Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım zaten topik yeni hareketlendi.öğleden önce sessizdi

evet evet aynen öyleydi daha yarım saat once bı hareket geldi ..şeyy biz 1 bucuk ay sonra evlencezde onun heycanı sardı, onlarda bize akıl verirken öyle geçmiş zaman

maalesefki hiçbi bilgim yok bende yenıyım çünkü burda,ama kk da bibölüm var hani sıkça sorulan sorular gıbı bısey sanırım orda anlatımı vardır

dirimcim bi pikniğe gidelim mi ne dersin
aman dur canım öğlen çok yedim zaten,
en üst sağ köşede (kendi isminin yazdığı yerin altında) özel mesaj denilen bir yer var,orayı tıkla avatarı değiştir var sol menüde.tıkladığında bilgisayarından bir resim koyabilirisn

bende kendi gelinlik modelimi koyayım.tarlatanı biraz daha kabarık yaptırmıştım :asigim:

ayyy herkes savruldu bıtaraflara yıne kımsecıkler yok , bende bari tarif vereyımde hem kendımı oyalarım hemde isteyen varsa alır katkım olmuş olurcokacimcoook

KÜRDANLI FONFON

1 Paket bisküvi
1 Paket kakao
1 Çay bardağı pudra şekeri
1 Paket erimiş margarin( sana yağ çok guzel oluyo)
iri dövülmüş fındık

Eritilmiş margarinin içine kakao,pudra şekeri, dövülmüş bisküvileri veiri dövülmüş fındığı koyuyoruz.hepsini guzelce karıştırıyoruz,sonra yuvarlak şekil veriyoruz top gibi ,daha sonra hepsini hindistan cevızıne batırıyoruz ve kürdanlarını yerleştırıyoruz.
AFiYET OLSUN

ay mısracığım denizi görüyormu bari :asigim:
angel nerdesin kaçak kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Dırımcım resmı deĞıŞtırmıŞsın
kendı resmını kaoysaydın da gÖrseydım senı merak edıyorum

Basit ,lezzetli ve görünümü çok şeker tatlılar bunlar.
Ben bunların elmalısını,havuçlusunu,çikolata soslusunu yapıyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…