Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar aklıma bi fikir geldi hadi hayal kuralım şimdi piknikteyiz hepimiz mısra döktürmüşşşşş pastayı böreğiii

ekmeğin arasına domatesle tulum peynirini koyacaksın biberide tuza batıracaksın kıpkırmızı karpuzda ortadaaaa

onları yedikten sonrakütür kütür yeşil eriği yiyeceksin sonra sulu sulu şeftali yiyeceksinnn

ay benim açlıkdan gözümün önünden kızarmış tavuklar geçiyo:))
pınarrrrr al kilolarımk senin olsun bağış yapıyom:)
ay iş yerinde güldürdünüz beni ya,bana bakıyorlar şimdi,sakin olun,bana fenalık geliyor,madeciğim tavukta olur,tavuğu severim,hatta küçükken bize gelen misafirin tabağından o bizim tavuğumuz diye kaçırmışım,annemgil beni odaya götürmüşler.tamam aldık elinden,vermeyiz diye
ah ah kızlar canım neler istiyor cokacimcoook:çok üzgünüm:

ben uzun zamandan beri ilk defa nescafe içtim
hep türk kahvesi içiyordum
arasıra eve misaifr gelsede türk kahvesi içsem diyom
tek içmek pek zevkli olmuyor ya.
şöyle konuşa konuşa içeceksin.

bende hadi size kavurma yapıyım dirimcim karpuzu dilimler misin,made sende salata yaparsın angelcım sende sofrayı kurar mısın diğer kızlarada bişey bulalım

ben uzun zamandan beri ilk defa nescafe içtim
hep türk kahvesi içiyordum
arasıra eve misaifr gelsede türk kahvesi içsem diyom
tek içmek pek zevkli olmuyor ya.
şöyle konuşa konuşa içeceksin.

Valla çakırcım biliyorsun bir Türk kahvesi manyağıyım.TEk mek dinlemem içerim,içmezsem eksiklik duyarım.Her çalıştığım kuruluştakileride itinayla kahveye alıştırırım.

hoşgeldin aybüke,hamişlerin yanında konuşmayın benim canım bile çekiyor
pınarcığım ne pikniği,aklıma getirme öyle şeyleri şuanda herşeyi süpürebilirim,size bişey kalmaz eminim :jeyyar:

ay pınarrrrrrr yanınada pirinç pilavıyla ayranı çaktıkmııııııııııııııııııııııı
rabbıııııııım sana geliyorummmmmmm

ay börekde yerim inan olsunnnnnnnnn
şölee patatesli bi kol böreği............

hiç şansın yok canım,hepsini siler süpürürüm,pınarcığım boşver karpuzu,kavurma çekti ya aaaaaaaa çok kötüsünüz ya senağlama acıktım cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…