Aglatma beni lan senağlama

az bile oldu sana afeft beni bebem Şeniz
şimdi efenüm buraa gelenler ne öğreniyler :sm_confused:

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Kendime patates ve biber kizarttim KK'yi actim ve sizinleyim. kaydirigubbakcemile5

Dirim hamile falan degilsin degil mi, daha fol yok yumurta yokken bu tartisma nerden cikti?

Son düzenleme:
yaaa bu aileler neden karışıyor bu kadar işin içine anlamadım .. başka biryerdede takı mevzusu var... olamaz ama yaa onlara ne ki ... bide isim koyma olayı çıkmış bak bak bak ...

hayret bişi yaa sinir oldum şimdi .. kime ne kardeşim benim evliiliğimden benim ailemden

Canlarım ,aklım hep sizde ama bugün yoğunum,yeni bir çocuk geldi.Görüşme raporu yazıp geleceğim inşallah 1 saat kadar sonra burdayım

yuuuh yaaa neden umuyorlar ki . . .
bence sakın aldanma canın ne istiyorsa onu koy çoçuk senin canım Allah Allah yaa

doktor 5 gün istirahat vermiş eşime yemek ve tuvalet dışındada yerinden kalkmasını yasaklamış
bende de var zaten aynı ağrılar fıtık sanırım ama zorlamadığım için ağırlaşmıyo benimki
allahım biz böle iki hasarlı insan nasıl bulduk birbirimizi
birimizde çıkan hastalık bi kerede öbüründe olmasın ya senağlama

kaydirigubbakcemile3 hiç gülecek halim yoktu ya hamile değilim sanırım,şimdiden konuşuyoruz böyle şeyleri,dün sinirimden kendimi işe güce verdim zaten ütü,yemek,temizlik vs.çok kızdım
sensicim afiyet olsun canım,bizim yerimizede ye kaydirigubbakcemile3
mısarcım bende çok yoğunum ya,
mandilin,croiselle,ZkYsN,c*a*n*d*y canlarım bütün sülale aynı isim olacak onu istiyorlar.yaralımın dediği gibi soyadlarını sürdürüyoruz.
kızlar bugün akşama poğaça denicem Dr.Oetkerin mayasını aldım,ilk defa denicem,kaydirigubbakcemile3

ZkYsN canım geçmiş olsun,belimi ağrıyor eşinin,abiminde beli ağrıyor,kollarında uyuşma felan yapıyormuş.doktor hareket vermişti,yapması için.

Back