Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım suda bekletiyorum bende,seninkinin buharı nerden çıkıyor

canım farklı ozaman bizimkisi CADIARZU pişmeye başladıktan sonra buharı çıkıyor,düdüklü sandığım gibi zor değilmiş,daha pratik,gerçi geçen mercimek çorbası yapayım dedim,2 kişilik fazla olmasın diye suyunu az koydum ki,suyu çekmiş,yanmaya başlamış,kokular felan,en iyisi bu düdüklünün 2.5 kilo olanları var,onlardan alayım,büyüklerde kafam karışıyor.nerdeyse 10 kişilik yemek yapıyorum,haliyle dökülüyor:çok üzgünüm:

canım şöyle açıklayayım 10 kişilik 10 tabak oluyorya10/2=5gün dökmessek içmek durumunda kalıyoruz ki,3.günden sonra içemiyoruz zaten,ne yaparsam artıyor sinir oluyorum,az çok artıyor,dün yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım,oda arttı.bugün annemgile gidiyoruz :asigim:artık yarına kafamçokkarıştı,eşimde dökülmesin ye diyorum yemiyor.kilo alıyormuş herkese de dökülmesin diye yiyorum sonra da kilo alıyorum diyor kaydirigubbakcemile

ee öle oluyo cidden de napsın adam caz benimde çok çöpe döktüm ya hep dolapda küf yaptı sizinde oluyomu ya 2 haftada zeytin ezmesi vardı baktım kavonozuna ufak ufak küf salçalar bezelye yufka sebzeler çabuk mu bozuluyo banamı öle gelio

canım tam ağzımdan kaptın,benimde salçalarımın üzeri 1 haftada küf oluyor,üzerine yağ döktüğüm halde.turşumda buzdolabında kötü olmuş.acaba yediklerimden mi hasta oluyorum,annemde hiç böyle olmazdı.

Ya aynen bende annemdeyken sebzeler kaç hafta kalır bişii olmazdı bu ne böle bi ayarınımı yapamıyoz buzdolabının anlamadım çok çabuk küf yapıyo ya

benimde turşum küflendi biraz annemlere verdim
düdüklüde benimki eski modellerinden dün nohutu tam 1 saate pişirdi yaktıgım gaza yazık nohut iyi deilmiş dedi annem :)
bende 2 günlük 2 çeşit yemek yapıyorum tam yetiyor birde biz fazla yiyoruz ben mesela 2 kişil yemek yerim bünyem doymuyor bide yatarken karnım guruldar
hele iş yerinde 2.tabagı istemeye utandıgım için yemekten 2-3 saat sonra acıkıyorum
doymuyorum nedense

ya infanta ben de öyleyim, bi porsyion yedim mi yatınca karnım guruldar, acıkırım hemen
kilom da 51.. boyum 1.71 acayip zayıfım, kilo da almıyorum yani..
ne olacak halim bilemiyorum :sm_confused:naniknanik

bende sanıyordumki kzılar ankaranın havasından herşey çabucak bozuluyor . salçam hemen beyaz beyaz olmuş üzerini alıp serin bi yere koydum bakalım. dolapta duran kayısı reçelim bile yeşermeye başlamış belkide dolabın ayarımı düşüktedir ama dolapta durmayan şeyler niye öyle oluyor turşularda hemenceik perleniyo bende anlamadım bu işi

günaydın tazeler :))))
rainofapril canım malesef kilo alamıyorum keşke 5 kilo alsam çok ihtiyacım var eyelerim karnıma batıyor o kadar yani
dün bi pop kek tarifi aldım çok kolay
hazır keke alıyoruz marketten bardak agzı ile yuvarlak bölüyoruz sütel ıslatıp üzerine krem şanti döküyoruz çok da bereketli 25 tane falan çıkıyomuş
bu arada dün eşimle konuşdum
bundan sonra bütün giderleri üzerine aldı ben sadece mutfak ihtiyacı için harcama yapacam
bugün kredi çekçek ve kredi kartını sıfırlıcaz
lafını hatırlatmadım çünkü benden özür dilemesi hiç bir işe yaramıcak sonuçda o lafı sarf etti
yani iş işden geçti

günaydın infanta :))

Bende keşke versem diyorum çok kilo aldım :1no2:şu an da diyet yapıyorum bu sefer çok kararlıyım ama bakalım böle pop kek tarfleriyle ne kadar dayanabilcem bilmiyorum kaydirigubbakcemile2 : Eşinle konuşman ii olmuş en azından bi karara varmışsınız yani bi şekilde idare edicez napalım her dediklerini hatırlatsak kavgalar hiç bitmezki klava:

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun?
Infanta bende senin gibiyim 8 senedir ayni kilodayim, veremem de alamam da.
Evlenince alirsin vs derlerdi bazilari ama cik hic oyle birsey yok,
bizim ailemizin yapisi boyle canim sanirim sende de oyle.

günaydın kızlar
infacım ,sensicim siz şanslısınız ya
şikayet etmeyin
almamak için aç geziyorum resmen
aslında öylede zor böylede.

Zayif olunca seni gorduklerinde bi bakiyorsun kilo almisin diyorlar
bi bakiyorsun zayiflamisin diyorlar vs halbuki sabit ayni kilodasin,
bende he he diye gecistiriyorum. Seni senden iyi taniyorlar ya. kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar,
Oncelikle hepinizin Cumasi mubarek olsun, dua edin bol bol, allah kabul etsin.
Kilo verdim vermesine ama kaç kilo verdim bilmiyorum, esimde dun keyifliydi, oda vermis
Rejime devam...kistim kendimi artik...ve alisiyorum bu rejime

Keyfimi sorarsaniz guzel cunku dun butun gunumu annemle,kardesimle ve anneannemle geçirdim
Bana geldiler...çok harikaydi çok
Gittiklerinde de anacigim benide gotur hadi ne olur, evimize gotur beni diyesim geldi
Gozlerim doldu, bogazim dugumlendi...Allah Yarabbim, ya artik alisiyim yada bilmiyorum bana sabir ver yada birseyler yap
Gizli gizli aglamaktan biktim
Ve esime çok kiziyorum çok. her zaman beni koruyacakti, beni uzmeyecekti
Beni çok kirdi...bunu daha once dusunmeliydi degilmi ? ben nasil esime konusurken her kelimeyi seçerek soyluyorsam, oda yapacakti.
aksam gidecekmiyiz bilmiyorum. dun aksam seslenmedi. ama ben hazirim..psikolojik olarak hazirim.
umarim esim beni ezmez orda.
hem endiseliyim, hemde mutlu. cunku kotu sonuçlansa bile, ilk defa o kadin huzursuz uyuyacak. tipki benim gibi yastiklari isirip yatacak. ve bu bana çok keyif veriyor...

jnaz'cim...uzulme bebem..napalim..hepimiz seçmedik mi bir yol ? :-(( o hasret seni yakiyor biliyorum, inanilmaz bitmeyen bir aci bu..Allah uzun omurler versin, sana huzur versinde tek derdin hasret olsun be kuzum...

dirim'cim, bacim...hamilemisin yoksa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…