• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kıslar
nasılsınzı ben çok yogunum haftanın son iş günü yarım gün çalışıyorum diye birsürü iş veriyorlar
çakırım sen pek özel konularına girmiyorsun ama biz anlıyoruz
ben 3 aydır yani evlendigimden beri eşimle hiç tartışmadım çünkü ailelerle görüşülmüyo kimse kimseye laf sölemiyor bende eşimle gayet hoş yaşıyoruz allaha şükür tabi
sensicim sen nasılsın nasıl gidiyor ev işleri mutfak işleri falan tecrübelerini bekliyoruz canım
ahh yaralim dün gece komedi dükkanını seyrederken bile aklım sendeydi konser nasıl dı
ben tam bir ismail yk hayranıyım yanlış anlaşılmasın fanatik deilim sadece işini iyi yapıyor tatdir ediyorum

Infanta'cim, superdi bebem aklima geldin ah canim ya burda olsaydin esini ikna ederdim ben vallahi
harikaydi
dogus da geliyormus ama ben dogusu pek sevmiyorum..gitmicez...
yk yine gelsin yine gidicem a.s

teşekkür ederim arkadaşlar sanırım kullandığım hap yaptı.sensicim kansızlık aldı başını gidiyor zaten benneyaptımki,
mavrulam en iyisi kendi beğendiğini al,bu cumartesi nişanın mı var,ne heyecanlı ya kaydirigubbakcemile3 ah eski günler,bizde anneler gününde yapmıştık Şeniz
yaralım bir haftadır meraklanıyorum,acaba nasıl geçti diye,hatalarını inşallah anlamışlardır.bilsinler artık,biraz da onlar düşünsün değil mi ama hihoyyyt

Günaydın kızlar,uzun bir aradan sonra geldim,kızlar sürekli bulantı ve kusmam vardı ya gastrit çıktı ne yazıkki,endoskopiye girdim geçen hafta,tövbe ne zor şeymiş...
Allah hastalık vermesin,sağlıklı olmak ne güzel şeymiş ya
siz naptınız ya hepsini okuyamadım bile,yaralım canım ağzına sağlık çok güzel ifade etmişsin kendini kayınvalidene Çok üzgünüm çoook
jnazcığım çok üzüldüm canım ablana,neden oldu peki?
kızlar bende okadar sık hastalanıyorum ki bünyem çok zayıf,infantanın dediği gibi zayıflık bazen iyi olmuyor,çabuk kapıyoruz hastalığı,bu halde nasıl bebek yapıcaz bilmiyorum :utangac:

e be dostum insan bu kadar habersiz birakir mi yaa :mymeka:
Merak ettik herhalde Allah Allah ! ! !
Neyse ki dondun bir daha da bu kadar uzun sureligine gitme yaa
Ozledik ama :1hug:
Gastrit olmussun...çok geçmis olsun bitanem bizde balayindan donunce oyle olmustuk hatirliyormusun ? acisini bilirim :teselli:
Geçecek insallah bitanem uzulme...
Dikkat et kendine
Evlendiginden beri çok hastalandin sen guzel haberlerini bekliyorum Şeniz

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür kızlar aklıma bi fikir geldi ama olurmu diye size danışıyorum kısmetse 14 haziranda nişanımız olacak aile arasında olcak tabii yakın arkadaş,eş dostlarımızda olucak ortalama her iki tarafda 60 civarı bişi olur herhalde neyse ben ogün için gelen konuklara ufak bi hediye etmek istiyorum cumartesi eminönüne gittim minik çiçekler falan vardı çok şık. böyle tüllerle falan süslesek nikah şekeri gibi hatıra olsun maksat olurmu sizce ya da daha değişik fikirleri olan varmı

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür kızlar aklıma bi fikir geldi ama olurmu diye size danışıyorum kısmetse 14 haziranda nişanımız olacak aile arasında olcak tabii yakın arkadaş,eş dostlarımızda olucak ortalama her iki tarafda 60 civarı bişi olur herhalde neyse ben ogün için gelen konuklara ufak bi hediye etmek istiyorum cumartesi eminönüne gittim minik çiçekler falan vardı çok şık. böyle tüllerle falan süslesek nikah şekeri gibi hatıra olsun maksat olurmu sizce ya da daha değişik fikirleri olan varmı

Bence çok güzel bir fikir...
Daha farklı ne olabilir bilmiyorum ama bu fikir güzel ve hediye kalıcı a.s

teşekkür ederim canım ya iyiyim şimdi çok şükür,sağlık gibisi var mı yahihoyyyt
bende çok özledim ya kaydirigubbakcemile3
organiksheker canım hoş olabilir bence de,ben nişanımda yapmadım ama yapan arkadaşlar vardır burda

sensicim iyim işdeyim daha saat kaç oldu ve benim pilim bitti yemege en geç ben gittim
pazartesileri hiç sevmiyorum işi keşke evde olsamda öğleye kadar uyusam mirmirmirmir

yaralım ben doğuşuda çok severim orta okulda zeynep adında çok yakın bi arkadaşım doğuşa aşıkdı :asigim: ve o dönem doğuş biriyle evlendi inan tv de görmesin diye ne taklalar atmışdık ama gördü kızın dünyası yıkıldı hep o gelir aklıma :1hug:

eşimi ikna etmek ahhh mümkün deil oğlak burcu ama saol düşünmen yeterli

mavrulam kıyfetini sen kendin mi aldın bizde erkek taraı alırda fisfisfis
gerçi ne farkeder artık seni beni olmamalı
hadi kıslar ben yine yazarım şu işleri bitireyimde:sm_cool:

merhaba kızlar nasılsınız
ben evdeyim birazdan temizlik yapacam.
eşim gittin.

hoşgeldin dirimcim
geçmiş olsun.

canım bildiğim kadarıyla erkek yapar,ama bilemiyorum yinede herkesin farklı oluyor,biz konuşup herşeyi ortak yaptık

[
selam arkadaşlar ben birşey soracagım .. nişanda salonu biz tuttuk davetiyeleri ben bastırdım kız tarafı nişanı yapar diye.. Peki arkadaşlar resim albümünü kuaförü kızmı yapıyor erkekmi ?? ona göre ayarlıycam haftaya nişanım varda :D

resim albümünü ortak yapsanız daha iyi değilmi bilmem bizim nişanlarda nasıl hatırlayamadım:uhm: kuaförü ablam ödemişdi ablamınkinde

Son düzenleme:
canım mesela kınayla nişanı bırak gelin saçı,makyajını ben yaptırmıştım,araba süsleme,gelin çiçeği onlarada ben verdim kaydirigubbakcemile.napim eşimde para kalmayınca :utangac:

Canim çok guzel bir fikir gerçekten hihoyyyt
Cok guzel bir hatira olur gerçekten
baska bir fikir suan aklima gelmiyor ama gelirse soylerim kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar ben birşey soracagım .. nişanda salonu biz tuttuk davetiyeleri ben bastırdım kız tarafı nişanı yapar diye.. Peki arkadaşlar resim albümünü kuaförü kızmı yapıyor erkekmi ?? ona göre ayarlıycam haftaya nişanım varda :D

Normalde erkek tarafi oder canim ama nisani kiz evi yapiyor diye erkek tarafi elini birseye surmuyor :mymeka:
Aslinda kuafor onlara ait
Albume gelince nisanlinla ortak yapabilirsin yada isterse o yapsin hihoyyyt

erkek tarafı verir diye biliyorum ben.
sadece kız tarafı salonu ve kıyafeti alır bizim burda
tabi heryerde aynı değil canım.

benim nişanda ne kuaför nede foto vardı kös kös oturuldu hiç anlamadım nişan oldugunubenneyaptımki
senin kuaförünü ve fotoları erkek tarafı karşılamalı

Kizlar dogum kontrol hapi olarak jasmine i kullamaya basladim 2 buçuk hafta oldu ve gerçekten faydasini gordum
siskinlik gitti
sinir stres bitti
suan kendimi daha iyi hissediyorum vallahi

Back