Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ayyyyyyyyyyyy bütün zayıflar bu topikte.
Ben evlenmeden önce kilo almıştım,gelinliğin üstü patlayacak gibiydi :))
Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine delikafadulden

canım bende çok zayıfım 47 bucuk kıloyum:) ama halımden memnunum gelinlikte guzel duruyo herşeyde, kilo vermenin hiçbi sakıncası yok bence düğünden bir hafta once gelınlıkçine gıdersın ona göre ayarlarlar, merak etme şimdiye kadar hiç çirkin bi gelin görmedim benyerimseniben
bende 45 kiloyum dün aksam tartıldım bide yemek yemiş halimle :dance:

gelinlikçide dün zayıfsın ama fiziğin güzel gelinlik çok güzel oturucak dedi moral oldu neyseki kaydirigubbakcemile3
nişanlımda pen provadayken prova yapılan yerin önünde ciğercinin önündeki kedi gibi bekliyodu birazcık bende bakayım nasıl oluyo derken gibi :lepi:

canım benim gelinlikçide beni görünce zayıfım dıye böle bi acırmış gibi baktı öncekaydirigubbakcemile3 ama önemli olan orantı allahtan göğüs varda ondan kurtarıyorum bendekaydirigubbakcemile3 gelinlikte çok guzel durdu.valla kilo almışım almamaışım takmıyorum artık kafama şu gün gelsin artık diyorum:)

BULUTOLSAM hoşgeldin canım
mısracım bence sen her halinle güzelsin

valla evlenmeden önce bende çok kilo vermiştim. düğünden sonra aldım biraz ama birazdaha alsam ii olacak. akşam kocişin doğum günüydü
pasta yaptım sofra hazırladım mumları yaktım o işten gelince ona sürpriz oldu. çok sevindi.romantik bi gece geçirdik yani

valla evlenmeden önce bende çok kilo vermiştim. düğünden sonra aldım biraz ama birazdaha alsam ii olacak. akşam kocişin doğum günüydü
pasta yaptım sofra hazırladım mumları yaktım o işten gelince ona sürpriz oldu. çok sevindi.romantik bi gece geçirdik yani

ya valla burdan aldıgım bılgılere gore evlendıkten sonra zaten en az 7 kılo alınıyomus:)
ayy ne guzel allah mutlulugunuzu bozmasın ve bızede böyle romantık geceler nasip etsin:utangac:

canım benim gelinlikçide beni görünce zayıfım dıye böle bi acırmış gibi baktı öncekaydirigubbakcemile3 ama önemli olan orantı allahtan göğüs varda ondan kurtarıyorum bendekaydirigubbakcemile3 gelinlikte çok guzel durdu.valla kilo almışım almamaışım takmıyorum artık kafama şu gün gelsin artık diyorum:)

BULUTOLSAM hoşgeldin canım
mısracım bence sen her halinle güzelsin

Ayyyyyy bir iltifat aldım yaşasın,çok teşekkür ederim cnm.hihoyyyt

Sen beni gördün mü?:1closedeyes:

Pastanın tarifini alayım lütfen :)))

Ayyyyyy bir iltifat aldım yaşasın,çok teşekkür ederim cnm.hihoyyyt

Sen beni gördün mü?:1closedeyes:

canım benim böle evının resmi vardı sanırım boydan bı resım duruyodu hayal meyal gorunuyodu yeşil bi elbiseyle sanırım nişan resmıydı,çok net olmasada gördüm ama görmeme lüzum yokki bence senin varlığın yeter çünkü o kadar içtensinki eminim 115 kilo olsan kimsenın gözü görmez.
ayrıyetten zaten kilolu olduğuna innamıyorum çünkü biz kızlar yada kadınlar artık nedenırse ne olursa olsun kendimizi begenmeyız mutlaka bı yerımızde kusur buluruzyerimseniben
kendine kendi gözünle değil kocanın gözüyle bi bak o zaman ne kadar muhteşem olduğunu sende görürsüna.s.

Ben biraz balkona çıkıp güneşleneceğim,birazda kitap okuyacağım canlarım tabi sırtım dönük,güneşe alerjim var çünkü leke oluyor hemen tenim :(

Son düzenleme:
kızlar ben geldim. nasılsınız
hoşgeldin canım

Ayyyyyyyyyyyy bütün zayıflar bu topikte.
Ben evlenmeden önce kilo almıştım,gelinliğin üstü patlayacak gibiydi :))
Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine delikafadulden
ay mısracığım benim,hangi kiloda mutlu oluyorsan en ideal kilo odur canım,sana hertürlüsü yakışır merak etme muck hihoyyyt

bende 45 kiloyum dün aksam tartıldım bide yemek yemiş halimle :dance:

canım bende 45-46 arası evlendim.168 santimcikde boyum vardıkaydirigubbakcemile3
o değilde stresten başım çok ağrıyordu,hala unutmam,Allah kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:
bende pasta tarifi isterem :Saruboceq:

canım benim böle evının resmi vardı sanırım boydan bı resım duruyodu hayal meyal gorunuyodu yeşil bi elbiseyle sanırım nişan resmıydı,çok net olmasada gördüm ama görmeme lüzum yokki bence senin varlığın yeter çünkü o kadar içtensinki eminim 115 kilo olsan kimsenın gözü görmez.
ayrıyetten zaten kilolu olduğuna innamıyorum çünkü biz kızlar yada kadınlar artık nedenırse ne olursa olsun kendimizi begenmeyız mutlaka bı yerımızde kusur buluruzyerimseniben
kendine kendi gözünle değil kocanın gözüyle bi bak o zaman ne kadar muhteşem olduğunu sende görürsüna.s.

Oyyyyyyyyy yerim seni ben ne kadar güzel sözler bunlar.:utangac:

Herkesin kendisine yakışan bir kilosu var canım.Mesela bende 54-55 süper duruyor boyum kısa olmasına rağmen.Birkez 51 e düştüm herkes kızdı bu ne hal diye :)
Böyle mutluyum çok kilo fazlam yok eşim bu halimi seviyor üstüne alma vermek istersende en fazla 4 kg ver diyor:asigim:

kızlar ısterseniz kağıt helva seven varsa aranızda size kağıt helvalı yaşpasta tarifi verebilirim isteyen olursa

mısracığım sen bugün evdemisin senağlama,ne balkonu :bbo:
kendine salep yapsana :Saruboceq:
canım çekti

Oyyyyyyyyy yerim seni ben ne kadar güzel sözler bunlar.:utangac:

Herkesin kendisine yakışan bir kilosu var canım.Mesela bende 54-55 süper duruyor boyum kısa olmasına rağmen.Birkez 51 e düştüm herkes kızdı bu ne hal diye :)
Böyle mutluyum çok kilo fazlam yok eşim bu halimi seviyor üstüne alma vermek istersende en fazla 4 kg ver diyor:asigim:

ben demiştim işte sana eminim sana herşey yakışıyodur bak bılmısım 6. hissim çok kuvvetlidiryerimseniben

bende önceden 55 kıloydum o zaman herkes dalga gecerdı bı rejımle 45 e düştüm 10 senedirde alamıyorum:( çok pişmanım o gün bugundur kimsenın kiloyla derdı olmasın ıstıyorum dediğin gibi allah bılıyodsa verıyo herkese yakışan bi kılo var hihoyyyt

Back
X