• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben druma sormuştum gir ama havuza girme dedi bana. çünkü açık yaran felan olabilri mikrop kaparsın dedi. birkaç arkadasımdada oldu ama ilişkiden sonra hemen koşa koşa gitmek zaten zarar verir. benim kastettiğim çok çabuk üşütülüp enfeksiyon kapılıo. sürekli dikkat etmek gerekiyor. halada uğraşıorum
:bbo:

bünyeye göre değişiyodur. kimi hemen hasta olur kimisine bişi olmaz.
havuza girmek yasak sadece demek. benim için iyi nasıl olsa yüzme bilmediğimden havuza girmiyorum denizin kıyısı bana yetiyoyda artıyo bile:roflol:

Harika gidiyor degil mi ? kaydirigubbakcemile3
Ama artik yeter dostum...yooo vallahi benden paso
3 aydir abur cubur ye inan bazen nefes alamiyorum
Pazartesi basliyoruz kizlar bilginize...5-7 kilo arasi vermem gerek :Saruboceq:

hadi insallah canım bakalım hemen aldıgımız gıbı hemencik verebilcekmıyız bu kıloları :(kaydirigubbakcemile5

merhaba kizlar :1hug:
nen güzel bi topik olmus bu ya
bende zaman hic gemiyo diyenlerdenim
biran önce su okulum bitsede evlensek artik diyorum
ben yurt disinda yasiyorum 2 yil sonra okulum biticek
istanbula dönücem henüz sözlü bile deilim oda yakinda olucak ins.:Saruboceq:
ama bunlarin hayalini kurdukca bile heyecanlaniyorum
cok tatli bi telastir eminim o alisverisler fln
kizlar anlatinda biraz i$tahimiz kabarsin kaydirigubbakcemile3

bu arada allah hepinizin gönlüne göre versin kizlar bekarlar biranönce kavussunlar
evlilerde ömür boyu mutlu huzurlu saglik icinde yasasinlar ins. :)
koca arayanlarada tez zamanda bulsunlar ins. :)

tatli dilli hosgeldin
almanyadasin demek ve Istanbula doneceksin...
Himm insallah tez zamanda istemeye gelirler ve birlikte kutlama yapariz kaydirigubbakcemile2
Guzel dileklerin için çok çok tesekkurler
alisveris tabiki çok tatli bir telas, ilk geldigi gece ki getirdigi çiçekler çikolata, çok guzel bunlar, heyecanli heyecanli bakislar, sonra ilk basbasa aileninde haberi oldugu bir aksam yemegine gitmek...çok guzel yaa
ama çabuk geçiyor inan ki...çok çabuk geçti.

kızlar yeni evlilerin dikkat etmesi gerekn birşey varmış
bilmem duydunuz mu?
bende geçende annemle teyzem konuşurken duydum..
yeni evlilere gece su döktürmezler,küle bastırmazlar,çok fazla
yanlız bırakmazlar,korkutucu şakalar falan yapmazlarmış..
dışarlık olurlarmış allah korusun
duydunuz mu kızlar size de tembih ettiler mi?

Yanliz kalmamami soylemislerdi
ha birde lohusa kadin gibisin, aman ustunu iyi ort, ayagina patik giy, usutme kendini, çok hassassin, ve etrafinda 40 gun boyunca melekler dolasacaklar seni koruyacaklar dediler...
baska bisi denmedi ama çok çok dikkat et, ustunu iyi ort, yeni gelinsin, patigini hiç çikarma bunu belki 50 kisi soyledi banafisfisfis
himm...çok dikkat ettigim halde 4 kez çok hasta oldum

Ha birde...enfeksiyon çok oluyor :1shok:
Sistit çok çok oluyor, çok guzel yikanin, krem kullanin
çok dikkat edin kizlar...

canim benim cok tsk ederim de neredeyse pek ümidim kalmadi gibi birsey ama hairlisi olacaksa olur zaten yoksa olmasin demisenağlama

Oyle deme bitanem...
Allah hayirlisini versin de ne zaman olursa olsun yeter ki seni bir omur boyu mutlu edebilecek birini nasip etsin
dualarim seninle, guzel haberlerini alicaz insallah :Saruboceq:

infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))

bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum:(

kesinlikle kimseye aldırmaşakkıdı
yok kullanımı yok temziligi hiç önemli deil ben eşimle baktım eşyalarıma beyaz eşyayı bile kendi zevkime göre aldım
hiç pişmam olmadım eşyalarımda
önemli olan o eşyayı senin begenmem çünkü onu sen kullanacan
sen en iyisi eşinle git eşya bakmaya gelmek isteyen olursa olumsuz konuş
ancak eşya almaya gelen olabilir ona engel olmazsın sanırım
biz senetleri bile kendimiz yaptık kaydirigubbakcemile5

Yanliz kalmamami soylemislerdi
ha birde lohusa kadin gibisin, aman ustunu iyi ort, ayagina patik giy, usutme kendini, çok hassassin, ve etrafinda 40 gun boyunca melekler dolasacaklar seni koruyacaklar dediler...
baska bisi denmedi ama çok çok dikkat et, ustunu iyi ort, yeni gelinsin, patigini hiç çikarma bunu belki 50 kisi soyledi banafisfisfis
himm...çok dikkat ettigim halde 4 kez çok hasta oldum

Ha birde...enfeksiyon çok oluyor :1shok:
Sistit çok çok oluyor, çok guzel yikanin, krem kullanin
çok dikkat edin kizlar...

ay aynen yaa kurtulamadım bi sürekli de patikle dolaşıyorummm ona rağmen..kafamçokkarıştı

ben druma sormuştum gir ama havuza girme dedi bana. çünkü açık yaran felan olabilri mikrop kaparsın dedi. birkaç arkadasımdada oldu ama ilişkiden sonra hemen koşa koşa gitmek zaten zarar verir. benim kastettiğim çok çabuk üşütülüp enfeksiyon kapılıo. sürekli dikkat etmek gerekiyor. halada uğraşıorum
:bbo:

E tabi simdi dugunden hemen sonra balayina gitmek aslinda su yonden iyi degil...iliski yuzunden.
Mesela yara olusuyor, agri sizi...Ben biliyorum ki gidemezdim hemen balayina ve hatta balayinin tadini çikartamazdim
Iyikide su yilbasinda gitmisiz
Gidenler içinde...E mutlaka krem kullanin once, sonra, dusdan sonra ve dikkat edin cunku denize girseniz yanar...havuza girseniz enfeksiyon olabilir o yuzden çok fazla girmeyin.
Benim bir kremim var...saforelle...harika ! eger buna benzerini bulursaniz eczaneye sorun alin kesinlikle kizlar çok faydali :1hug:

kesinlikle kimseye aldırmaşakkıdı
yok kullanımı yok temziligi hiç önemli deil ben eşimle baktım eşyalarıma beyaz eşyayı bile kendi zevkime göre aldım
hiç pişmam olmadım eşyalarımda
önemli olan o eşyayı senin begenmem çünkü onu sen kullanacan
sen en iyisi eşinle git eşya bakmaya gelmek isteyen olursa olumsuz konuş
ancak eşya almaya gelen olabilir ona engel olmazsın sanırım
biz senetleri bile kendimiz yaptık kaydirigubbakcemile5

evet maalesef bakmaya tek gitsekte almaya giderken anımızda başkaları oluyor ve olumsuz birşey söyleip başka bişeye yönlendiriyolar bizi. bizde almaktan vazgeçiyoruz erteliyoruz sürekli.. :(

bunu hiç duymadım inanmamda pek ama bizde evlendiğimizde 40 gün etrafınızda melekler dolaşır bize de dua edin diyen cok olmuştu. Bu arada bende yeni evli sayılırım temmuzda evlendik. benimde uyarılarım olacak:) sistit diye bişe var mesela özellikle balayından sonra cok ama cok dikkat edin hala çekiorum çogu kişidede var duyuyorum. kendinizi çok sıcak tutun ben evlendikten sonra bünyem sanki daha da hassaslaştı. ben de hap kullandım gecen ay bıraktım 1 gr bile almadım.bünyeden bünyeye değişio sanırım.
birde cok fazla gereksiz şey almayın aksesuar doldurmuşum eve ne gerek varsa:) unuttuklarım da olmuş ama zamanla tamamlanıyor acele etmeyin derim ben.
Bunun dışında insan öyle alışıyorki evine biyere yatılı gittiğinde dönsem evime diye bekler buluosun kendiniŞeniz

canım biliyon dimi bende kurtulamadım bu iltihaptan hala geçiyo 2 ay sora yine aynı

aman kzılar ilk aylarda çok dikakt edin ben yazın evlendiğim için çok çıplak ayak dolanmıştım ama ceremesini çekiyom şimdi:1no2:

ya göksenin kız sanki hep bu evimde yaşamıştım öle geliyo insana :lepi:

canım biliyon dimi bende kurtulamadım bu iltihaptan hala geçiyo 2 ay sora yine aynı

aman kzılar ilk aylarda çok dikakt edin ben yazın evlendiğim için çok çıplak ayak dolanmıştım ama ceremesini çekiyom şimdi:1no2:

ya göksenin kız sanki hep bu evimde yaşamıştım öle geliyo insana :lepi:

sormaa güllüş iltihap için antibiyotik kullanıorum oda beni sonra mantar yapıo-tatlicadiarzu-doktora gitekten bıktım resmen ilk zamanlarda kapmayın sakın iççaçşırları ütülemek hergün değiştirmek lazım. bazı günlük pedlerde alerji yapıor.

evime gelince annemin evinde bile rahat edemedim nasıl alıştıysamhihoyyyt

yeni evlenenler o dönem her açıdan biraz hassas oluyor
kendilerine özellikle gıdalarına dikkat etmeleri gerkir
çünkü vucutlarında degişiklik oluyor onun için iyi beslemnmeleri gerekir
temizlik çok önemli sakın havuza denizde girmeyin mikrop kapma ihtimaliniz yükseliyor
ruh halinizi de eliniden geldigince kontrol edin anne ve babanızdan ayrı kalacagınız için tedirginlikler yaşayabilirsini o an sevdiginiz adama sokulun onun enerjisi size sevgi ve güven verecektir.....

ilk gecede de korkulacak hiç bir şey yok
türk kadını inançları geregi o konuda deneyimli deildir
sizde eşinize olan güveni o dakka kullanmalısınız
tamamiyle kafayla ilgili yorgun isneiz dinlenin çünkü ilk deme başarısızlıkla sonuçlanırsa moreller sıfır olur
o gece acele etmeyin havaya girin
hatta ortam yaratın ben hazırlıksızdım
şidiki aklım olsa düğünden iki gün önce evde süsleme yapardım kadehlerimi ve içeceklerimi hazırlar hatta müzik bile organize ederdim

antibiyotikler beni de vajinit (bi çeşit mantar) yapıyor. dişim apse yapınca doktor vedi o günden beri ne zaman antibiyotik alsam en az 1 hafta çekiyorum:(

sagolun arkadaslar bılgılerınız ıcn pekı balayına ılk geceeden kac gun sonra gıtmelıyız?

sormaa güllüş iltihap için antibiyotik kullanıorum oda beni sonra mantar yapıo-tatlicadiarzu-doktora gitekten bıktım resmen ilk zamanlarda kapmayın sakın iççaçşırları ütülemek hergün değiştirmek lazım. bazı günlük pedlerde alerji yapıor.

evime gelince annemin evinde bile rahat edemedim nasıl alıştıysamhihoyyyt

canım sorma şuanda antibiyotik kullanıyom miğdemi mahvettim miğde ilacı alcamda akşam onla içicem antibiyotiği :çok üzgünüm:

çok dikkat etmek gerekiyo çok ah ah sölerlerdide kulak vermezdik :bbo:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben balayına ertesi sabah gitmiştim ama bizim zaten 2 günde oldu balayında rahattım havuza denize girdim:)))

Balayi için dugunden bir hafta gidebilirsiniz bence, yaralar anca kapaniyor
Yada giderseniz dedigimiz gibi havuzu ve denizi unutun cunku asiri enfeksiyon yapiyor

Kizlar çeyiz, esya, kiyafet, herseyi dusunuyoruz da, evinizde muhakkak :

- pansuman
- yanik kremi (biafin)
- sistit ilaci (sistite yakalanan kizlar bol bol su için, wc ye gitmeniz gerek mikroplari yok etmek için)
- ozel bolge için krem kullanin yumsatici, her dusdan sonra kullanin muhakkak çok faydasi oluyor kesinlikle
- pamuk
- bol bol mendil ve pesete

Tedbirli olun her konuda...
Cok basit gelebilir ama inanin faydasi var bunlarin
a.s.

Kizlar, bu arada aksam misafirim gelecek, çalistigim için annecigim babamla bana pasta, borek gondermis canimin içi bitanecim
Ve yarin aksamda yemekli misafirim var...ne yemek yapsam acaba
offffff

Back