Tadina bakmadim henuz ama iyi oldu gibi en azindan diger keklerim gibi cokmedi ve yanmadi. kaydirigubbakcemile3
Tadina bakmadim henuz ama iyi oldu gibi en azindan diger keklerim gibi cokmedi ve yanmadi. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin aramızada sende canım ben senden kıdemli sayılırım:) 4 ay oldu evleneliarkadaşlar yeni evliler buyursun başlığını görünce damladım hemen:dance:
Henüz 1.5 aylık evliyim.Evliliğe yeni yeni alışıyorum yada ben öyle sanıyorum.Ailemi çok özlüyorum.Onlarsız bir yanım kırık hep boşlukta hissediyorum kendimi
benimle aynı duyguyu paylaşan varmı acaba ?
mısracım verdiğin tarifide ben özellkle pazar kahvaltılarında yapıyorum hem çok lezzetli hemde bayat ekmekler değerlenmiş oluyorTatlım bir küçük komposto tabağı kadar beyaz peynir
rendeliyorsun yada eziyorsun.İçine biraz maydanoz doğruyorsun,bir yumurta kırıyorsun,kabuğu soyulmuş iri bir domates doğruyorsun,1 yeşil biberi ince ince doğruyorsun,birazda karabiber ekliyorsun.Sonra iki yemek kaşığı kadar da sıvı yağ.Bunları karıştırıp dilimlenmiş bayat ekmek üzerine kalınca sürüyorsun.Sonra fırını ızgara ayarına getirip 170 derece ye ayarlıyorsun en üstten bir alttaki rafta peynirler kızarıncaya kadar pişiriyorsun.
Bunun içine seviyorsanız biraz kaşar birazda sucuk koyabilirsin.
sensicim ellerine sağlık iyi akşamlarUstune sut, un ve sekerle krema yaptim canim esim kremali seviyor kekleri.
Kizlar ben cikiyorum sizlere iyi aksamlar. :1hug:
Canim benim anlamadim ben nerede alttan al, sessizce bekle ve duzelir diye yazdim.
Sadece "başta ne yaptın yaptın sonrasında düzeltmen çok zor" sozune katilmiyorum.
Demek basta herseyi guzel bir sekilde yapsak yasasak istedigimize gore onumuze hicbir sorun cikmayacak. Ayrica benim esim bana ozen gostermezse bende onun icin fedakarlikta bulunmam, bu hepimiz icin gecerli kimse aksini iddia etmedi.
Ama basta herseyin mukemmel olmasi gerektigine katilmiyorum puruzler olacaktir onlari da konusarak, tekrarlayarak, yeri geldiginde tartisarak vs halletmeye calisacagiz. Onumuze gelen sorunu hallettik, birdaha karsimiza sorun cikmayacak mi cikacak belki de bu bir omur boyu surecek. Basta yaptin yaptin birdaha olmaz sozune katilmiyorum sadece canim benim umarim anliyorsundur beni.
Ayrica eslerimiz cocuk degil ki bastan egitelim onlar kisilikleri oturmus yetiskin insanlar, nasil esin seni degistiremiyorsa sende esini degistiremezsin. Ki cocuklarin bile kisiligi ilk 3/4 sene icinde olusuyor ondan sonra karakterleri yerine oturuyor, sen esini 3 yasindaki cocukla kiyaslamiyorsundur umarim.
Herkeslere günaydıııııııııın a.s.
mısraaa bende yapmıştım pazar günü peynirli ekmeği dün söylemeyi unutmuşum
eşimde çok sevdi cokacimcoook bu tadı hatırlattığın için teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?