• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Selam kızlar bende geldim...
Nasılsınız ?
14 Şubatta nışanım olacak ve büyük ihtimal evde yapacağız ...
Ne giyeceğimi bir türlü karar veremedim...
Abiye tarzı bi elbise giysem olur dimi ?
Kabarık gelinlik türü nışanlıkları sevmiyorum...
Bide tesettürlüyüm seçenekler sınırlı burada maleseff....

hevincim canım hoşgeldin
durumun çok zor belli
insan sevdiginden ayrı kalması çok acı
ben bile akşam olsada eşimi görsem onula vakit geçirsen diye hep saate bakıyorum
üzülma ama allah dagına göre kış verir
ne işle ugraşıyorsun almanyada

mavrulam ne güzel bir gün şeçmissiniz hayırlı olsun canım
bende şık bir elbise giy
tabi evde oldugu için kaparıl olmasın tesettürlüler içinde çok güzel tasarımlar var bolerolu falan
ben bi bakayım nete buraya eklerim

yaralim sanada geçmiş olsun diş agrısı başka hiç bir şeye benzemez derler
ablamda çok çekti dişlerinden

bende şık bir elbise giy
tabi evde oldugu için kaparıl olmasın tesettürlüler içinde çok güzel tasarımlar var bolerolu falan

Bende öyle düşündüm elbise daha hoş olur...
İnternette pek güzel model yok benneyaptımki
Burada da birkaç mağaza var artık birini giyicem -tatlicadiarzu-
Yaralim bende çok çektim diş ağrısından ne zordur bilirm:teselli:
Çok çok geçmiş olsun

abiye_242.jpg

abiye_248.jpg

Bu ikisine de bittim ya....

bende şık bir elbise giy

saol bitanem hosgeldin
nerelerdeydin yaa ?
naptin ne ettin bugun ?
sabah da agri kesici aldim, simdide....iki tarafta da sancim vardi bebem ya, biraz daha iyiyim ama...neysem
nasilsin ?

Bende öyle düşündüm elbise daha hoş olur...
İnternette pek güzel model yok benneyaptımki
Burada da birkaç mağaza var artık birini giyicem -tatlicadiarzu-
Yaralim bende çok çektim diş ağrısından ne zordur bilirm:teselli:
Çok çok geçmiş olsun

Canim sana mesaj atmistim sabah tebrik etmek için
burdan da tebrik edeyim, 14 subat çok guzel bir seçim, sevgililer gununde nisanlanmak ne guzel, bizde esimin dogum gununun ertesi gunu nisanlandik
çok guzeldi yaa
suan senin yerinde olmak isterdim
flort, soz, nisan heyecani çok guzel
sonrasi kaka...
(amannn sen bana bakma, ben begenmedim nisanlilik donemini, evliliginde iyi ve kotu seyleri var iste)
neyse, hayirlisi olsun bebem
dur bi bakalim elbiselere ama tabi evde olacaksa kokteyl olsun, kabarik olmaz zaten

yaralim ben dün falan burdaydım ama artık kimse girmiyor topike valla bazen arka sayfaya düşüyor kaydirigubbakcemile3
diş agrısı koayna geçmez yanı sıra baş agrısıda yapar ablam geçen diş çektirdi 7 dikiş atmılar çok zor ya onu gördülçe çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
hatta dün akşam iş çıkışıma geldi kk ya baktı biraz ögretmenler bölümü sardı belki üye olur :1rolleyes:

benimde bu gün canım sıkkın eşimin kredi başvurusu kabul olmamış sözleşmeli çalıştıgı için kafamçokkarıştı valla ne yapacagımı şaşırdım ek iş arıyorum ama burda zaten yeteri kadar yoruluyorum üffff kafama takmamaya çalışıyorum stres bana yasak ama elde deil

yaralim ben dün falan burdaydım ama artık kimse girmiyor topike valla bazen arka sayfaya düşüyor kaydirigubbakcemile3
diş agrısı koayna geçmez yanı sıra baş agrısıda yapar ablam geçen diş çektirdi 7 dikiş atmılar çok zor ya onu gördülçe çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
hatta dün akşam iş çıkışıma geldi kk ya baktı biraz ögretmenler bölümü sardı belki üye olur :1rolleyes:

benimde bu gün canım sıkkın eşimin kredi başvurusu kabul olmamış sözleşmeli çalıştıgı için kafamçokkarıştı valla ne yapacagımı şaşırdım ek iş arıyorum ama burda zaten yeteri kadar yoruluyorum üffff kafama takmamaya çalışıyorum stres bana yasak ama elde deil

Ahh çok uzuldum bebem yaaa...peki ne zaman olabilirmis ?
kredi yi ev içinmi kullanacaktiniz ?
bende sene sonunda basvuru yapicam, ev almayi dusunuyoruz kirada olmuyor be gulum

dis demiyorum artik çok aciyor, sizisi kotu
zaten bundan 3 sene once yirmilik disimi çektirdim, ve hem gozumden bogazima kadar mosmordum, hem yanagim balon gibi sismisti, bir hafta evde yattim ve sadece çubukla çorba içiyordum. ustelik hemoraji oldum, iki gun kanamam durmadi
disden de bu kadar kan olurmuymus yaa, ustelik topak topak
o yuzden disçiye gidecegim zaman ben çok kotu olurum
hiyyyyyyyyyyyyy benneyaptımki

stres yapma kendine....niye stres yapiyorsun sana yasak oldugunu biliyorsun guzelim lutfen...

nerde bizim diger kizlar bilmiyorum, dirim'im yok kaç zamandir ? haber aliyormusun ?
:sm_confused:

merhaba kızlar

yorulmuşuz hepimiz biraz herhalde yeni yeni herşey oturuyor ..

yaralım geçmiş olsun canım

infanta send eüzme kendini hallolur gider borç yeterki sağlık olsun ..

kıyafetlerde çok şekermiş mavrulamcım mutluluklar canım kapalı daha şık hale getirebilirsin kıyafetleri üzerine uygun bi eşarpla daha şık şeyler ortaya çıkar canım..

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..

merhaba kızlar

yorulmuşuz hepimiz biraz herhalde yeni yeni herşey oturuyor ..

yaralım geçmiş olsun canım

infanta send eüzme kendini hallolur gider borç yeterki sağlık olsun ..

kıyafetlerde çok şekermiş mavrulamcım mutluluklar canım kapalı daha şık hale getirebilirsin kıyafetleri üzerine uygun bi eşarpla daha şık şeyler ortaya çıkar canım..

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..

Pamugum hosgeldin nasilsin ? nerelere kayboldun be kuzum ?
Nasil gidiyor bakalim ?
Ne var ne yok ?
tesekkur ederim, iste birde dis sancisi çikti basimiza ne diyelim neyse ki birazcik geçti
bi saat sonra isim bitiyor ay eve gidesim var bu aksam, ama once birazcik alisveris yapalim esimle ya
ev tam takir kuru bakir kaydirigubbakcemile3

Back