Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

işsizlikten sıkıldııııııııııım:çok üzgünüm:
artık çalışmak istiyoruuuuuuum yaaa offff

saldım gitti hepsini devrem:))gönüllerince dans etsinler:)
haktancım en yakın zamanda dileğin olur inşallah canım

vallahi şuan kafamda 10 tane fil halay çekiyo gibi hissediyorum
hoşgeldin canım,benimde midemde birileri aynuyo sanki 5 tane baklama yedim biraz önce

dirimcim bu görünen güzel gelin senmisin? maşallah kuğu gibi bi gelin olmuşsun
benim canım,önden resmimde var :jeyyar:
kız nerden tanıdın yaaa şüphelendirme vallahi bende seni görecemmm
sırnaşık şeycanım yoktum daha demin,çok güzel olmuşsun Allah bir yastıkta KOCATSIN:jeyyar:

işsizlikten sıkıldııııııııııım:çok üzgünüm:
artık çalışmak istiyoruuuuuuum yaaa offff
canım mesleğin ne ki

canım mesleğin ne ki[/QUOTE]

canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, meslek uluslararası ilişkiler uzmanı olarak geçiyo ama iş yok:) bu aralar boş gezenin boş kalfasıyım yanikaydirigubbakcemile3

made koyyyyyyyyyyyyyyyyyy tatlım.Benim yok olsada burda da koyulmaz sanırım
Merak ettim dur bakayım resmim var mı :)

canım mesleğin ne ki

canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, meslek uluslararası ilişkiler uzmanı olarak geçiyo ama iş yok:) bu aralar boş gezenin boş kalfasıyım yanikaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
canım özel sektörde iş imkanı nasıl bilmiyorum ama iyi sanırım,bir kaç yere başvursana

vay dirim vaaaaaaay artizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
herkeş resim koymuş ya bendemi koysam ne:)
yaaa koy koy sana kocaman bir muckkk yollarım kaydirigubbakcemile3

canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, meslek uluslararası ilişkiler uzmanı olarak geçiyo ama iş yok:) bu aralar boş gezenin boş kalfasıyım yanikaydirigubbakcemile3
canım özel sektörde iş imkanı nasıl bilmiyorum ama iyi sanırım,bir kaç yere başvursana

aaah ah başvurmadığım bi duvarlar kaldı artık başımı oaralara vuruyorum:) koskoca ankarada yok yaa iş ben daha yenı mezunum mezun olur olmaz bi işe girdim ama ayrıldım ordan ayrılış o ayrılış, o kadar çok iş görüşmesine gidiyorumki ama hepsi sonuçsuz,kısmet artık ,ama artık cidden sıkıldım evde oturmaktan helekı evlendıkten sonra evde oturacagımı düşündükçe deliriyorum:bbo:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazırmıyızzzzzzzzzzzz van tu tiri forooooooooooooooo:)

canım yeni mezun olmuşsun,normal,bizde hemen işe giremedikki zaten,biraz sabret ve yılma

canım yeni mezun olmuşsun,normal,bizde hemen işe giremedikki zaten,biraz sabret ve yılma

canım benim saol, evet sabretmekten başka çare yok ama 24 yıldır ılk defa bu kadar çok evde oturuyorum o yzuden sıkıldım bıraz.neyse canımızı sıkmayalım şimdi baksana buraya gelinlikli melekler yağmaya başladıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…