• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kizlar dogum kontrol hapi olarak jasmine i kullamaya basladim 2 buçuk hafta oldu ve gerçekten faydasini gordum
siskinlik gitti
sinir stres bitti
suan kendimi daha iyi hissediyorum vallahi

ben yasmini kullanıyorum galiba aynı hap.
bende çok şikayetci değilim
gögüslerde büyüme oldu birazcık
çokda farklılık yok şuan.
sen diyetteydin canım neyaptın devammı
.

mrb kıslar ...ya ben bugün balayı seti saten yatak takımı..
dantelli gecelikler aldım bide renkli havlılar.uyku seti ay kıslar coook hoşuma gitti yaa böle evlenecek olmak yeni esyalar felan içim kıpır kıpır oluyoooooookaydirigubbakcemile2

bide arkadaslar ben drye gitmedim daha ama bende bebek istemiyorum evlenince...hap kullanmakta istemiyom zararlı olur diye sizce cok bi zararı varmıdırki

dantelli gecelikler aldım bide renkli havlılar.uyku seti ay kıslar coook hoşuma gitti yaa böle evlenecek olmak yeni esyalar felan içim kıpır kıpır oluyoooooookaydirigubbakcemile2

sen bide onları kullanmaya başlayınca yaşayacagın mutluluğa
bak canım
insanın kendi evinde yaşaması aldığı eşyalarda
yaşaması çok güzel.

merhaba arkadaşlar ben evlenince aylık iğnelerden yaptırmk istiorum . ben hapı içmeyi unuturum walla .sonra bi bakmışım bebiş gelmiş :emir_bebek:

iyi geceler kızlarrr
özlediniz mi bakim beni:)
cuma günü annemlere gittim ve bu akşam döndüm harika bir haftasonu geçirdim ama evimide kocişide çok özledim:)
size de bir ce diyip çıkıyorum şimdi yarın kurs var akşama uğramaya çalışıyorum
öpüyorum hepiniziiiŞeniz

aylık iğneler çok mantıklı cnm bende öyle düşünüyorumm:))

bencede tatlım en mantıklısı busengözlerimebaksanab .ben normal hasta oldığımda bile ilaçlarımı almayı unuturum veya üşenirim :delphin:.ama böle olunca sadece ayda bi hatırlama seçeneğim olur .bide bunlarn 3 aylık olanı varmş sanırım :icecream:.onlar benim için daha ii olur kanımca laelaelaelaelae

kızlar sanırm hiç çocuk sahibi olmamışlara iğne yöntemini pek önermiyorlar... doktor arkdaşlarım var bi ara konusu açılmıştı.. siz yinede doktora sorun daha aydınlatıcı bilgi vereceklerdir..

bide arkadaslar ben drye gitmedim daha ama bende bebek istemiyorum evlenince...hap kullanmakta istemiyom zararlı olur diye sizce cok bi zararı varmıdırki

Gule gule kullanirsin insallah aldiklarini, birde onlari evinde kullanmaya baslayinca daha çok mutlu olacaksin canim
hayirli ugurlu olsun simdiden :1hug:

hapin zararlarina gelince, zarar degilde, dezavantaj diyelim, bazi hap kilo aldiriyor, bazisi killari sertlestiriyor, bazisi sivilceleri yogunlastiriyor
fakat hiç bir dogum kontrol hapi, bir kadini kisir ettirmez süprizzzzz
sadece hamile kalmamani sagliyor ve, eger ki, hapi kullanmadan, saglik problemin yoksa, hapi birakinca bi kaç zaman sonra hamile kalabilirsin.

bu detaylari doktorla gorusmek konusmak daha uygun
ayrica hapi vermeden bazi testler yapiyorlar sonuçlara gorede hangisi uygun ise onu verirler

iyi geceler kızlarrr
özlediniz mi bakim beni:)
cuma günü annemlere gittim ve bu akşam döndüm harika bir haftasonu geçirdim ama evimide kocişide çok özledim:)
size de bir ce diyip çıkıyorum şimdi yarın kurs var akşama uğramaya çalışıyorum
öpüyorum hepiniziiiŞeniz

Canim benim, hosgeldin, gittigine nasil sevindim bilemezsin, nasil iyi gelmistir sana oyle ya
ama tabi evinide ozlemissin, kocaciginida...:1hug:
evine tekrar hosgeldin o zaman
umarim annenler iyilerdir, hersey yolundadir
gezdiniz mi baya ?
ben iyiyim tatlim mesaj için tesekkurler çok çok operim seni bitanecim a.s.

kızlar sanırm hiç çocuk sahibi olmamışlara iğne yöntemini pek önermiyorlar... doktor arkdaşlarım var bi ara konusu açılmıştı.. siz yinede doktora sorun daha aydınlatıcı bilgi vereceklerdir..

Aynen oyle, bende bunu duymustum bunu uygulamak için en az bi tane çocugumuz olmasi gerekirmis diye duymustum ama yine en guzel, en dogru bilgiler doktorda.
bende hiç dusunmeden sormak istediginiz butun sorulari evlenmeden 1 ay once gidin gorusun ve sorun.

bende bilmiyorum etrafa soruyorum hep kuaöförle albümü erkek yapar diyorlar oyüzden arada kaldım.. önemli değil bende yaparım parasında değilim amaa nişan ağırlığı yapılmadı bana.. sadece elbisem ayakkabım ve çamaşırlarım alındı.. bizde normalde baya birşey alınırdı.. böyle oluncada kız tarafı yapar diye herşeyi bizmi yapacagız merak ettim.. sormak istedim buradan sizee fikir lazım oluyor insana bugünlerde.. saolun akradaşlar
olabilirde canım bakalım biz napcaz mutluluklar bebeğim
Canim çok guzel bir fikir gerçekten hihoyyyt
Cok guzel bir hatira olur gerçekten
baska bir fikir suan aklima gelmiyor ama gelirse soylerim kaydirigubbakcemile2
sağol canım benimŞeniz

slm kıslar nasılsınız bakalım
ne güzel çeyiz alışverişi yapıyorsunuz herşeyin en cicisinden alın şekerler eviniz cicili bicili olsun
benimki çok sade de o yüzden
ama şiddetle saten nevresim takımı önermiyorum ya acayip kayıyor valla 1 gece kullandım o kadar

hap konusunda diana 35 kullanıyorum 2 yıldır kullanıyorum zaten pko var bende
hiç kilo, sivilce, tüy yapmadı bende aksine artık sivice çıkmıyo ve tüylerim azaldı gibi
aylık iğneler hormon içeriyor diye biliyorum e hormonda gelişim bozuklukları yapar
en iyisi doktora danışmak

bende dün tupperware bakliyat saklama kapları aldım o kadar saglıklı ki
hava almadıgı için bakiyatlarda küflenme böceklenme falan olmuyormuş,
yer konusunda da çok ergonomik valla bütün bakliyatlarımı bu kaplara koydum çok hoş gözüküyorla
yarın foto çekeyim bari
ben biraz düzen hastasıyım her yerim derli toplu olacak bu kaplar bir mücize tavsiye ederim

Selam kızlar...
Bana da kullananlar saten nevresim hiç önermiyorlar...
Görünüşü çok güzel ama kullanışlı değil...
Ve bu tupperware ürünlerinden bizde de var...
Garantililer ve çok güzeller...
Bende alacağım inşallah girkaç parça...
Resimleri ekle de infartacım fikrimiz olsun kaydirigubbakcemile5

Bende Infanta'cim gibi saten nevresim takimi onermiyorum cunku hiç kullanisli degil
evet çok guzel duruyor ama maalesef kullanisli degil

tupperware a gelince, bende aldim çok kullanisli kesinlikle alin mutfaginizda bulunsun cunku çok faydali birsey
kesinlikle kuflenme, boceklenme olmuyor

Merhaba arkadaslar nasilsiniz, hersey yolunda mi?

Yaralim iyi yapmisin, simdi rahatlamana sevindim icindekileri atinca kocana karsi da daha samimi olmusundur sanirim.

Igne yapmak isteyen arkadaslar ben o konuda biraz cekinirim sonucta vucutuna birsey ilave ediyorsun ve nasil etki yapacagini bilmiyorsun, esleriniz korunmayi kabul etmez mi peki?

kırmızı saten nevresim takımım vardı. sadece bir gece kullandım. ama hgiç tavsiye etmiyorum ben de. onun yerine pamuklu saten tavsiye ederim. onlar çok rahat yumuşacık oluyor. mobilyalarınızı koyu renk asla almayın. ben açık renk aldım ve çok memnunum. ve bütün evim shaggy halı. onlardan da çok memnunum. çalışna bayanlar için ideal. çünkü tozu göstermiyor.
başka evi bime yakın olanlar varsa afişlerini takip etsinler. gündelik kullandığım bir çok mutfak eşyasını oradan uygun fiyata aldım. tabi takip etmek gerekiyor.
yemek odası konusunda da çok kararsızdım. klasik yemek odası mı yoksa tv üniteli mi diye. vitrini olan bir tv ünitesi aldım bir de masa sandalye takımı. çok memnunum. hem salon ferah duruyor, hem de modern bir görüntü oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/208700-iste-evim.html
bu da evimin linki. merak edenler bakabilir.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz, hersey yolunda mi?

Yaralim iyi yapmisin, simdi rahatlamana sevindim icindekileri atinca kocana karsi da daha samimi olmusundur sanirim.

Igne yapmak isteyen arkadaslar ben o konuda biraz cekinirim sonucta vucutuna birsey ilave ediyorsun ve nasil etki yapacagini bilmiyorsun, esleriniz korunmayi kabul etmez mi peki?

Sensi'cim hosgeldin gulum
ben iyiyim ne olsun iste, hiç bir yaramazlik yok, Allaha sukurler olsun
Sadece geçmek bilmeyen bir dis agris var ve artik kafayi yedirecek bana
disçiye gittim yine iylesemedim

biraz daha yumusak olabiliyorum tabiki esime karsi, oda asiri uzerime dusuyor bu aralar, ve sanirim cumartesi aksama surpriz hazirliyor..acaba guzel bir yere yemege mi goturecek ki ?
Sahi siz neler yapacaksiniz ?
hediye aldiniz mi ?
ben henuz hiç bisi almadim ne alsam hiç bir fikrim yok....ne yapsam acaba...
kizlar fikir verin ya :sm_confused:

kırmızı saten nevresim takımım vardı. sadece bir gece kullandım. ama hgiç tavsiye etmiyorum ben de. onun yerine pamuklu saten tavsiye ederim. onlar çok rahat yumuşacık oluyor. mobilyalarınızı koyu renk asla almayın. ben açık renk aldım ve çok memnunum. ve bütün evim shaggy halı. onlardan da çok memnunum. çalışna bayanlar için ideal. çünkü tozu göstermiyor.
başka evi bime yakın olanlar varsa afişlerini takip etsinler. gündelik kullandığım bir çok mutfak eşyasını oradan uygun fiyata aldım. tabi takip etmek gerekiyor.
yemek odası konusunda da çok kararsızdım. klasik yemek odası mı yoksa tv üniteli mi diye. vitrini olan bir tv ünitesi aldım bir de masa sandalye takımı. çok memnunum. hem salon ferah duruyor, hem de modern bir görüntü oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/208700-iste-evim.html
bu da evimin linki. merak edenler bakabilir.

Canim gule gule otur, benim halilarim da shaggy hep
çok seviyorum onlari, çok begenerek almistim zaten
yanliz benim esyalarim koyu renk...cesaret isterdi aslinda ama ben çok begenmistim
maalesef çok toz oluyor ama ben çok seviyorum
her gun siliniyor aliniyor tozlar valla a.s
ama zor tabi bakimi falan ama olsun...seviyorum ben :1rolleyes:

hoşgeldin jnazcığım özledik tabi kaydirigubbakcemile5,koyboldun ama evde işin var sanırım.sensi canım bende iğneye karşıyım,aslında hapa da karşıyım,midemizi,böbreklerimizi böyle sürekli hap kullanarak mahvediyoruz.hastalık için neysede,ben doğum kontrl hapını kullanmayı pek tasvip etmiyorum.kist dışında hayır bence.erkek korunsun :oklava: bekarlık sultanlıkmış valla bekarkende farkındaydım da işte napalım eninde sonunda evleneceğiz,yalnız kalmamak için
yaralım canım sorma benim mobilyalarda baştan aşağı siyah,tozu mahvediyor ama bende siyah beğendim,çalışan biri olarak :icecream:

Back