Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hosbuldum arkadaslar tesekkür ederim a.s.

hosbuldum canim sagol,
evet haklisin gercekten zor bir sürec yasiyorum, yilbasinda Istanbuldaydim cok güzel bir üc hafta gecirdik beraber sonra yine ayrilmak zorunda kaldik, ama iki hafta sonra gidiyorum yine yanina Allah nasip ederse :asigim:

üzülmek su yönde oluyor aslinda, tüm gün haber alamazsam nisanlimdan aklima hemen kötü seyler geliyor sonrada kontörü olmadigini ögreniyorum, yani yaninda olmak baska uzakta olmak baska, ama bu günlerde gececek inaniyorum ve bekliyorum eylülde Allah nasip ederse kavusacagiz ayni evde yasayacagiz insallah :asigim:

ben hemsirelik yapiyorum canim, isim cok güzel cokda rahat Allaha sükür a.s

günaydın kızlar
buğün burdayım
yoğun bir hafta geçirdim
ama yoruldum

yarında eşimin arkadaşları çaya gelecek
birkaç tarife bakayım.

yaralım sinirliyim ya
ama konuştukca düşüncükce
daha sinirleniyorum
üzerinde çok durmayaya çalışıyorum
inanın kendime zarar veriyorum
gergin sinirli biri oldum çıktım

nediyeyimki
sizlerdede var beni en iyi siz anlarsınız
.

günaydın kıslar
nasılsınzı ben çok yogunum haftanın son iş günü yarım gün çalışıyorum diye birsürü iş veriyorlar
çakırım sen pek özel konularına girmiyorsun ama biz anlıyoruz
ben 3 aydır yani evlendigimden beri eşimle hiç tartışmadım çünkü ailelerle görüşülmüyo kimse kimseye laf sölemiyor bende eşimle gayet hoş yaşıyoruz allaha şükür tabi
sensicim sen nasılsın nasıl gidiyor ev işleri mutfak işleri falan tecrübelerini bekliyoruz canım
ahh yaralim dün gece komedi dükkanını seyrederken bile aklım sendeydi konser nasıl dı
ben tam bir ismail yk hayranıyım yanlış anlaşılmasın fanatik deilim sadece işini iyi yapıyor tatdir ediyorum
ya dirim hiç yok ortalarda valla meraklanmaya başladım
hevincim benimkide sorumu profilinde hemşire yazıyor ama ben soruyorum :))))
2009 sonbahar gelinisin demek bizde 2008 sonbahar gelinleriyiz
canım sonbaharda evlenmek aslında iyi çünkü kış günü akşamları hep evde oluyor insan ve eşinle çok cavik geçiriyorsun bir de soguk havalarda aynı yatakda yatmak çok güzel oluyor ısınma yönünden
ama ben çift yorgan kullandıgımı itiraf etmeliyim evet 2 haftadır ayrı yorgan kullanıyoruz nedesi ise belli beni sakin yatarım eşim işe deli gibi ve sabah uyandıgımda heryerim tutulmuş agrımış olur bu yüzden ayrı yorganlarda aynı yatakta :))) evet ilk başta küsdü ama saglık sonuçda

çok yazdım yine hadi birazda sizi dinleyelim

yarın ki misafirlerimiz ertelendi kızlar
hastaları varmış
arkadaşların hayırlısı olsun artık.

birazdan çarşıya çıkacam
inanın bir yorgunumki
haftanın yorgunluğu galiba
atamadım üstümden.

Günaydın kızlar,uzun bir aradan sonra geldim,kızlar sürekli bulantı ve kusmam vardı ya gastrit çıktı ne yazıkki,endoskopiye girdim geçen hafta,tövbe ne zor şeymiş...
Allah hastalık vermesin,sağlıklı olmak ne güzel şeymiş ya
siz naptınız ya hepsini okuyamadım bile,yaralım canım ağzına sağlık çok güzel ifade etmişsin kendini kayınvalidene Çok üzgünüm çoook
jnazcığım çok üzüldüm canım ablana,neden oldu peki?
kızlar bende okadar sık hastalanıyorum ki bünyem çok zayıf,infantanın dediği gibi zayıflık bazen iyi olmuyor,çabuk kapıyoruz hastalığı,bu halde nasıl bebek yapıcaz bilmiyorum

günaydın arkadaşlar
dirimcim seniçok merak ettim ben ya uzun süre yoktun demek gastrit çok üzüldüm ya
mide problemi çok zordur benimde bazen yanma oluyor hemen soda içiyorum
peki doktor ilaç falan verdimi yani tedavin ne şekil olacak

bende hafta sonu annemlere gittim cumartesi ablamla ıssız adama gittik ama umudugum gibi deil
dünde ablamı yolcu ettim ne güzel 15 gün tatildeydi ama bitti
dün çok kolay bi tatlı yaptım hemen söleyim ekmek tatlısı üzerinede krem şanti en üstede damla çikolta valla yarısını falan yedik eşimle hafif oldugu için ahhh misafirlerim gelmiyo anca kendimize yapıyoruz :)))

Canim cok gecmis olsun endoskopi gercekten igrenc birsey, en azindan ne oldugu ortaya cikti ona gore de tedavisi olur. Birde kan testi yapip demir, kan ve vitamin eksikligine baktirsaydin canim, onlarin eksikligi de dermansizlik, halsizlik vs verir. Vitamin haplari yut onlar da dermanini guclendirir. Yemene dikkat et, saglikli sekilde ye. Doktor belki anlatmistir bazi seyler gastrit'i daha kotu yapar onlardan uzak dur, asitli icecekleri fazla icme.
Bende zayifim ama kolay kolay hasta olmam demir eksikligim olmadigindan dolayi belki de sende bi baktir istersen. Ama benim migdem de hassas cok acili baharatli veya cok asitli seyler kaldiramaz.

infanta gunaydin canim sen nasilsin? Maalesef sayili gunler cok cabuk geciyor.

Günaydın kızlar nasılsınız...

Dirim çok geçmiş olsun...

Sensi ben iyiyim biraz yorgunum amcamın kızının nışanı vardı dün çok koşturduk...Sen nasılsın ?

Gunaydin mavrulam sende mi evdesin canim?

Bende iyim canim bugun pazartesi gune yavas yavas baslayalim dimi.

Hala sevgililer gunu icin dusunmekteyim ama benim gibi odunun aklina hicbirsey gelmiyor. kaydirigubbakcemile3

Gunaydin mavrulam sende mi evdesin canim?

Bende iyim canim bugun pazartesi gune yavas yavas baslayalim dimi.

Hala sevgililer gunu icin dusunmekteyim ama benim gibi odunun aklina hicbirsey gelmiyor. kaydirigubbakcemile3

Ay canım keşke evde olsam iş yerindeyim benneyaptımki
Pazartesiden de nefret ederim ama bugünü sevdim maaş aldım da :roflol:
Ben sevgililer günü için hiçbir şey düşünmedim nışan yapacağım için hihoyyyt

Dogru ya sen onun heyecanindasin ne guzel ayarlamisiniz o gune canim, simdiden tebrik ederim. :1hug:

Dogru ya sen onun heyecanindasin ne guzel ayarlamisiniz o gune canim, simdiden tebrik ederim. :1hug:

Ehh canım biraz ...Teşekkür ederim Şeniz
Cumartesi günü alışverişe çıktık...Bende biraç abiye deneyeyim dedim..
Sonra birini çok beğendim ve aldım..
Güya annemle, kayınvaldemle çıkacaktım alışverişe ama başka beğenirler diye dayanamadım aldım kaydirigubbakcemile3
Ne kötüyüm dimi

Gunaydin kizlar
Haftasonu yine bitti ve yine bir haftaya basladik, ise geldik offf sabah çok zorlandim...
Dun aksam amcasi geldi bize oturmaya, ona gore kendimi ayarlamistim birde ne goriyim, halasi da çikti geldi, anasi babasida Shok ! !
Ama ben yinede 3 çesit yapmistim belki ise de gotururuz diye tabi misafirlere verdim ikramlari, hiç birsey kalmadi :-(
Sonra gittiler, bizde evi toparladik ve disari çikti hem hava aldik esimle hemde bi yerde oturup kahve içtik...guzeldi
Ama sabah zorlandik istemedik ise gelmeyi ama mecburen tabi...
Bu hafta hep annemlere gidicem çok ozledim onlari yaa
Cumartesi için esim birseyler hazirliyor gibi..bakalim neler yapacak

Bu arada bilesiniz, cumartesi aksami komsularimla kaynanama gittik, sonra onlar gittiler biz oturduk ve konuyu tekrar kaldigimiz yerden açtim
Ve inanin herseyimi dokebildim...once hakli çikmaya çalistilar ama bastirdim
Ozur dilediler benden..ailemden...
Basim dimdik çiktim ordan, onlarda ezik bir sekildeydiler, çok mutlu oldum
Birde esim arkamdaydi aramiz çok duzeldi ben rahatlayinca.
Dunde bana geldiler iste, bi gorseydiniz...susmali maymun gibilerdi
Cok huzurluyum artik....Duzelecegim

Yaralim çok sevindim ...
Bak ne güzel herşey yoluna girmiş...
Yaptıkları da yanlarına kalmamış senden özür de dilemişler hatalarını anlayıp...
Ne güzel dimi rahatlayıp, haklı olduğunu göstermek ...

evet mavrulusum...çok guzel birsey
oyle ki ben asla onlara karsi saygisizlik etmedim, bilakis çok ilgili davrandim birazda benim karakterim boyle olmak ama buna ragmen bana haksizlik etmeleri, esimi doldurmalari, ailemi kotulemeleri...hayir...asla...
ha birde dedim ki kaynanama, neyse ki burasi yalan dunya, birde bunun ahireti var, orda kimse yalan soyleyemicek, iste ben yine o zaman orada basim dimdik gelecegim, cunku dedigimin arkasindayim
siz oglan evi gorevlerinizi getirmediginiz halde benim ailem gorevlerini en iyi sekilde yaptilar
oturup konusacaginiza, takdir edip bi çaylarini içmeye gidebilirdiniz...sizin mantiginizi anlamiyorum ama sizin gibi olmadigimdan da çok mutluyum...dedim...

utansinlar bacim...utansinlar...o huzursuz uyusun artik ben degil.
esim çok degisti...allah allah bi gorsen, o gece eve donerken seninle gurur duyuyorum, okadar guzel ifade ettin ki kendini, meger ellerimin arasinda melek varmis da kiymet bilememisim dedi af diledi...affettigimi soylemedim. :1closedeyes:

Canimsin...sana asla anlat içini dok bilelim demem cunku bu tur sorunlar çok hassas ama bilki bu sorunlari halletmek senin elinde.
eger ben onlarla yuzyuze gelmeseydim içimi dokmeseydim, illa ki doktora gidecektim cunku artik evde isde, arabada surekli aglar olmustum :1shok:
ve kendime yapiyordum cicim
ve inan yuvam yikilabilirdi
ama suan çok farkli bakiyorum herseye
konusmak iyi geliyor bazen herkes haddini bilmeli, sevmek zorunda degiliz ama saygili olmak mecburiyetindeyiz hepimiz
guçlu ol
biliyorsun ne zorluklarla evlendik :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…