o negüzel hafta sonu arkadaşlarınla görüşeceksin
çok iyi gelecek emin ol
bende istiyorum arkadaşlarımla görüşmeyi yaaa.
bak beni gaza getiryosunuz hee kaydirigubbakcemile2
iyi o zaman madilin gel bizde gelinliğimizi giyip evden çıkalım yolda değiştiririz madem olmas mı kaydirigubbakcemile
bende gelinliğimi ewden çıkarken giymek istiyorum ama saç olayını napıcam, orda da ayrı mı gitmeliyim kuafore. Çünkü kına gecesinin ertesi günü gidilmeyecek bizde. Kına gecesi-düğün arasında 3 gün olacak .
croiselle , canım ne kadar zormuş yaa aynı şehirde olsaydııık ohh ne ala .. .
guzellerim....bakin...ayni sehirde ayri olmanizin dezavantaji ama ben sahsen sizin yerinizde olsaydim...
gelin çikacagim gunu gider saçlarimi yaptirirdim, gelinligimi giyerdim davullu zurnali babiskomun evinden çikardim.
sonracima, yolda uzerimi degistirirdim haaa zor diyorsaniz, biraz konvoyla mahallemde gezerdim sehrin içinde tur atardim, foto çekinirdim, sonra bi akrabama, arkadasa çikar gelinligimi paketlerdim, uzerime cici bir kiyafet giyerdim ama saçimi bozmazdim, duvagimi da çikarmazdim
sonracima, kocacigimin oturdugu sehirde kuafire giderdim yine dugun gunu ve saçlarimi yine yaptirirdim ve gelinligimi giyerdim...nikahima gider imza basardim, aksam kokteylde de yer, içer, eglenirdim aksamda bi daha giymemek uzere veda ederdim gelinligime lülülülülülü
guzellerim....bakin...ayni sehirde ayri olmanizin dezavantaji ama ben sahsen sizin yerinizde olsaydim...
gelin çikacagim gunu gider saçlarimi yaptirirdim, gelinligimi giyerdim davullu zurnali babiskomun evinden çikardim.
sonracima, yolda uzerimi degistirirdim haaa zor diyorsaniz, biraz konvoyla mahallemde gezerdim sehrin içinde tur atardim, foto çekinirdim, sonra bi akrabama, arkadasa çikar gelinligimi paketlerdim, uzerime cici bir kiyafet giyerdim ama saçimi bozmazdim, duvagimi da çikarmazdim
sonracima, kocacigimin oturdugu sehirde kuafire giderdim yine dugun gunu ve saçlarimi yine yaptirirdim ve gelinligimi giyerdim...nikahima gider imza basardim, aksam kokteylde de yer, içer, eglenirdim aksamda bi daha giymemek uzere veda ederdim gelinligime lülülülülülü
evet kesinlikle öyle hele bu hafta gelecek arkadaşlarla 4 yıl aynı odada yaşadık desem yeridir. kaydirigubbakcemile3
akrabaları falan ağırlamaktan daha zevkli oluyo inş güzel geçer.
seninde arkadaşların gelirler ziyaretine yakında
bak bizimkiler 7 ayda ancak gelebildiler.
Benim hormonlarim hiç duzelmedi
yarin çarsamba...en çok agladigim gun;...offffffff
aksama da arkadaslar geliyor evde hiç birsey yok, ben ne yapicam
kek yapicam yogurt bilem yok
soyle yogurtsuz mogurtsuz kolay bir tarifiniz varmi kizlar
yapivereyim guzel yumusak sisko bir kek de yesinler
kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
zaten o gelinliği tekrar tekrar giymeye doyamıyo insan
ben iki kere giydim keşke bi daha olsa gene giysem ya
saçınızı makyajınızı da yaptırın güzelce çıkın evinizden
hem gittiğiniz yerdeki kuaförleri de madem tanımıyosunuz
kendi kuaförünüz yapsın saçınızı makyajınızı fotoğrafçınızı da orda seçersiniz çünkü düğünden geriye hatıra albüm kalıyo
onları başkalarının zevkine ve şansa bırakmayın bence
ben türbanımı ve makyajımı kaç kere bozdurdum düğünde kuaförde sinir oldu tabi bana
ama nikahta herkes hayran kalmıştı kuaförüme
ama şimdi ben kına gecesini yapıcam tamam.
3 gün sonra da sabah saçlarımı yaptırıp gelinliğimi giyip ewden beni almalarını beklemem abes olmaz dimi?
ama şimdi ben kına gecesini yapıcam tamam.
3 gün sonra da sabah saçlarımı yaptırıp gelinliğimi giyip ewden beni almalarını beklemem abes olmaz dimi?
Benim hormonlarim hiç duzelmedi
yarin çarsamba...en çok agladigim gun;...offffffff
aksama da arkadaslar geliyor evde hiç birsey yok, ben ne yapicam
kek yapicam yogurt bilem yok
soyle yogurtsuz mogurtsuz kolay bir tarifiniz varmi kizlar
yapivereyim guzel yumusak sisko bir kek de yesinler
slm kızlar,nasıl kaynatmışsınız öyle bensiz hihoyyyt
kızlar bugün çok yorgunum ya,
yaralım haftasonu havuçlu kek yaptım içine ne süt nede yoğurt konuyor,ilk defa yaptım,şaşırdım tabi,tarifmi eksik diye,halada emin değilim,hemen yazayım
4 yumurta,1.5 su bardağı şeker,1 tatlı kaşığı tarçın(dolu),1 su bardağı ceviz(ben fındık koydum),2 havuç rendesi,1 su bardağından bir parmak az yağ,2 su bardağı un
kızlar favorim oldu havuçlu kek hihoyyyt,çok acıktım ya:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?