Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bende geldim...
Nasılsınız ?
14 Şubatta nışanım olacak ve büyük ihtimal evde yapacağız ...
Ne giyeceğimi bir türlü karar veremedim...
Abiye tarzı bi elbise giysem olur dimi ?
Kabarık gelinlik türü nışanlıkları sevmiyorum...
Bide tesettürlüyüm seçenekler sınırlı burada maleseff....
mrb kızlar
buğün evde yoktum
güzellik merkezine gittim
güzelleşeyim diye :)
yarın inş. burdayım sabahtan.
mecburen yarın sevgili kaynanama uğramak zorundayım
tavır yapıyo kendi kendine.
bakalım derdi neymiş.
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar....
Yaralim mesajını gördüm ama pc sürekli kapandığı için dün cevap yazamadım kusura bakma
Pamukseker, huysuz sağolsun ...
O mavi elbiseye bende bittim araştıracağım bakalım bulabilirsem ne mutlu bana :)
günaydın tazeler nasılsınız bakalım herkesin cuması mubaret olsun rabbim dualarımızız kabul etsin
çakırım ne güzel ya bende çok seviyorum kendime bakım yapmayı ama agda ve saç dışında bişey yaptımadım hiç
aslında epilasyon düşünüyorum ama saglık açısından nasıl olur endişeliyim
mavrulap netten begendigin kıyafeti diktirebilirsin baleki biraz tuzlu olabilir ama bunlar 1 kere oluyor ve erkek tarafı karşılıyor
keşke bende şık bi abiye giyseydim şimdi çok pişmanım
bana takım aldılar daha sonra giyersin diye hiççç giymedim
yaralım konser bu gün dimi ne güzel ya eşin seni o türlü ortamalar götürüyor bizimki kesinlikle konsere falan gitmez
zaten evlendigimizden beride hiç bi yere gidemedik ahhhh flört ederken her hafta canlı müzik dinlemeye giderdik mazide kaldı
mavrulam sen şimdi ne kadar heyecanlısındır
tavsiyem nişan günü kendini yorma çünkü akşam çok yoruluyor insan
benim eşim nişan günü kızılayı dört dolandı kravat bulamadık çok kıldır giyim konusunda hiçbir şeyi begenmez bide beni kendi evine götürdü o gün bede saf saf gittim aileme çok ayıp ettim ama sonradan pişman oldum bende nişan döneminde ne çok pişman olmuşum beee
mavrulam sen şimdi ne kadar heyecanlısındır
tavsiyem nişan günü kendini yorma çünkü akşam çok yoruluyor insan
benim eşim nişan günü kızılayı dört dolandı kravat bulamadık çok kıldır giyim konusunda hiçbir şeyi begenmez bide beni kendi evine götürdü o gün bede saf saf gittim aileme çok ayıp ettim ama sonradan pişman oldum bende nişan döneminde ne çok pişman olmuşum beee
yaralım valla hepimiz başka yerlerdeyiz ama gönüller bir ya ne güzel
ben her ay agdaya gidiyorum kaş bıyık falan tanıdık oldugu için çok temiz evde yapıyor zaten
bizde yarın ablamla 'ıssız adam' a gitcez ablacım 2 gün daha ankarada sonra görev başına gidecek
mrb kızlar
aman gez gez nereye kadar :):)
kaynananım yanından geliyorum
beni çok özlemiş ya
ben çok kötü biriyim ya onun degerini bilmiyorum
kötükedihüsokötükedihüso
buğünlerde pek giremiyorum
arkadaşlar ama haftaya
hep burdayız inş.
arkadaşlar eltinizle aranız nasıl benimki çok manyak ya