• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jnaz cok uzuldum canim ablana. senağlama
tatlım ablam değil kızkardeşim benden 8 ay önce evlendi oda
çok sağol ayrıca

merhaba kızlar bende kıdemliyim 2 yıl olacak nisan sonunda evleneli..
benim tavsiyelerim börek kurabiye kek ne varsa yapın dondurucuya atın.neyse aklıma geldikçe yazarım..
merhaba canım
bekliyorum paylaşımlarını
[B]ecrin sen bayagı kıdemlisin bizden.
yavaş yavaş yapmaya başlıyorum pasta börek.

bende seviyorum misafir helede
anlaştığım güzel sohbetler ettiğim
birileri olursa değmen benim keyfime.

buğün pazar falan yaptık akşamda kayınvalidemler bizdeydi.
onlarda yeni gittiler.
aynı tass aynı hamam onlardan bahsederek enerjimi
tüketmek istemiyorum.anladınız siz onu
[/B]
çakırgözlüm bende anlaştığım insanlarla bir araya gelmekten çok zevk alıyorum
ve boşver diyeceğim tatlım bozmayalım keyfimiziyerimseniben

günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum hepimiz için..

jnaz canım geçmiş olsun inşallah tez vakitte allahım hayırlısıyla tekrar nasip eder bebiş..

bu hafta artık erken kalkıcam ben yürüycem hergün yediklerimede dikkat edicem inşallah güzel olucak :1rolleyes:

Gunaydin Pamukseker nasilsin canim, neden erken kalkma karari aldin?

Bende genelde uyuyamam esim ise gittikten sonra bende erken kalkarim evimin isini bitirim, sonra butun gun oh dertsiz kafam da rahat. Aksama dogru da yemegimi yaparim.

Biz kis basi 40 kilo patates almistik oda bitti, esim gecen birkac kilo patates almis bende heveslendim patates kizarttim kendime ama tadi guzel degilmis, kizartmaya pek yaramiyor herhalde. benneyaptımki

günaydın kızlar nasılsınız.
buğün buranın pazarı var belki oraya uğrarırm
mutfakda eksikler var
ama havada çok kötü ya
yagmur rüzgar.

bende düğün videomu kendim aldım
bu işleri kimseye bırakmadım kendim ilğilendim.

bu arada mısra da dün evlendi arkadaşlar.
eminim şuan balayına gitmişlerdir.

Evettttttttt kervana bir kişi daha eklendi ben de geldimmmmm

Çakırım balayı yok evdeyiz tatlım,önümüzdeki hafta sonu 2 gün bir yerlere kaçabiliriz belki bakalım

slm arkadaşlar
hoşgeldin mısraaa hayırlı olsun canım
yani bu kk o kadar bagımlılık yapıyorki ertesi sabah solugu burda aldın çok sevindim bizden ayrılmadıgına
genelde evlenince buraya pek sık girilmiyo ama sen vefalı çıktın
ee hadi anlat bakalım nasıl geçti kına dügün falan

mısra cım hayırlı olsun mutluluklar

sensi cim tatlımcım erken kalkarsam daha dinç olurmuşum vede kilo almazmışım gibi geliyor hemde bütün günüm uykuyla geçmesin dimi.. erken dediysem 10 la 11 arası bi saat :) canım 40 ar kilo patatesi yediyseniz nerde kilolar oy oyyy en iyisi bi dahaki sefere deneyerek alırsın güzelse gidip 40 kilo daha alırsın.. canım patates kızartması istedi ama yemiycem cıssss

infanta cım sanada günaydın şekercim

40 kg patatesmi :))) Bende diyete başladım 3 ayda 6 kg aldım bu gidişe bi dur demem gerekiodu sporada başlıycam havalar biraz ısınsın günlerde uzasın da iş çıkışında ancak gidebiliorum salona çünkü :( jnazcım kardeşin için üzüldüm Allah kardeşine sabır versin mısra tbr ederim allah mutluluğunuzu daim etsin. Yaralım naaptı acaba ya çok merak ettim :(

Canlarim benim ya nasil ozlemisim sizi nasil ! ! !
Misra'cim gulum benim Allah mesut bahtiyar etsin hosgeldin evlillik dunyasina !
E anlatsana kizzz, nasil geçti dugun, once, sonra :-)
Iyimisin ? bekliyoruz ayrintilari senden

Dostlarim...
cuma gunu gidecegim konusacagim demistim ama gitmedik. Cumartesi gunu alisveris yaptik, gezdik dolastik, esim bana deriden kisa bir ceket aldi çok klass ve kazak aldi.
eve geldik guzelce bir suslendim. puslendim, makiyajlandim, bir hava bir hava :-)
bowling e gitmeden ailesine ugradik
oncelikle konusmadim pek, çay geldi oturduk sohbet ediyoruz
sohbet sirasinda tam zamani gelmisti lafi açmanin firsat bu firsat dedim lafi açtim
hiç beklemiyorlardi ama açtim
ve basladik iste...gayet kibar, sakin, ama dobra dobra konustum
kaynanamin halini gorseydiniz...gulerdiniz...utancindan (bazi seyleri kayinbabam bilmiyordu) nereye girecegini sasirmis haldeydi. bana kuyu kazimaya çalisti ama kendisi dustu
o an Allah bana sabir ve guç verdi. sukur Allahima...esim agzini açmadi, etrafimda dort dolandi
Allahim kayinbabam dedi iste gelmiyorsun, sormuyorsun falan filan..dedim ben bir hafta hasta yattim, atesler içinde yandim, bana bir kere olsun telefon gelmedi merak bile etmediniz
ha oglunuz geliyormu geliyor gerisi onemli degil sizin için
o yuzden benden de bi sevkat beklemeyin cunku ben size annecigim babacigim dedikçe beni ittiniz
simdi yakiniyorsunuz ama bende insan evladiydim..benimde ihtiyacim vardi sevgiye ama vermediniz
oglunuzun aklina gelmiyor ugramak, sormak, ben diyorum git bi hal hatir sor, bi sohbet et, gonderiyorum ki bak bak evlendi bizi unuttu demeyiniz diye, siz napiyorsunuz ? oturuyorsunuz beni kesiyorsunuz...esim geliyor dengesiz dengesiz konusup beni uzuyor sonrada kendi hasta oluyor
ben bunlari yasamak için evlenmedim.
sevgi saygi karsiliklidir
benim suçum ne ? deger vermekmi ? sevmek mi ?
bize geldiginizde kusurmu isledim ? saygisizlik mi ettim ? aç mi biraktim ?
neden allah razi olsun gelinimizden demiyorsunuz da esime beni kotuluyorsunuz ?
ben bunlari duyunca halimi dusundunuz mu ? soyadinizi tasiyorum, sizin namusunuz oldum, bana kucak açmaliyken itmeniz ne kadar dogru ?
ben bu evde sevgi, ilgi gormuyorum ki geleyim....çok iyi gidiyordum ama misafir geldi iste.
yanliz tekrar konusulacak hepsi konusulacak

Suan iyiyim kizlar...daha da iyi olacak insallah
Nede olsa ilk kez ben huzurlu uyudum o kadin huzursuz uyudu. utandi. ama bitmedi. daha soyleyecegim çok sey var. çok.

Mesajlarinizi okudum herkes iyi Allaha sukur, benim bu aksam yemekli misafirim var...yarin aksam kuafore gidiyorum cuma gunu ise ismail yk nin konseri var...

Siz anlattin simdide...

Canlar sabahtan beri temizlik yapıyorum,kocişin eşyalarını yerleştiriyorum.Kalan eşyalarını almaya gitti kociş,o gelmeden gtemizliği bitirmem ve duş almam lazım.İşler bitsin anlatırım :)

Canlarim benim ya nasil ozlemisim sizi nasil ! ! !
Misra'cim gulum benim Allah mesut bahtiyar etsin hosgeldin evlillik dunyasina !
E anlatsana kizzz, nasil geçti dugun, once, sonra :-)
Iyimisin ? bekliyoruz ayrintilari senden

Dostlarim...
cuma gunu gidecegim konusacagim demistim ama gitmedik. Cumartesi gunu alisveris yaptik, gezdik dolastik, esim bana deriden kisa bir ceket aldi çok klass ve kazak aldi.
eve geldik guzelce bir suslendim. puslendim, makiyajlandim, bir hava bir hava :-)
bowling e gitmeden ailesine ugradik
oncelikle konusmadim pek, çay geldi oturduk sohbet ediyoruz
sohbet sirasinda tam zamani gelmisti lafi açmanin firsat bu firsat dedim lafi açtim
hiç beklemiyorlardi ama açtim
ve basladik iste...gayet kibar, sakin, ama dobra dobra konustum
kaynanamin halini gorseydiniz...gulerdiniz...utancindan (bazi seyleri kayinbabam bilmiyordu) nereye girecegini sasirmis haldeydi. bana kuyu kazimaya çalisti ama kendisi dustu
o an Allah bana sabir ve guç verdi. sukur Allahima...esim agzini açmadi, etrafimda dort dolandi
Allahim kayinbabam dedi iste gelmiyorsun, sormuyorsun falan filan..dedim ben bir hafta hasta yattim, atesler içinde yandim, bana bir kere olsun telefon gelmedi merak bile etmediniz
ha oglunuz geliyormu geliyor gerisi onemli degil sizin için
o yuzden benden de bi sevkat beklemeyin cunku ben size annecigim babacigim dedikçe beni ittiniz
simdi yakiniyorsunuz ama bende insan evladiydim..benimde ihtiyacim vardi sevgiye ama vermediniz
oglunuzun aklina gelmiyor ugramak, sormak, ben diyorum git bi hal hatir sor, bi sohbet et, gonderiyorum ki bak bak evlendi bizi unuttu demeyiniz diye, siz napiyorsunuz ? oturuyorsunuz beni kesiyorsunuz...esim geliyor dengesiz dengesiz konusup beni uzuyor sonrada kendi hasta oluyor
ben bunlari yasamak için evlenmedim.
sevgi saygi karsiliklidir
benim suçum ne ? deger vermekmi ? sevmek mi ?
bize geldiginizde kusurmu isledim ? saygisizlik mi ettim ? aç mi biraktim ?
neden allah razi olsun gelinimizden demiyorsunuz da esime beni kotuluyorsunuz ?
ben bunlari duyunca halimi dusundunuz mu ? soyadinizi tasiyorum, sizin namusunuz oldum, bana kucak açmaliyken itmeniz ne kadar dogru ?
ben bu evde sevgi, ilgi gormuyorum ki geleyim....çok iyi gidiyordum ama misafir geldi iste.
yanliz tekrar konusulacak hepsi konusulacak

Suan iyiyim kizlar...daha da iyi olacak insallah
Nede olsa ilk kez ben huzurlu uyudum o kadin huzursuz uyudu. utandi. ama bitmedi. daha soyleyecegim çok sey var. çok.

Mesajlarinizi okudum herkes iyi Allaha sukur, benim bu aksam yemekli misafirim var...yarin aksam kuafore gidiyorum cuma gunu ise ismail yk nin konseri var...

Siz anlattin simdide...

canım konuşman çok iyi olmuş. sustukça tepene çıkarkar seni eşine karşı kötü ederler. aranızı açarlar.
kayınvaliden umarım bundan sonra ayağını denk alır.

canım konuşman çok iyi olmuş. sustukça tepene çıkarkar seni eşine karşı kötü ederler. aranızı açarlar.
kayınvaliden umarım bundan sonra ayağını denk alır.

Canim...insallah
hepimiz için geçerli bu
kolay degil iste geçim saglamak el ile...Allah bizlere guç, sabir versin insallah
Esim kulagima dun gece "senden çocugum olsun istiyorum, baba olmak istiyorum, seni canimdan seviyorum" dedi ama ben...
beklemek zorundayim iste...guvenemiyorum hala

Canim...insallah
hepimiz için geçerli bu
kolay degil iste geçim saglamak el ile...Allah bizlere guç, sabir versin insallah
Esim kulagima dun gece "senden çocugum olsun istiyorum, baba olmak istiyorum, seni canimdan seviyorum" dedi ama ben...
beklemek zorundayim iste...guvenemiyorum hala

tahmin edebiliyorum canım durumunu:(
önce sen kendini hazır hissedeceksin, kararını vereceksin, güveneceksin ki çocuk yapabilesin. umarım eşin hep destek olur bu konularda sanaa.s.

yaralım halletmiş olmana sevindim en azından artık laf yetiştirmez cesaret edemez eşini doldurmayıda.. inşallah her şey güzel olur bundan sonra.. misafirlerin varmış kolay gelsin canım..

ben bugün epey temizlik yaptım cam sildim halıları çok güzel oldu ruhumda rahatladı ama yürüyüşe gidemedim ancak yetişti işler zaten. yemeğimde var şükür .. jhiçte kaçamak yapmadım diyetimin birinci günü güzel gidiyor :nazar: işte böyle inşallah ehpimiz için her şey güzel olur kızlar..

bide kızlar yaa sizede soruyolarmı bişeyler varmı diye ne çabuk başladı millet daha 2. ayım yeni doldu ama herkes soruyor insan afallıyo diyorum bende durun bi daha dün 1 bugün 2 delikafadulden alalhım kimsenin diline düşürmesin .. tabiki hepimizede hayırlı evlatlar versin :utangac:

yaralım çok sevindim bi problem olmamasına :) Pamuk şeker temizlikde baya kalori yakmışsındır yürüyüşe gerek kalmamıştır belkide :D Bnde pazar günü camları filan sildim eev robotları gibi çalıştım hiç oturmadım desem yeridir yani , banada her gören soruyo bide hafif kilo aldım herkez öle sanıyo :))

iyi akşamlar kızlarrr
bugün kurstaydım giremedim malesef:(
pamukşeker, rainofabril çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
yaralım canım azda olsa içindekileri dökebilmişsinya çok sevindim senin adına inşallah bundan sonrası daha iyi olur en azından eşini doldurmaya cesaret edemezler. çocuk içinde haklısın bitanem ciddi anlamda güven gerekiyo bende bazen çok istiyorum bazende korkuyorum.
pamukşekercim maşallah sana iyi bir başlangıç yapmışsın dediğin gibi erken kalkarsan daha dinç olursun . bende eşim gittikten sonra hiç uyumuyorum zaten normalde de 8 de kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle uyandırıyorum onu evde olduğumda da en geç 11 de bitiyor işlerim . çocuk konusuna gelince zaten alıştım ben sorulmasına tatlım ve aynı cevabı veriyorum soranlara
rainofapril sanada maşallah diyorum güzelim. bende bu pazar temizlik yaptım havada güzeldi.
mısracım hoşgeldin tekrardan artık fırsat bulunca alırız ayrıntıları

rainofapril canım senin durumun zor pazar günün var bir oda temizlikle geçiyor allah yardımcın olsun. evet sırf kilo alınca hamile sanıyolarya o yüzden diyet yapmaya karar verdim :)

jnazcım hoşgeldin canım temizliklerimizi yaptık ama yarına yine batar neyse dip köşe en azından batmaz :) bu arada canım iş konusunu naptın varmı bi gelişme

mısra cım hayırlı olsun mutluluklar

sensi cim tatlımcım erken kalkarsam daha dinç olurmuşum vede kilo almazmışım gibi geliyor hemde bütün günüm uykuyla geçmesin dimi.. erken dediysem 10 la 11 arası bi saat :) canım 40 ar kilo patatesi yediyseniz nerde kilolar oy oyyy en iyisi bi dahaki sefere deneyerek alırsın güzelse gidip 40 kilo daha alırsın.. canım patates kızartması istedi ama yemiycem cıssss

infanta cım sanada günaydın şekercim

Canim o aldigimiz 40 kilo guzeldi butun kis yeriz diyorduk ama 3 ay icinde bitti sonra baska yerden 3 kilo almis esim onu ilk denedim bugun o guzel degildi cok zor kizardi ve hic tadi yoktu. Kilo almam ben canim senelerdir ayni kilodayim, biraz kilo al diyen de cok olur ama nafile bunyem laf dinlemiyor. :delphin:Esim de sigarayi birakti 2 aydir oda bu iki ay icinde biraz kilo aldi ama cok fazla degil.

Yaralim iyi etmisin, yaptigiyla utansin ama bana soracak olursan bundan sonra da birsey deme bosver hic umurunda bile olmasin mesafeni koy kocanla iyi ol yeter.

Bebek konusuna gelince bana da surekli soruyorlar cocuk yok mu, ilk senede birtane cocuk olsun vs. Simdilik oyle diyorlar bi muddet daha yok dersem adimi kisira bile cikarirlarsa hic sasmam haha, birakin evliligin tadini cikartalim dimi. :asigim:

tahmin edebiliyorum canım durumunu:(
önce sen kendini hazır hissedeceksin, kararını vereceksin, güveneceksin ki çocuk yapabilesin. umarım eşin hep destek olur bu konularda sanaa.s.

bilmiyorum esim herseyi çok çabuk unutabilecegimi saniyor
aslinda bebek hastasiyim ama iste heves meves kalmadi
hayirlisi
once siz bi hamile kalin da iyise bende kalirim sırnaşık şey

yaralım halletmiş olmana sevindim en azından artık laf yetiştirmez cesaret edemez eşini doldurmayıda.. inşallah her şey güzel olur bundan sonra.. misafirlerin varmış kolay gelsin canım..
bide kızlar yaa sizede soruyolarmı bişeyler varmı diye ne çabuk başladı millet daha 2. ayım yeni doldu ama herkes soruyor insan afallıyo diyorum bende durun bi daha dün 1 bugün 2 delikafadulden alalhım kimsenin diline düşürmesin .. tabiki hepimizede hayırlı evlatlar versin :utangac:

Sormaz olurlar mi tatlim pehh hemde kaç defa
birde dalga geçenlerde oldu...hey gidi heyyy
millete gore evlilik bebek demektir...ne cahilce bir dusunce yaa :1shok:

yaralım çok sevindim bi problem olmamasına :) Pamuk şeker temizlikde baya kalori yakmışsındır yürüyüşe gerek kalmamıştır belkide :D Bnde pazar günü camları filan sildim eev robotları gibi çalıştım hiç oturmadım desem yeridir yani , banada her gören soruyo bide hafif kilo aldım herkez öle sanıyo :))

Canimsin bitanem tesekkur ederim, beni dusunmussunuz, dua etmissiniz dostluk ne kadar guzel birsey yarabbim...hepinizi çok seviyorum :utangac:

iyi akşamlar kızlarrr
bugün kurstaydım giremedim malesef:(
pamukşeker, rainofabril çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
yaralım canım azda olsa içindekileri dökebilmişsinya çok sevindim senin adına inşallah bundan sonrası daha iyi olur en azından eşini doldurmaya cesaret edemezler. çocuk içinde haklısın bitanem ciddi anlamda güven gerekiyo bende bazen çok istiyorum bazende korkuyorum.
pamukşekercim maşallah sana iyi bir başlangıç yapmışsın dediğin gibi erken kalkarsan daha dinç olursun . bende eşim gittikten sonra hiç uyumuyorum zaten normalde de 8 de kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle uyandırıyorum onu evde olduğumda da en geç 11 de bitiyor işlerim . çocuk konusuna gelince zaten alıştım ben sorulmasına tatlım ve aynı cevabı veriyorum soranlara
rainofapril sanada maşallah diyorum güzelim. bende bu pazar temizlik yaptım havada güzeldi.
mısracım hoşgeldin tekrardan artık fırsat bulunca alırız ayrıntıları

canim ya kursun hayirli ugurlu olsun
guzel guzel dikisler ogren bizede ogret kaydirigubbakcemile3
canim yarin burdaysan sohbet ederiz insallah

hepinize hayirli aksamlar canlarim
çok operim sizi

rainofapril canım senin durumun zor pazar günün var bir oda temizlikle geçiyor allah yardımcın olsun. evet sırf kilo alınca hamile sanıyolarya o yüzden diyet yapmaya karar verdim :)

jnazcım hoşgeldin canım temizliklerimizi yaptık ama yarına yine batar neyse dip köşe en azından batmaz :) bu arada canım iş konusunu naptın varmı bi gelişme

hoşbuldum bitanemm . tabiki dağılıyo ama dediğin gibi dip köşe olunca o kadar da kirlenmez dimi:) bende dün yaptım mesela bugünde kurstan geldim bi toparladım o kadar şimdide kalkp yemek yapmayı düşünüyorum. iş konusuda haber bekliyorum tatlım arada bi tanıdığımız var o konuşacak bugün toplantıda fırsar bulamamış yarın konuşacağım dedi. bakalım hayırlısı artık

canim ya kursun hayirli ugurlu olsun
guzel guzel dikisler ogren bizede ogret kaydirigubbakcemile3
canim yarin burdaysan sohbet ederiz insallah

hepinize hayirli aksamlar canlarim
çok operim sizi

sağol canımiçii baya öğrendim sayılır dikişi gömlek bile diktim:)
bugünde yelek başladım az kaldı sayılır işi :)
malesef kursum haftanın 5 günü akşamları fırsat bulabiliyorum bi

günaydın kıslar nedense akşamları daha çok yazıyorsunz
yaralim seni takdir ettim canım agzına saglık çok mantıklı ve çok saygılı konuşmussun
ilk adımı sen attıgın için kayınvalidenin agzı tıkandı ve eminim eşininde çok hoşuna gitti sonuçda kimseye aglamadan kendi hakkını aradın aferim çok begendim

kıslar bende geçen pazar temzilik yapmışdım sonra koçişin kurs çıkışına gittim kızılayda gezdik eve geldigimde çok yorgundum ve dün işde rahatsızlandım baş dönemsi migde bulanması falan bi ara şüphe bile ettim sonra eşimi aradım ben kötüyüm eve gidiyorum diye ayy oda aynı benim gibi
acaba pazar dışarda bişeyler yemişdik o mu dojundu dedik ama akşam ikimizde hasta kimseyede haber vermedik ben eşime baktım eşim de bana saat 7,30 uyumuşuz sabaha daha iyi uyandık hasta olmak çok kötü
kendinize çok dikkat edin kıslar hastalanmayın

Back