Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun kimsecikler yokmu ?
dünde sen yoktun :))
ben burdayım yaralım
eger piskolojin hazır ise git ve konuş senin dişini görsünler,
ilk hamlede kim alttan alırsa hep böle devam eder
ve eşinin seni korumasını bekleme sen kendini koru canım
çünkü sen eşinin yerinde olsan ailene eşin için sert davranırmısın o yüzden sanki bekarmış gibi kendi hakkını savun
sakin tok bir ses tonu ile tane tane konuş biraz uzun cümleler kur ki seni iyi inlesinler
ah benim fırsatım olsa onlarla konuşmaya ne laflar ederim (dilimle döverim)
tani saygı çerçevesinde :)
arkadaşlar ben kilo alamıyom diye üzülüyorum çünkü saglık problemelri oluyor
bence spor ile form tutmak en dogrusu çünkü yememyerek zayıflamak vucutu direncini düşürür
burdayız canım
iyi olmana sevindim
o kayıvalide vakaları inan birçoğumuz yaşıyoruz.
ama eşlerimizi sevdiğimiz için.
ailemizden ayrılıp yeni bir hayata başladığımız için
yutuyoruz bazı şeyleri seslenmiyoruz.
sevdiğimiz eşlerimiz bazen bizide yalnız bırakıyor.
ama diyorum ya sabrediyoruz.
yaralım allah yardımcın olsun umarım hiç bişeye gerek kalmaz kadın hatasını anlamıştır ve etrafında dolanır senin..
ben bugün havamda değilim havam gelsin diye gittim cilt temizliğimi yaptım duşumu aldım evimi temizledima ma cıks olmadı aslında sebepte yok kendimi hasta hissediyorum gibi ama ortada bişeyde yok.. yanlız garip hasta yaşlı ne varsa ondanım işte sanki CADIARZU
günyadın kıslarr
nasılsınız bakalım
yaralim allah yardımcın olsun canım ya çok merak ettin neler oldu umarım seni çok üzmemişlerdir
en erken pazartesi okurum cevabını evde net yok
bizde ertesi gün bi kahvaltı yapıp yola çıkmışdık,
ama sen eşinin en sevdigi yemegi yap derim
kıslar ben daha kına videomu alamadım 3 ay oldu eşimin annesi komşuya vermiş videoyu komşuda köye gitmiş üffff acaba alabilecekmiyim
allahtan nikah videomu gidip bizzat fotocudan almışdım keşke kınada evden çıkarkende bu işi erkek tarafına bırakmasaydım
işte yeni evleneceklere tavsiye video foto için kendi tarafınızdan birini ayarlayın valla bana karşı taraftan hiç bişey gelmedi
merhaba kızlar bende kıdemliyim 2 yıl olacak nisan sonunda evleneli..
benim tavsiyelerim börek kurabiye kek ne varsa yapın dondurucuya atın.neyse aklıma geldikçe yazarım..