yeni evli arkadaşlarım birşey sorabilir miym
düğün nikah ayrı yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz ?? şimdi şöyle : düğün ya da nikah nişanlımın ailesinin şehrinde yapılacak yani bizden çok çok uzakta
ama bende gelinliğimle evimden çıkmak istiyorumm(( ama bu mümkün olmayacak ne yazık ki
nikahı burda düğünü orda yapmayı düşünmüyorum daha doğrusu düğün yapmak istemiyorum sade bir kokteyl olsun istiyorum nikahla beraber..
nikahı burada yaparsak da o zaman kokteyli mi orada yapmalıyız ama ozamanda insanlar demez mi bu ne biçim kutlama diye ... valla ne yalan söyliyim insanların gelmemesinden yani takılarımdan olmaktanda korkuyorum hihihi kaydirigubbakcemile3
off nişanlımlada konuşuyoruz bir türlü karar veremedik ... siz nedersiniz başka önerileri olan varmıı ???
çok bilinmeyenli denklem gibi biliyorum ama nolur yarıdm edinn
( bu arada gelinliğimle evden çıkamama fikrine mecburen katlanacağım sanırım )))
ben bunu yaşadım sanki allah şimdiden kolaylık versin sana
ben istanbulda nikah yaptım benim ailem buraya nikaha geldi
ama sadece nikah içinde şehirdışındaki akrabalar gelemiyebiliyo.
benim yerleşeceğim evimde istanbulda olduğundan nikahtan sonra evime geldim
geceyi evimizde geçirdikten sonra sabah uçakla eşimin memleketine gittik
aileler geceden arabalarla yola çıkmışlardı
sonuç yorgunluktan suratları beş karış gelinle damat -tatlicadiarzu- ama ii bi hasılat
sadece kokteyl olcaksa nikahla birlikte olması daha uygun olur
tek başına kokteyl çok basit kalır sanki
gelinliğinle evden çıksan da yolda falan değiştirsen çok mu gereksiz olur kaydirigubbakcemile2
ya harikasın gerçekten çok teşekkür ederim..
uçakla gideceğimiz için diyorum ki ben : imam nikahı nı burada kıydırsak ben gelinliğimleyken sonra evden çıksam sonra havaalanında gelinliğimi çıkarsam uçağa binsek olmas mı yaaa ufffff !!!!!!!!
yav biz bu eşlerimizden gizli bişey yapamicaz mıkafamçokkarıştı benim eşim de okumuştu bişey ve bozulmuştu..
her neyse..
kızlar ben de 8 aylık evliyim,burayı iki gündür okuyorum,çok fazla şey yazıldığı için yetişemiyorum ama bizler için en gerekli topiclerden biri..
şunu söylim,sevdiğinle evlenmek aynı evde yaşamak aynı yastığa başını koymak çok güzel bişey..ben aile özlemi pek yaşamadım zaten başka bi şehre atanmıştım ama benim sıkıntım hormonal dengesizlikten dolayı oldu..sürekli ağlama isteği,sıkıntı hali filan..bisüre böyle oldu..daha önce evlenmiş pek çok arkadaşım da benzer şeyler yaşadıklarını evliliğin ilk dönemlerinde kadınların hormon dengesi değiştiği için bu tip şeyler yaşandığını söylediler..2-3 ay sürdü ama şimdi iyiyim çok şükür..:Saruboceq:
Gunaydin kizlar,
Bu sabah acaip sinirliyim. Kardesim 3 ay once bana kargo gondermisti ve gelmedi ve bu sabah geldi,
zilime bile basmadilar kapimin onune birakip gitmisler halbuki evde olmayinca not birakmalari gerekiyor
(ki ben evdeydim, hic zile basmadan koyup giymisler) ve paketi ben gidip almam gerekiyor oyle degil mi
Paket acilmis icinde eksikler var ve bir posetin icine konulmus arkasinda ozur vs seyler yaziyor.
Bu nasil bir terbiyesizlik ya, bari zilime basip verselerdi degil mi.
Gidip oraya hesap sormayi dusunuyorum hakkimi alamasam bile bari icimdeki sinirimi dokeyim.klava:
ayyy çok sıkıldım ben bugün ya
akşam olsada gitsem daha yemek yapıcam
yarın kaynım gelicek galiba bikaç gün kalıcak
hafta sonu da yurttan arkadaşlarım gelicek hihoyyyt
yeni evli arkadaşlarım birşey sorabilir miym
düğün nikah ayrı yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz ?? şimdi şöyle : düğün ya da nikah nişanlımın ailesinin şehrinde yapılacak yani bizden çok çok uzakta
ama bende gelinliğimle evimden çıkmak istiyorumm(( ama bu mümkün olmayacak ne yazık ki
nikahı burda düğünü orda yapmayı düşünmüyorum daha doğrusu düğün yapmak istemiyorum sade bir kokteyl olsun istiyorum nikahla beraber..
nikahı burada yaparsak da o zaman kokteyli mi orada yapmalıyız ama ozamanda insanlar demez mi bu ne biçim kutlama diye ... valla ne yalan söyliyim insanların gelmemesinden yani takılarımdan olmaktanda korkuyorum hihihi kaydirigubbakcemile3
off nişanlımlada konuşuyoruz bir türlü karar veremedik ... siz nedersiniz başka önerileri olan varmıı ???
çok bilinmeyenli denklem gibi biliyorum ama nolur yarıdm edinn
( bu arada gelinliğimle evden çıkamama fikrine mecburen katlanacağım sanırım )))
neden olmasın ki gayet mantıklı bence :lepi:
insan babasının evinden gezmeye gidiyomuş gibi rahat bişiyler giyip valizini alıp çıkacak deil ya
Canim, nikah oglen tarafinda olsa bile...gelin alma olayi olmayacak mi ?? :uhm:
Yani nasil yapmayi dusundunuz anlamadim ben
Mesela, kuzenim, konyadan antalya ya gelin gitti
erkek tarafi geldi, o gun gelin çikardilar, evden gelinliginle çikti yani
yolda ustunu degistirdi
ve antalya ya yol aldilar otobusle
bu arada aileside gitti tabi ertesi gun nikah ve dugun var
neysem oraya vardilar dugunden bi gun once,
tekrar sabah kuafore gidildi, ve orada giyinildi ve harika bir ani oldu onlar için
siz niye boyle yapmiyorsunuz ? :uhm:
neden olmasın ki gayet mantıklı bence :lepi:
insan babasının evinden gezmeye gidiyomuş gibi rahat bişiyler giyip valizini alıp çıkacak deil ya
:lepi: katiliyorum dostummm
Bu gelin çikma olayi hayatinda bir kezcik oluyor
çikmali ne olursa olsun diye dusunuyorum ben
benzin istasyionda dururum yine degisirim uzerimi
babamin evinden normal kiyafetle veda edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?