pamukşeker ağlayan kek tarifini aldım canım,üzeirine meyve sosu derken,meyve mi koyuyoruz yoksa özel sos mu döküyoruz?hiç ağlayan kek yemedim de
mandilin canım ilerde ah keşke dememek için bence istediğini yap,
ossman bu davuul-zurna ve konvoy olayı hariç okey ben böyle yapacağım
evden saçım başım yapılı gelinliğimle çıkacağım --- sonra da yolda değiştirip ( hatta havaalanında değiştirebilirim ) iki gün sonra da nikaha hazırlanırım ok yaa oldu bu iş :lepi:
tabi çakırgözlü anlatayım;
önce 1.5 su bardağı şekerle 4 yumurtayı çırptım.içine 1 kaşık tarçın,çekilmiş ceviz(fındık),rendelenmiş 2 havuç(havuçları rendeledikten sonra elimle suyunu sıkıyorum,sulu olmaması için tarifte yazıyordu.),1 vanilin(yazmayı unutmuşum),2su bardağı unu ekleyip tekrar çırptım.en sonda kabartma tozunu ekledim(kabartma tozu en son eklenirse daha güzel kabarıyormuş.yağlanmış ve unlanmış kalıba döküp 35 dakikada pişirdim.tarifte 35 dakika diyor ama ben daha uzun tutuyorum,tadı çok güzel oluyor canım,üzerinede pudraşekeri serpiştiriyorum.tarifte üzerine tarçın ve pudra şekeri serpiştirin diyor ama ben içine tarçın koyduğumuz için sadece pudra şekeri ilave ediyorum
zkysn cim o kek biraz zahmetli canım bende denemeyi çok istedim ama gözüm korktu açıkçası olmazsa üzülürüm diye :) sen dene bakalım olursa yaparız bizde suyun üzerine oturtup fırında pişiyodu sanırım..
Kizlar...aksama firinca soyle bi kaç tost atmak isterim
uzerine bisiler sur diyordu misracim canim benim neydi ??
cok tuhaf arkadasim ya
tabiki zile basmalari gerekirdi, yani kapinin onune birakip da ne deme, ya biri alip goturse ?? tovbe tovbe
evde olmasan bile yazi birakilar su burodan kargonuzu teslim alabilirsiniz diye not birakirlar ve aldigina dair bir fis imzalatirlar diye biliyorum ben :sm_confused:
bence yanlarina birakma
nereyse orasi git ve yesinler firçayi ve pesini de birakma
yazik degilmi canim, içinde çok degerli esyalar olmasa bile yani ne demek
bu ne terbiyesizlik boyle
sasirdim sinir oldum Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?