- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
hoşbuldum bitanemmCanim benim, hosgeldin, gittigine nasil sevindim bilemezsin, nasil iyi gelmistir sana oyle ya
ama tabi evinide ozlemissin, kocaciginida...:1hug:
evine tekrar hosgeldin o zaman
umarim annenler iyilerdir, hersey yolundadir
gezdiniz mi baya ?
ben iyiyim tatlim mesaj için tesekkurler çok çok operim seni bitanecim a.s.
sorma öyle iyi geldiki havam değişti birden annemlerde iyiler çok şükür hiçbir problem yok. 3 gün nasıl geçti anlamadım bide arkadaşlarımla buluştum kardeşimle alışveriş yaptık yeni ciciler kumaşlar aldım geceleri yiğenlerimle uyudum harikaydı . ama kocişi ve evimide çok özledim oda beni özlemiş tabi iyiki gitmişim dedim:) bu sabah bile ben eve gelince yorulmayayım diye evi yatağı toplamış canım kocişim benim :asigim:
hoşgeldin jnazcığım özledik tabi kaydirigubbakcemile5,koyboldun ama evde işin var sanırım.sensi canım bende iğneye karşıyım,aslında hapa da karşıyım,midemizi,böbreklerimizi böyle sürekli hap kullanarak mahvediyoruz.hastalık için neysede,ben doğum kontrl hapını kullanmayı pek tasvip etmiyorum.kist dışında hayır bence.erkek korunsun klava: bekarlık sultanlıkmış valla bekarkende farkındaydım da işte napalım eninde sonunda evleneceğiz,yalnız kalmamak için
yaralım canım sorma benim mobilyalarda baştan aşağı siyah,tozu mahvediyor ama bende siyah beğendim,çalışan biri olarak :icecream:
hoşbuldum dirimcim bugün kurstaydım yine o yüzden giremedim nete . sen nasılsın ?
bu arada kızlar bende hap kullanmıyorum eşim korunuyo