Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Dirimcim amin Allah herkezin annesine babasına uzun ömürler versin. Bizde her ay acaba aldığımız para yeticekmi die düşünüoz Allah korusun bu krizde bi işten çıksak yandık yani

Çiçeği burnunda ,yeni evli bir gelin olarak şunu merak ediyorum:
Evde ya da dışarı çıkarken üstünüze ,başınıza dikkat ediyor musunuz?Yoksa evlenince tamamen kendinizi saldınız mı?:uhm:Bu çok önemli mi?Önemliyse nedeni ne?
Bakalım benim düşüncelerimle sizinkiler örtüşüyor mu?Farklı bakış açılarını öğrenelim.:smiley-cool:

dirimcim öncelikle sana geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur,jnaz ve rainofapril canım sizlerinde başı sagolsun,allah herkesin sevdiklerine uzun ömürler versin,infanta bitanem bende eşinin bu aralar sıkıntıda oldugunu ve aranızda bir iletişim sorunu oldugunu düşünüyorum,konuşmayı denesen,kırıldıgını söylesen küsmek yerine belki bi sonuç elde edersin canım ya...bi de kızlar eşimle ortak bi karar aldık önce yüksek lisans sonra bebek.....:) yaralım sende biraz sakin ol,kılıçları kuşanma hemen, bekle bakalım sonraki hamleyi....

canım ben zaten ayıptır söylemesi biraz kokoşum...:)her daim abartısız ama itinalı,makyajlı,iddialı giyinirim öyle dolaşırım....zaten çalışılıyorsa mecburen öyle olmak gerekiyor...onun dışında hasta ve temizlik yapıyosam yada moralim bozuksa biraz bırakıyorum kendimi.....bunun evlilikle bir ilgisi oldugunuda düşünmüyorum ayrıca insanın kendine duydugu saygıyla ilgili bence...

slm kıslar
ankarada da yagmur var ve hava kapalı benneyaptımki
zaten moralimde bozuk biraz

canım canım burda yağpmur yok demekki yavaş yavaş gelecek burayada güzeldi hava yürüdüm bile ben :)

eşinin bu aralar saNIRIM BİRAZ KAFASI karışık kırılmamaya çalış canım ya umursama inşallah anlar oda.. yoksa eminimki öyle bişey demezdi sonucunda sen vermek zorunda değilsin ona para sen çalışmasan ne yapacaktıki..

benim param vardı hep onu harcadım 2 aydır bizimde ne hikmetse hep masraf çıktı toparlayamadık kendimizi gelen giden derken masraf artıyor .. endişeleniyorum aslında ilerisi için ama düşünmemeye çalışıyorum. açıkçası eşimden alamam para gibi geliyor annemden alırım ufak tefek harçlığımı .. alışkında değilim kimseden almaya henüz muhtaç olmadım inşallah muhtaçta olmam annem geldiklerinde vermişti hep verir kendisi bende idare eder giderim diye düşünüyorum

canımcım bekarken nasılsam şimdide öyleyim,kendimi salmayı da düşünmüyorum hihoyyythihoyyyt
ozicelcius canım bence de iyi bir karar vermişsiniz.evliyken bile okul zor iken,çocukla düşünemiyorum.bende şubatta devam ediyorum yüksek lisansıma,inşallah iş yerinden izin alırım,bitsede kurtulsam artık

sadece şunu söyleyim amacım korkutmak değil ama öyle korkmuştumki ilk gün 2.denemede istemiyorum boşanalım bile demiştim ama sadece ilk gün sonra yavaş yavaş geçti.. tarifsiz yani kendini kasmaman gerekli ..

Bende de evlenince değişen bir şey olmadı,ama bazı arkadaşlarıma bakıyorum da kendilerini salıveriyorlar.Dışarda,içerde fark etmez,her zaman bakımlı olmak gerektiğini düşünenlerdenim.Hele evde süslü püslü pijamalar,terlikler giymeye bayılıyorum.:1hug:

evden işe işden eve hala aynı tarz iş kıyafetlerimi giyiniyorum ama önceden yüzümü sabunlar krem filan sürerdim şimdi yüzümü zor yıkıyorum :))

ep aynıyım bi denişiklik yok yani

işe giderken basit ve rahatım ( öyle olmam gerekiyo)

iş dışında dışarı çıkarken daha çok özen gödteririm...

ben kendimi asla salamamki genlerimde yok büle bişiy :roflol:

he bi de şöle bişi var..evlenince seni tanıyan insanlar sana daha bi dikkat etmeye başlarlar..

iki tür cümle kurarlar

1. oooo x kığızzz evlendin kokoş oldun

2.aaa evlendi iicene saldı kendini hale baksana

şahsen ben 2.yi konuşmalarına fırsat vermemeye çalışırım :)

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım.

evlendikten sonra ben kendimi salmadım hatta dahada bakımlı oldum
önceden marketimize giderken kalem falan çekmezdim şimdi çekiyorum.
dışarı çıkarken mutlaka makyaj yapan biriyim.
evde eşortmanlarla dolaşıyorum ama öyle karış kuruş değil
çorabıma kadar uyumlu olacak.
ama evin içinde makyaj yapmam.saçım başım üstüm düzenli olur benim.

saçlarım çok uzundu mesela benim evlendikten sonra kestirdim
değişikliğide seviyorum.

yeni evli bayanlar çeyizler kullanılmaya başladı tabi e bize de akıl verin bakalım:) tencereleriniz ne marka ve memnun musunuz ben korkmaz layım diyorum şu mavişten ama karar da vermedim siz fikrlerinizi bir söylerseniz güzel olacak he:)

valla benim herşeyimi annecim sagolsun tefalden aldı,en çok düdüklüsünden memnunum,günlük kullanım içinde karacadan puanlı bi takım aldım(adını hatırlayamadım),onlarda cok iyi...

çelik tencere setimi hisardan almıştım pırıl pırıl duruyor memnunum çok şükür teflon tencere setimide mehtaptan aldım oda çizilmedi oda güzelmiş..

en çok sütlü tatlıları yapmak için kup tarzı şeylerden niye daha fazla almadım diye pişman oluyorum şimdi evdeki hesap çarşıya uysa en ön planda alacaklarım arasındalar

bende tencerelerimi eternit aldım renkli çiçekli olanlardan düdüklüm tefal.
günlük kullandığım tabaklarım güral diğeri kütah ya.

ama herşeyin fazlasını almayı arkadaşlar.
ben evin son kızıydım annem evde ne var neyoksa koymuş
bende aldım tabi .
hiç kullanmadıklarımı hep kaldırdım elimin altından.

ozicus canım ben daha düdüklüyü kullanmaya cesaret edemedim dijtal göstergeli olandan benimkide.
çok kolaylık diyorlar 10 dk mercimek çorbasını yapıyormuş.
ilk kullnaırken yanımda birinin olmasını istiyorum bende.
bakalım nasıl olacak.

düdüklüden korkmayın ben ev işi bilmeyen halimle çatır çatır açıyorum içinin buharını falan boşaltıyorum kim korkuttu sizi bukadar valla bişey yok :)
ay evlenmeden akıl verir oldum ama valla birşey ollmaz çok kolay kullanımı :) buarada fikirleriniz için teşekkürler çok şey almak istemiyorum bende ki almıyorum da günlük bi takım özel bi takım çatal ıöakta aynen zaten hepsi 12 kişilik benim... bir de tencerem olunca yeter daha önce güveç set almıştık onlar da küçük 2 kişi için ideal ev eşyayla dolmasın bencede

çakırgözlüm bende daha cesaret edemedim düdüklüyü kullanmaya valla ama mercimek çorbasını düdüklüler felaket fışkırtıyo bizim annemdeken bi kaç kez başıma geldi cam duvarlar filan hep mahvoldu ve çok tırstım açıkcası o yüzden cesaret edemiom pek

ozicus canım ben daha düdüklüyü kullanmaya cesaret edemedim dijtal göstergeli olandan benimkide.
çok kolaylık diyorlar 10 dk mercimek çorbasını yapıyormuş.
ilk kullnaırken yanımda birinin olmasını istiyorum bende.
bakalım nasıl olacak.[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet aynen canım 10 dakika pişiriyor herşeyi....cok memnunum....

canım tencerelerimi annem sağolsun hisardan,düdüklüyüde tefalden aldı
kızlar sizin düdüklüde tefal olduğuna göre sorabilirim,benim düdüklü,düdük kısmından buharı çıkarmıyor kapağın kenarlarından çıkarıyor bende anlamadım.kapak kısmında bir ayarı var.tencere ve buhar ayarı,pişirirken tencere resmine getiriyorum,ocaktan alıncada buhar resmine,anlamadığım ne problem var.birde 10 dakikadan uzun sürüyor benim,kurufasulye cinsinden midir nedir abartmıyorum 2 saat sürdü,yanlış mı kullanıyorum anlamadım ki

canım benimkinin tüm ayarları üzerinde...düdüklüye bile koyarken suda beklet hem daha saglıklı.....eger beklettiysen de cinsindendir fasülyenin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…