günaydın kıslar
nasılsınzı ben çok yogunum haftanın son iş günü yarım gün çalışıyorum diye birsürü iş veriyorlar
çakırım sen pek özel konularına girmiyorsun ama biz anlıyoruz
ben 3 aydır yani evlendigimden beri eşimle hiç tartışmadım çünkü ailelerle görüşülmüyo kimse kimseye laf sölemiyor bende eşimle gayet hoş yaşıyoruz allaha şükür tabi
sensicim sen nasılsın nasıl gidiyor ev işleri mutfak işleri falan tecrübelerini bekliyoruz canım
ahh yaralim dün gece komedi dükkanını seyrederken bile aklım sendeydi konser nasıl dı
ben tam bir ismail yk hayranıyım yanlış anlaşılmasın fanatik deilim sadece işini iyi yapıyor tatdir ediyorum
Infanta'cim, superdi bebem aklima geldin ah canim ya burda olsaydin esini ikna ederdim ben vallahi
harikaydi
dogus da geliyormus ama ben dogusu pek sevmiyorum..gitmicez...
yk yine gelsin yine gidicem a.s
Günaydın kızlar,uzun bir aradan sonra geldim,kızlar sürekli bulantı ve kusmam vardı ya gastrit çıktı ne yazıkki,endoskopiye girdim geçen hafta,tövbe ne zor şeymiş...
Allah hastalık vermesin,sağlıklı olmak ne güzel şeymiş ya
siz naptınız ya hepsini okuyamadım bile,yaralım canım ağzına sağlık çok güzel ifade etmişsin kendini kayınvalidene Çok üzgünüm çoook
jnazcığım çok üzüldüm canım ablana,neden oldu peki?
kızlar bende okadar sık hastalanıyorum ki bünyem çok zayıf,infantanın dediği gibi zayıflık bazen iyi olmuyor,çabuk kapıyoruz hastalığı,bu halde nasıl bebek yapıcaz bilmiyorum
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür kızlar aklıma bi fikir geldi ama olurmu diye size danışıyorum kısmetse 14 haziranda nişanımız olacak aile arasında olcak tabii yakın arkadaş,eş dostlarımızda olucak ortalama her iki tarafda 60 civarı bişi olur herhalde neyse ben ogün için gelen konuklara ufak bi hediye etmek istiyorum cumartesi eminönüne gittim minik çiçekler falan vardı çok şık. böyle tüllerle falan süslesek nikah şekeri gibi hatıra olsun maksat olurmu sizce ya da daha değişik fikirleri olan varmı
Bence çok güzel bir fikir...
Daha farklı ne olabilir bilmiyorum ama bu fikir güzel ve hediye kalıcı a.s
selam arkadaşlar ben birşey soracagım .. nişanda salonu biz tuttuk davetiyeleri ben bastırdım kız tarafı nişanı yapar diye.. Peki arkadaşlar resim albümünü kuaförü kızmı yapıyor erkekmi ?? ona göre ayarlıycam haftaya nişanım varda
[
resim albümünü ortak yapsanız daha iyi değilmi bilmem bizim nişanlarda nasıl hatırlayamadım:uhm: kuaförü ablam ödemişdi ablamınkinde
kuaförü fotografları erkek tarafı yapar canım
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür kızlar aklıma bi fikir geldi ama olurmu diye size danışıyorum kısmetse 14 haziranda nişanımız olacak aile arasında olcak tabii yakın arkadaş,eş dostlarımızda olucak ortalama her iki tarafda 60 civarı bişi olur herhalde neyse ben ogün için gelen konuklara ufak bi hediye etmek istiyorum cumartesi eminönüne gittim minik çiçekler falan vardı çok şık. böyle tüllerle falan süslesek nikah şekeri gibi hatıra olsun maksat olurmu sizce ya da daha değişik fikirleri olan varmı
selam arkadaşlar ben birşey soracagım .. nişanda salonu biz tuttuk davetiyeleri ben bastırdım kız tarafı nişanı yapar diye.. Peki arkadaşlar resim albümünü kuaförü kızmı yapıyor erkekmi ?? ona göre ayarlıycam haftaya nişanım varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?