hoşgeldin yaralımcım hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
yaralım inşallah, şu hapı kullanmayayım dedim yine kist nedeniyle kullanmaya başladım.inşallah düzeliriz,ayrıca demir hapı kullanabilrisin,ben 6 ay kullandım aralıksız.kilo yapmıyor aksine daha dinç oluyorum.demir değerlerim hemen yükseliyor canım,ilaçta önemli tabi şurubu beğenmedim ama ferro sanal iyiydi
sensicim çok haklısın canım hiç romantik değilim yahuiyi bir fikir değildi,
ozaman şöyle sevdiği güzel bir pasta yaparım
aslında okadar özel gün varki,yok doğum günü,evlilik yıldönümü,ilk tanışma,nişanlanma tarihi,sevgililer günü,biricik anneme anneler günü:1hug: babacığıma sonra
günaydın kıslar
işler o kadar yogun ki
ne geçmişi doğu dürüst okudum nede buraya bişeyler yazabiliyorum
ben eşimden izin almak yerine ona haber vermeyi tercih ediyorum
çünkü izin alınca 'hayır' deme ihtimali var ve ben o na bu şansı vermem
sonuçda evlendik diye köle olacak deilim şahsen böle düşünüp böle yapıyorum
onun dışında çalışma konusunda bence bayan çalışmalı ama iş hayatı yorucu olmamalı yoksa çok yıpranır
ben eşimden daha çok tempolu çalışıyorum ve evin bütün işini ben yapıyorum oldukca gıcık bi durum
yaralım ailemi sormuşdum iyiler işde ama halen üzgünler
artık eşim ailemle görüşmüyor aklınca misilleme yapıyor
bende tınlamıyorum
dün mesela kardeşi sahne almışdı eşimde gitti
akşam gelince bana ailesinin selamını getirdi
bi dahaki sefere sende gel dedi
hiçde lazım deil ben onlardan zarar görecegime adım gibi eminin o yüzden kesinlikle görüşmücem
o da benim ailemle görüşmesin ben buna razıyım
işde bekarlar siz siz olun herkese hak ettigi kadar deger verin
acım halen geçmedi
bugün kredi çekecez borçlar için
ben borç öderken düğünde takılanla eşimin annesi evini yaptırdı çok agrıma gidiyor
Canim
Sen guçlusun bilirim ezdirmezsin kendini
Esin haksizlik yapiyor cunku senin ailen hiç birsey yapmadi ne ona ne ailesine
Bilakis onun ailesini terbiyesizligi, hele hele babanin uzerine yurumeleri
Elime geçse hepsi topundan vururum herhalde, sen yinede çok sabirli ve guçlusun
Ama geçim dunyasi iste dakka basi basina kalkamazsin ki zaten kalksan zararli sen olursun...Bu konuda esine asla hak vermiyorum
Yanliz sunuda biliyorum ki esinin beynini yikiyorlar dolduruyorlar
Oda herhalde, ailem hata yapti sen kuçuksun git gitmezsen bende ailene gitmem o zaman anlarsin benim hissettiklerimi demek istiyor herhalde...:mymeka:
Cunku esim aynisini bana yapti bu geçtigimiz haftasonu
O yuzden pek girmedim ve o yuzden morelim çok bozuktu
simdi detayla anlatamam da, bildigim tek sey, esimin annesine gitmesi pazartesi gunu ve ordayken (ki ben gonderdim ben temizlik yapcam git hal hatir sor diye) annesi beni kotulemis, benim soguk oldugumu, boyle ise evime bir daha ayak basmayacagini, analik hakkini vermeyecegini, ogluna aglami sizlamis yalanci sinsi kadin,esim bana dolu geldi
Ve ilk defa bana tehdit etti, o an onun olduguna bile suphe duydum
Sok oldum...o kadar agir konustu ki...Yani açikçasi eger insan gibi gelin olmazsam, beni birakacakmis...Kalktim gidiyoruz hemen hemen dedim
Dondu kaldi...Sanirim o an uyandi tamam dedim madem oyle annenle yuzyuze gelip konusacagim, içimi dokecegim, herseyi konusacagim benim aptal olmadigimi, dugunden once ve sonradan yaptiklarinin yaninda kalmayacagini, buna ragmen evime geldigi zaman serviste, kusur etmedigimi ve buna ragmen arkamdan konustugunu beni kendi elleriyle ittigini soyleyecegim dedim.
Butun gece esim basimi bekledi...Tovbe etti...Sonra agladi, biktim ben iyi geçim istiyorum, oraya git dunyanin lafi, seni koruyorum niye koruyorsun falan da filan da laf etmis
Amma velakin...patlama zamani geldi...biriktirdim biriktirdim ama artik yeter
Hele hele esime duygu somurusu yapmasi :mymeka:
Cuma aksami ordayim...Dimdik...herkesi toplicam masaya
Bakalim oglunun yaninda tilkilik yapabilecekmi...
ama sakince...kibarca...daha çok sinir etmek için...
Sadece sabir diliyorum Allah'tan
Allah herkesi hayirli ailelerle karsilastirmayi nasip etsin
Bekarlar, sadece bir kisiyle evlenilmiyor goruyorsunuz
Bizde asktan öldüyorduk, duyun iste esler nasil vicdansiz olabiliyorlar yeri gelince
Hiç ummadiginiz sozler, hareketler duyabiliyorsunuz
O yuzden birini severken aileyi de arastirin, aileyi de ogrenin
Cok onemli çokkk
(kusura bakmayin, uzun oldu ama merak eden dostlarim sordular buraya yazi vereyim dedim) :çok üzgünüm:
yaralım çok üzüldüm
ama bütün erkek anneleri böle mutlaka kaynananlık yapacak inan olan kendi ogullarına oluyor
bence konuş kesin annesi aglayıp duygu sömürüsü yapacak sakın etkilenme
ben el öpmeye gittigimde nikah şekerimden istedim vermedi (parasını ben vermedigim için ama kendide vermemişdi)
sonra bizi evden kovdu ...olun dedi bende kalktım gidiyodum eşime döndüm ve 'annenle vedalaş ben aşagıda beklicem' dedim heme annesi agalamaya başladı ogluna ama nasıl aglıyo
sonra biz o akşam ayrı yattık daha 1 haftalık evliyken.......
ve ertesi gün kavga ettin ben eşime tokat attım
yani çok çektim o yüzden kesinlikle görüşmücem
şimdi kendi kızı evlenecek bakalım ne kadar kazanacak arabalarını yenilerler kesin
yani yeni evlenecekleri korkutmak istemem ama evlilik iki kişi arasında olmuyo
aileler çok önemli eger anne baba onay vermediyse bu iş olmamalı anne baba daha tecrübeli hayata neler görmüşlerdir bilginlerdir mutlaka anne baba sözü dinlenmeli
ve seven erkekle evlenmek en dogru karar
evlilikte erkek daha çok sevmeli bizde böle
nasıl insan bunlar anlamıyorum. dertleri istekleri nedir acaaba?? çocukları mutsuz olsun mu istiyorlar?klava:
canım sen en güzelini düşünmüşsün gidip yüzyüze konuşmak en iyisi. bir daha böyle birşey yapmaya cesaret edemezler.kaydirigubbakcemile5
allahtan eşin hatasını hemen anlamış biraha böyle birşeye izin vereceğini sanmıyoruma.s
annem hep der önc aile diye. ne kadar haklıymış meğerse
infanta, yaralim Allah sabir versin size.
Bazen oluyor birsey duyuyorsun senin hakkinda konusulan vs
bekarken olsa agzinin payini verirsin ve hayatta birdaha donup
o kisinin yuzune bakmazsin ama evli olunca esinin ailesinden birileri olunca
mecburen muhattap oluyorsun tekrar birsey yokmus gibi davraniyorsun
seni enayi zannetmelerini takmiyorsun amaaaaan kolay degil vallaha. :mymeka:
ah birde önemli tavsiyelerinize ihtiyaç duyduğum bi konu var.. evlenince oturacğım daire eltimin 2 alt dairesi.. kayınvalidem 3 apartman yanımda olacak.. kendi ailem de bikaç mahalle yukarıda.. bu kalabalık beni bunaltır mı :ecrin_bebek: tabi en çokta elti konusunda meraklıyım nasıl olumsuz bi durum da oluşturmadan mesafemi koyarım
yaralım çok üzüldüm
ama bütün erkek anneleri böle mutlaka kaynananlık yapacak inan olan kendi ogullarına oluyor
bence konuş kesin annesi aglayıp duygu sömürüsü yapacak sakın etkilenme
ben el öpmeye gittigimde nikah şekerimden istedim vermedi (parasını ben vermedigim için ama kendide vermemişdi)
sonra bizi evden kovdu ...olun dedi bende kalktım gidiyodum eşime döndüm ve 'annenle vedalaş ben aşagıda beklicem' dedim heme annesi agalamaya başladı ogluna ama nasıl aglıyo
sonra biz o akşam ayrı yattık daha 1 haftalık evliyken.......
ve ertesi gün kavga ettin ben eşime tokat attım
yani çok çektim o yüzden kesinlikle görüşmücem
şimdi kendi kızı evlenecek bakalım ne kadar kazanacak arabalarını yenilerler kesin
yani yeni evlenecekleri korkutmak istemem ama evlilik iki kişi arasında olmuyo
aileler çok önemli eger anne baba onay vermediyse bu iş olmamalı anne baba daha tecrübeli hayata neler görmüşlerdir bilginlerdir mutlaka anne baba sözü dinlenmeli
ve seven erkekle evlenmek en dogru karar
evlilikte erkek daha çok sevmeli bizde böle
Canim nekadar iyi olursan ol daima mesafeni koru, havadan sudan konusursun
biraz da saf ayagina yatarsin, dertlerine ortak etme onlari, o halde sorun yasamazsin.
Uzaktan davulun sesi hos gelir derler ya mesafeli olunca bal seker oluyorsun
biraz icli disli olunca suyu cikar sanirim (istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).
Gel bi opem Şeniz
Anlatmak istediklerim buydu aynen
Calismaktan yanayim bende
Yasasin çalismak :sm_cool:
ama tabi isyerini seveceksin, yaptigin iside begeneceksin rahat olacaksin
Cunku ortamin iyi degilse, stres içinde çalisilacaksa, evde otur daha iyi :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?