işsizlikten sıkıldııııııııııım:çok üzgünüm:
artık çalışmak istiyoruuuuuuum yaaa offff
Hoşgeldin cnm bugün nasılsın?
Devrem bugün yoğun bir gündü galiba bu satte geldiğine göre.Öyle mi?
ya mısracım sorma imanım gevredi sevmiyorum ben bu mesleği yaaa
ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, özelde ne iş olsa yaparımkaydirigubbakcemile3Senin mesleğin neydi cnm?
hoşgeldin canım,benimde midemde birileri aynuyo sanki 5 tane baklama yedim biraz öncevallahi şuan kafamda 10 tane fil halay çekiyo gibi hissediyorum
benim canım,önden resmimde var :jeyyar:dirimcim bu görünen güzel gelin senmisin? maşallah kuğu gibi bi gelin olmuşsun
sırnaşık şeycanım yoktum daha demin,çok güzel olmuşsun Allah bir yastıkta KOCATSIN:jeyyar:kız nerden tanıdın yaaa şüphelendirme vallahi bende seni görecemmm
canım mesleğin ne kiişsizlikten sıkıldııııııııııım:çok üzgünüm:
artık çalışmak istiyoruuuuuuum yaaa offff
canım mesleğin ne ki
yaaa koy koy sana kocaman bir muckkk yollarım kaydirigubbakcemile3vay dirim vaaaaaaay artizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
herkeş resim koymuş ya bendemi koysam ne:)
canım özel sektörde iş imkanı nasıl bilmiyorum ama iyi sanırım,bir kaç yere başvursanacanım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, meslek uluslararası ilişkiler uzmanı olarak geçiyo ama iş yok:) bu aralar boş gezenin boş kalfasıyım yanikaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazırmıyızzzzzzzzzzzz van tu tiri forooooooooooooooo:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazırmıyızzzzzzzzzzzz van tu tiri forooooooooooooooo:)
canım yeni mezun olmuşsun,normal,bizde hemen işe giremedikki zaten,biraz sabret ve yılmacanım özel sektörde iş imkanı nasıl bilmiyorum ama iyi sanırım,bir kaç yere başvursana
aaah ah başvurmadığım bi duvarlar kaldı artık başımı oaralara vuruyorum:) koskoca ankarada yok yaa iş ben daha yenı mezunum mezun olur olmaz bi işe girdim ama ayrıldım ordan ayrılış o ayrılış, o kadar çok iş görüşmesine gidiyorumki ama hepsi sonuçsuz,kısmet artık ,ama artık cidden sıkıldım evde oturmaktan helekı evlendıkten sonra evde oturacagımı düşündükçe deliriyorum:bbo:
canım yeni mezun olmuşsun,normal,bizde hemen işe giremedikki zaten,biraz sabret ve yılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?